Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η ΦΟΛΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!

BLOGGER ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ BLOGGING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....


Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑΪΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...πλην ΑΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!!

Ποικίλα ζιζάνια έσπειρε η ανακοίνωση της Ε.Δ.Μ. για την ετοιμαζόμενη φίμωση των blogs.. με ειδικό Νόμο... Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση αριστερών δημοσιογράφων.. που εμφανίζονται ως...άνεργοι!

Το σημείωμα που ακολουθεί ... είναι ατυχώς υποβοηθητικό των σκοτεινών εκείνων κύκλων που απεργάζονται την καθυπόταξη της ελευθερίας -και ελευθεριότητας- στο διαδίκτυο.

Η ΄Ενωση Συντακτών Διαδικτύου, -ο μόνος φορέας από τους υπάρχοντες επαγγελματικούς δημοσιογραφικούς -φορείς έθεσε το θέμα στις επιβαλλόμενες διαστάσεις του και ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης ...ψυχραιμία...και να μην προβεί νομοθετικά σε ρυθμίσεις περιορισμού της ελευθερολαλιάς στο διαδίκτυο...

Προ δύο ημερών δημοσιοποιήθηκε η ΑΝΟΙΚΤΗ επιστολή της ΕΣΔ, εκφράζουσα τις θέσεις και σκέψεις των σοβαρών ενημερωτικών μπλογκερς. (κυρίως μελών της Ένωσης.)

Παρά ταύτα ένα μπλογκ, το ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...(που εμφανίστηκε κλαυθμηριστικά στην παρ΄ ημίν μπλογκόσφαιρα, κλώτσησαν, ως ...τάχα μου άνεργοι...Κι ως λακέδες κοινοί του έγχρωμου και φαιδρού ΣΥΡΙΖΑ,και μας απέστειλαν το εξής ...γραφικό μήνυμα...

From: anergoi dimosiografoi
To: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ
Sent: Monday, August 09, 2010 6:39 PM
Subject: Re: EPISTOLI PRO KASTANIDH

"Δεν μας ενδιαφέρει το θέμα γι αυτό σας παρακαλούμε μην κάνετε τον κόπο να μας στελνετε σχετικα μηνυματα.

Ευχαριστουμε πολύ "

ΛΕΝΕ ΤΑ ΕΓΧΡΩΜΑ ΑΝΕΡΓΑ ..."δημοσιογραφάκια" πως δεν τους ενδιαφέρει το θέμα της θωράκισης της αναμενόμενης...φίμωσης των ανθρώπων που γράφουν στο διαδίκτυο.
΄Οχι δεν είναι παλαβοί. Οι κομματικοί ινστρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ, διακαώς γούσταραν να αναδείξουν το θέμα και να το κάνουν σημαία, αλλά τους βγήκε στο διάβα η Ε.Σ.Δ , όπως άλλωστε "καπέλωσε" και όλους τους φορείς του Τύπου... που συνεχίζουν ανεξήγητα να σιγούν προ των επερχομένων...

Εμείς όμως έχουμε ελπίδες ως προς τον Υπουργόν , το συγκεκριμένον Καστανίδη... ότι δεν θα προχωρήσει σε απονενοημένα...
΄Αλλωστε αυτό το σημερινό σημείωμα ... είναι μπουκιά και συχώριο.. για τις αρξάμενες μεθοδεύσεις στραγγαλισμού της ελευθεροτυπίας στο Διαδίκτυο..

Στους εν λόγω ...τάχαμου ΑΝΕΡΓΟΥΣ δημοσιογράφους... Στείλαμε φυσικά τα δέοντα ... όπως :
"Μας δηλώνετε πως η επικείμενη στραγγαλιστική νομοθεσία, για την ελευθερολαλιά στο διαδίκτυο , που επισημαίνει ΜΟΝΟΝ η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ...πως δεν σας ενδιαφέρει... Λίαν καλώς!

Σιγά... εδώ υπάρχει θέμα και λίαν σοβαρό μάλιστα... Τι δεν σας ενδιαφέρει; Ο κίνδυνος να υπάρξει νέος Νόμος που θα αλυσοδένει τον Τύπο;΄Εχουμε έναν πανάθλιο μοναδικό παγκοσίμως Νόμο περί Τύπου, και δεν ενδιαφέρεστε να σταματήσει το κακό... εδώ- έστω που είναι...;

Τώρα καταλαβαίνουμε για ποιό λόγο οι "δηλωμένοι" ως δημοσιογράφοι... και τα σωματεία τους σιγούν περιέργως, αν όχι και δραματικά ενόχως. Χάρις σε τέτοιες σιωπές κι έλλειψη ενδιαφέροντος έφτασε η δημοσιογραφία στο χάλι της ανυποληψίας που είναι σήμερα..

Πάντως θα παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ανάπτυξη από μέρους σας του σκεπτικού σας... εκτός κι αν το θέμα τίθεται για την οικονομία της ιστοσελίδας σας που έχει άλλες στοχεύσεις... (π.χ. αποκατάσταση των ανέργων δημοσιογράφων... αν και η ταμπελίτσα σας "ανεργοι" είναι προς το θεαθείναι, διότι δόξα τω Θεώ είστε εργαζόμενοι)

Ως προς την αποστροφή σας να "μην σας στέλνουμε μηνύματά μας"-κάτι που συμβαίνει πάντως εξαιρετικά σπανίως κι όταν συντρέχει λόγος... μας προκαλεί περίεργες ανακατωσούρες, μια εκ των οποίων είναι φαίνεται ότι στερείστε και ανταποδοτικής ευγένειας... Εμείς γιατί περιθάλπουμε τα μηνύματά σας, αλήθεια, χωρίς να γκρινιάζουμε; Μια και εν ανεργεία τελούντες, είμαστε βέβαιοι πως θα έχετε περίσσιον χρόνο να μας εξηγήσετε τα επί του ακατονοήτου μηνύματος σας... Αλλά δεν θα το κάνετε διότι εκτελείτε "συμβόλαιο"

Φιλικά ούτως ή άλλως
ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ

Υ.Γ. Αλήθεια, εσείς έχετε κανένα πρόχειρο ονοματάκι; ΄Οχι τίποτε... αλλά να επειδή εσείς λέτε ότι η επιστολή της ΕΣΔ προς τον υπουργόν δεν σας ενδιαφέρει... Πάντως σίγουρα απολαμβάνεται τις χάρες της ανωνυμίας.. Τι είπατε είστε ΄δημοσιογράφοι; Μήπως ξεχνάτε πως οι περισσότερες ενημερωτικές ιστοσελίδες...συγκροτούνται από επαγγελματίες δημοσιογράφους κι όχι από ΆΣΧΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΆ blogger, ΠΟΥ όμως ΈΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΊ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ σοβαρά δημοσιογραφικοί κι αυτοί;

Ρε ομορφόπαιδα, μπας και κομμουνιστοφέρνετε, Συριζοφέρνετε; Πείτε το μας ότι είστε κομματική φόλα, κι άφηστε απ΄έξω τη δημοσιογραφία... Το έχουμε τονίσει..."δεν νοείται ορίτζιναλ, έντιμος δημοσιογράφος που να ανήκει σε κομματικές στρούγκες... Καλύτερα ο τέτοιος κομματικός δημοσιογράφος να πουλάει κουλούρια στην Ομόνοια. Θα είναι πιο χρήσιμος στην κοινωνία!
Καταλαβαινόμαστε ομορφόπαιδα; Κόψτε να έχετε τη δηνμοσιογραφία ως προπέτασμα.. για να καλύπτετε τα επιδέλοιπά σας...

Και τι απαντούν , υπουργέ κ. Καστανίδη;.. οι εμφανιζόμενοι στο διαδίκτυο ως δήθεν... "ανεργοι δημοσιογράφοι;) -
Ιδού:
Στις 9 Αυγούστου 2010 3:08 μ.μ., ο χρήστης Vaggelis G έγραψε:

ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ????????????????????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΤΕ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ!
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΑΣ!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!!!!!!!!!! afrogo@ath.forthnet.gr!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!"

Απολαύστε τους. Οι ανώνυμοι, αποκαλούν Μαλάκα τον επώνυμο! Και γι αυτές τις ασχήμιες, πλην όμως παιδικότητες, κ. Καστανίδη ετοιμάζετε Νόμο φιμωτικό; Παρακινδυνευμένο. Μην λησμονείτε ότι το διαδίκτυο έχει θεραπευτικές ιδιότητες.. Είναι φάρμακο εκτόνωσης λαβωματικών...Μην σας διαφεύγει...

Συνεχίζουν με έταιρον μήνυμα: "Η λύση στο πρόβλημα σου βρέθηκε: λέγεται φίλτρο εισερχομενης αλληλογραφίας και στέλνε οτι θελεις... θα καταληγουν εις τον καλαθον των απορριμάτων... Οσο για τα υπόλοιπα αποτελουν αποψη σου την οποία μπορείς να έχεις όπως εχουμε κι εμεις δικαίωμα να επιλέγουμε απο ποιόν θα δεχόμαστε μηνυματα και απο ποιον δεν θα δεχόμαστε. Για το ενδεχόμενο που θελησεις να απαντησεις να ξερεις οτι πλεον τα μηνυματα σου διαγράφονται στον server προτου φθάσουν σε μας οποτε sorry που δεν θα μαθουμε ποτέ την απάντηση σου!!!!"
Ανεργοι Δημοσιογράφοι και
ουχί Αεργοι.

΄Ολα καλά κι άγια αυτά... Για την ταμπακέρα οι άνεργοι δεν λένε κουβέντα.. ΄Ετσι μπράβο... Επαναπαυθείτε στο ότι δεν θα λάβετε απάντηση στα αφελή που υποστηρίζετε...
Αυτά, έτσι για να ξέρετε το επίπεδο και των "δημοσιογράφων" ακόμη.. Με κάτι τέτοια και χειρότερα κάποιοι φούντωσαν και επιδιώκουν δια νόμου τον περιορισμό των ελευθεριών στο διαδίκτυο...

Δηλαδή, δεν πρόλαβε ακόμη να στεγνώσει η μελάνη της ανακοίνωσης της ΕΣΔ, έρχονται να επιβεβαιώσουν το "δίκαιο" εκείνων που επιθυμούν τη φίμωση του διαδικτύου.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ... ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΡΙΚΣ ...ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ...

Υπό ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑ

Η επικοινωνιακή ανάπτυξη στο Διαδίκτυο ενθυμίζει μπορντέλο ή ευνενέστερα Κέντρο διερχομένων. Ο ένας μπαίνει ο άλλος βγαίνει... Η ασφάλεια που παρέχει στον "θρασύδειλο" η ανωνυμία, έχει μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Πέρα από το ότι η ανωνυμία αποτελεί ψυχογραφικό στοιχείο ταυτότητας, συχνά γίνεται και ενοχλητική όταν κατά σύστημα ανυποψίαστα θύματα, βομβαρδίζονται είτε με ύβρεις, είτε με όγκο πληροφοριών που δεν αρέσουν σε πολλούς παραλήπτες.

Ανακαλύφθηκαν μερικές μηχανές που για λογαριασμό του παραλήπτη... φρενάρουν ως ανεπιθύμητο το μήνυμα ... όπως ρομποτικά μηχανικά κι αναίσθητα κρίνουν αυτά.

Έχουν δε τόσο ζήλο τα μηχανάκια αυτά να βαφτίζουν ως ανεπιθύμητα κάποια μηνύματα, που φθάνουν στα όρια της υπερβολής. Παράδειγμα: Γνωστές ενημερωτικές ιστοσελίδες αποκλείονται. Τα μηνύματά τους δε εκ προοιμίου χαρακτηρίζονται ΣΠΑΜ ή ανεπιθύμητα... Αυτό σε καθημερινή βάση. Λαμβάνουμε δεκάδες μηνύματα καθημερινά από μπλογκερς, τα μισά των οποίων χαρακτηρίζονται ως ανεπιθύμητα... ενώ δεν έχουν τίποτε το επιλήψιμο, αφού το μόνο αγαθόν που σερβίρουν είναι ειδήσεις...ενημέρωση.

Εύλογον είναι το δικαίωμα του καθενός μεμονωμένου πολίτη να αποκλείει τη λήψη μηνυμάτων από ενοχλητικές πηγές... ΄Ομως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο μεταξύ ιστοσελίδων ενημερωτικού χαρακτήρα, τότε φθάνουμε σε κάποιους παραλογισμούς που δεν πρέπει να υιοθετούνται. Ο ενημερωτής- επαγγελματίας ή μη οφείλει να έχει ανοιχτά αφτιά και να κύπτει με ενδιαφέρον σε κάθε μήνυμα που φθάνει στον υπολογιστή του. Να διαβάζει τα πάντα. Διαφορετικά κινδυνεύει κάποτε να χάσει πολύτιμες σκέψεις και ιδέες .. Ο προκαταβολικός συνεπώς αποκλεισμός" μηνυμάτων ως ανεπιθυμήτων... μάλλον δεν είναι πράξη ευφυής, τουλάχιστον, για δημοσιογράφο.

Θεωρήσαμε άκομψο κι άστοχο την ενέργεια της ιστοσελίδας ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. Η έκπληξη αναπόφευκτη, δοθέντος ότι η press-bank. συχνά φιλοξενεί κείμενά τους . Οι ισχυρισμοί τους, όπως φαίνεται μάλλον είναι αναληθείς, διότι την επομένη ακριβώς ..."ότι δεν τους ενδιαφέρει ή όποια ειδησεογραφία"... δημοσιοποίησαν ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο.. Χώρια και κείμενα από τον βαμμένο και ,μπάσταρδο ΙΟ  της ερμαφρόδυτης ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ... ΄Αστα σκέτο ξεβράκωμα γίνεται με αυτούς τους αφρόνως...  αριστερόφρονες.. ντάλα προοδευτικούς! Οι κόπανοι!..
Να γιατί δεν θέλουν... δικά μας κείμενα... Ενοχλείται η διαστροφική τους ιδεοληψία... Τους χαλάμε το αυγολέμονο... Ενώ επιζητούν να τους φιλοξενούμε εμείς... Τώρα που καταλάβαμε πως κυκλοφορείτε με προβιά, ενώ είτε γκρίζοι λικάνθρωποι... καταλαβαίνετε... Θα χτυπάμε νταούλι κι εσείς θα αρκουδίζετε...Την δημοσιογραφία δεν χρησιμοποιείτε... για να περνάτε τα αριστερά σας;  Θα την έχετε μυρωδάτη πλάκι... και βλέπουμε! 

Τα αδέσποτα ιστολογοφόρα (blogs) δεν έχουν ανάγκη νταβατζήδες … παρεμφερές του πνεύματος της ανακοίνωσης της Ε.Σ.Δ που οι άνεργοι ..απέρριψαν προκαταβολικά... και διασκεδαστικώς.

Δικαίωμα βεβαίως να επιλέγεις τους συγγραφείς που θα κοσμήσουν τη σελίδα σου... αλλά όχι ανισόρροπα... Συνιστούμε να διαβάσετε αυτό το άρθρο γιατί λέει πολλές αλήθειες, αν και είναι αριστερίζουσα η συντακτιδά του... (τι είναι αυτό καλέ... το "δεξιές κυβερνήσεις"... Ταμπελίτσες σου μάθανε να μοιράζεις... Κακομοίρα μου...).. Επισημαίνουμε την ιδεοληπτική καταγωγή της μανδάμ... (ομογάλακτη των ...ανέργων ...) έτσι για να μη ξεχνιόμαστε ποιοί και πως ασκούν επαγγελματικά ...ιδεολογικό διαστροφικό προσηλυτισμό!... Αξίζει τον κόπο....Nα το διαβάσετε.
Το ίδιο δημοσιεύεται Κι εδώ> http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/08/blogs_9055.html

Εκτός των προαποφασισμένων αποκλεισμών μηνυμάτων.. από τα ρομποτάκια έχουν επινοηθεί και πολλά άλλα που ανθούν σε πολλά sites. Κάπου βέβαια αναγκαία, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων τα μέτρα αυτά έχουν βασανιστικό χαρακτήρα.

1) Ζητούν ... από τον επισκέπτη ... να γίνει μέλος της σελίδας...να εγγραφεί κ.λ.π. διαφορετικά δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα εσώτερά της. Στις αρχές του Ιντερνετ αυτό είχε κάποια σημασία πρακτική, σήμερα που όλα τρέχουν είναι μέτρον ..ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ... Αν η πρόθεση του διαχειριστή είναι εξασφαλίσει τα ονόματα των επισκεπτών του... στο τέλος αντιλαμβάνεται ότι όλα είναι αέρας κοπανιστός.

2)Ζητούν... μέχρι και χαρτί από τον παπά της ενορίας του, δακτυλικά αποτυπώματα.. Ονόματα, τηλέφωνα, e-mails και προς πλήρη ταυτοποίηση του τον υποχρεώνουν να αντιγράψει μερικά αλαμπουρνέζικα γράμματα, με δυσανάγνωστη διάταξη, που αν λαθέψεις σε ξαναυποχρεώνουν να αντιγράψεις άλλα, μέχρις ότου βγει το ποθητόν μήνυμα...μπράβο τα καταφέρατε... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..

ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ... ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Δείτε τι λέει στην ιστοσελίδα του... κι αν δεν ...προαγανακτήσετε... τα ξαναλέμε...
"Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες
http://antonissamaras/. blogspot.com/ "

Τι πάει να πει ...προσκεκλημένος αναγνώστης; Χρειάζεται να έχεις γαϊδουρινή, σαμαρωμένη ...υπομονή... μέχρις ότου μεταλάβεις των... αχράντων μυστηρίων της ιστοσελίδας του!

΄Ολα αυτά, κατηγορηματικώς βασανιστικά, είναι πλέον για την εποχή μας παντελώς άχρηστα και το κυριότερο που επιτυγχάνουν είναι αγανάκτηση και μόνο... Και φυσικά να μη γίνεται λόγος ότι διασφαλίζουν τον διαχειριστή που υιοθετεί τέτοιες βασάνους περίεργους επισκέπτες του. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ υπάρχει στο διαδίκτυο. Ψευδαισθήσεις και μόνον έχουμε.
Ασφαλώς τέτοιοι κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες πρέπει να ισχύουν σε ορισμένες εξειδικευμένες περιπτώσεις (κυρίως επιστημονικές ή κλειστά κλάμπς κ.λ.π) όπου εύλογα πρέπει να εισχωρούν στα μυστήρια τους, μόνον οι έχοντες γνώση του αντικειμένου.
Όμως μέσα σ΄αυτό το χάος, στην παλαβομάρα αυτή υπάρχει και το παλαβότερον...

Στο βασίλειο της δεσπόζουσας ιντερνετικής ανωνυμίας, ο ανώνυμος blogger... ζητάει από τον επισκέπτη του.. να καταθέσει επωνύμως τα πάντα...!!!

Ανισορροπία; Κάτι χειρότερο: ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ!

Τελειώνοντας λέω... Το ιντερνετ είναι μπορντέλο, απολύτως χρηστικότατο, όπως όλα τα ευαγή αυτά ιδρύματα. ΄Ενα κέντρο διερχομένων που ο πάσα ένας εκσπερματώνει εύχαρης... Δεν είναι δυνατόν με την "καύλα" που μας παραδέρνει... να βασανιζόμαστε με όλα αυτά τα αμερικάνικα χαζά... Με ένα απλό e-mail ή με το URL της ιστοσελίδας που έχουμε, αν έχουμε... οι επισκέψεις μας στο μπορντέλο αυτό..θα είναι πιο άνετες απολαυστικές.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ και μάγκας παντός καιρού.



ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ

Φαντάρους έχει βάλει η Κυβέρνηση και Παρακολουθεί τα Blog . . . πρώτο στη λίστα το Ξυπνήστε ρε ! ! !

Η λιστα ξεκιναει με το http://www.ksipnistere.blogspot.com/  που έχει το εξής όμορφο σλόγκαν-και σχετικό εδώ- το> "ο σιωπών δοκεί συναινείν...
Στα χερια μας ειναι μια λιστα που φερεται να ειναι το "παρακολουθητηρι" που εχει στησει με φανταρους το "συστημα" για να βλεπει και να "προλαμβανει" τα οσα γραφονται......Η λιστα ξεκιναει με το ksipnistere.blogspot.com και τελειωνει με το www.christoskapoutsis.blogspot.com. Στις εγγραφες υπαρχουν και 10 που ειναι τονισμενες με κιτρινο μαρκαδορο.....

Ενα scanner βρε παιδια για την δημοσιευσουμε ολοκληρη > http://www.yened.blogspot/

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ BLOGS

KAI ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Τι απαντάει το Ξυπνήστε ρε ! ! ! για το δημοσίευμα του Μπλογκ ΥΕΝΕΔ . .

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για τη περιγραφή του γεγονότος. Η δημοκρατία έχει ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ και περισσεύει προς… όφελός μας !!

Το σχόλιο του e-NEWSandVIEWS συνοψίζεται στη διπλή εικόνα που δημοσιεύεται εδώ: Ή θέλουν ΜΠΛΟΓΚΟ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ή ΜΠΛΟΓΚΟ-ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.

Δεν φτάνουν οι τόσοι πολλοί γνωστοί και.....μεγαλόσχημες παπαγάλοι που τους ταΐζουν τόσα χρόνια τώρα;
Εντάξει λοιπόν. Ας βγάλουν τους δικούς τους παπαγάλους από το κλουβί για να δημιουργήσουν χώρο αιχμαλωσίας για τους παράνομους bloggers.

Ας αφανίσουν λοιπόν τη κάθε έννοια Δημοκρατίας στο όνομα της… "δικής τους" Δημοκρατίας για να δείξουν επιτέλους και το πραγματικό τους πρόσωπο (που νομίζουν ατυχώς ότι δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης).

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ψάχνουν για… τους νέους κουκουλοφόρους εκφραστές της αλήθειας και για νέα θύματα.

Μα καλά, δεν καταλαβαίνουν ότι τέτοιες πράξεις προκαλούν τη λαϊκή δυσαρέσκεια εις βάρος τους ή νομίζουν ότι θα μας κυβερνάνε για πάντα ώστε να φιμώνουν το λαό γενικά;

Και εν κατακλείδι, δεν καταλαβαίνουν ότι η φίμωση του λόγου και της ελεύθερης έκφρασης δεν εξαλείφει τη δυσοσμία των πράξεών τους;

ΑΠΟ http://www.e-newsandviews.blogspot.com/

Δείτε επίσης και στο http://www.press-bank.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: