Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ..ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ..

Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Ο ανταποκριτής μας στη Κρήτη ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ  μεταδίδει μια είδηση που μπορεί να βγεi και αληθινή.Είμαστε επιφυλακτικοί, όχι ως προς το κύρος του συνεργάτη μας , αλλά επειδή στα πολιτικά τα πάντα είναι απρόβλεπτα…
Κατά τις έγκυρες πληροφορίες του κ. Τζανάκη  φέρεται ο πρωθυπουργός κ.Γ. Παπανδρέου… ΘΑ ΠΡΟΚΗΡYΞΕΙ εθνικές εκλογές… Προ ημερών ένας άλλος συνεργάτης μας… το www.indobserver.blogspot… έκανε μια εξαιρετικά εμπεριστατωμένη ανάλυση όπου έδειχνε αυτήν τη πορεία…
Θα πρέπει να πούμε πως εμείς δεν έχουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΆΨΕΥΣΗΣΗ από κανέναν στα τελευταία 50 χρόνια… Κάτι σημαίνει αυτό… Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι την πτώση της χούντας Παπαδόπουλου, εμείς την προαναγγείλαμε 15 μέρες πριν…επισυμβεί!
΄Ετσι τώρα προαναγγέλλουμε και την “πτώση”  Γ. Παπανδρέου. Αν και δεν έχει κανένα λόγο να κάνει τέτοιο …διάβημα… Εκτός κι αν μέχρι τώρα εκτελούσε… –ΕΚΤΕΛΕΙ-συγκεκριμένες εντολές από αφεντικά που δεν γνωρίζουμε…...αν και τα έχουμε τσεκάρει από πολλού... Συνεχίζεις ρε Γιωργάκη να έχεις Αμερικάνικο διαβατήριο; Ρωτάμε!
Τον εκλάβαμε ως έντιμο και καθαρό… Αν όμως έχει κρυφίως προγραμματίσει να πάει για Γεν. Γραμματ’έας του ΟΗΕ…;  Δεν περιμέναμε τέτοιες πουστιές... (αν έγιναν) Τότε πάμε για άλλο καρσιλαμά! 
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ τη Δευτέρα… Πιθανόν η πληροφορία του κ. Τζανάκη… του ανταποκριτή μας στην …πράσινη  ΚΡΗΤΗ… να βγει αληθινη! Κι έχει σημασία η προέλευση της πληροφορίας, δοθέντος ότι η μεγαλόνησος είναι κάστρο του ΠΑΣΟΚ… όπου αυτή τη στιγμή  το κλίμα για αυτό το κόμμα, είναι βαρύ στην περιοχή!

Το ίδιο κείμενο θα βρείτε και  στην  http://www.press-bank.gr/

--------------------------------------------

OI ΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ



ΕΙΜΑΣΤΕ τελικα αποχαμενοι…


Εν τάξει ρε παιδιά… ιντερνετικά ξέρω πως είστε τζόβενα. Και σαφώς δεν σας υποτιμώ, ίσα-ίσα που σας χαίρομαι …ελπίζοντας. Εις τι να ελπίζω όμως, στην ορμή σας… στη φαντασία σας ; Στο όραμά σας; Μη λέμε χοντράδες… Ας προσγειωθούμε… Το παλαιό καλαμπούρι το ξέρουμε… Για όλα φταίνε οι γονείς μας.. οι παλαιότεροι που σας παρέδωσαν έναν κόσμο σκατά. (και σόρυ-εσείς το λέτε).. Αμ δεν είναι έτσι. Οι παλαιότεροι, οι γονοί σας δηλαδή με ευθύνη και στοργή πάσχιζαν για ΕΣΑΣ αλλά στο διάβα δεν τους έβγαινε… Κι όμως προσπαθούσαν μέχρι τα στερνά τους.
Η press-bank… ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΕΛΛΑΔΙΚΌ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ λαμβάνει καθημερινά πάνω από 200 ηλεκτρονικά μηνύματα… ΄Αλλα αξιοποιεί κι άλλα όχι…όμως χαίρεται τη σκέψη (ΣΑΣ) που κυκλοφορεί… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.
Βλέπει κανείς μέσα από αυτά τα μηνύματα τη μαγεία της ανθρώπινης σκέψης… ΄Ομως υπάρχει το πελώριο θέμα: Τελικά το δίποδον ο άνθρωπος προς τα πού πάει; Μήπως όλα που πράττει… είναι φάλτσα; Μήπως η διαδρομή που έχει χαράξει… είναι αίωλος και για γέλια; ΠΟΥ ΠΑΜΕ;
Βγαίνουν στην πολιτική πιάτσα κάποιοι …που ζητούν την ψήφο σας για τα ωραία –γλαρά- μάτια τους; Κι εσείς τους ψηφίζετε; Καλά να πάθαιτε… και να συνεχίσετε να παθαίνετε!
Όταν έχετε αναγάγει το Δημόσιο ως σωσίβιον του σκεμπέ σας και όχι της ψυχής σας …εγώ τι άλλο να πω για την ευτέλεια αυτή;
Εγώ βιολογικά πεθαίνω…(είμαι δα 85 χρονών) Εσείς όμως είστε ήδη προ πολλού νεκροί…με τα καμώματά σας! Στο μεταξύ αν βρείτε καιρό… και δεν έχετε μέσον… –αν και από μέσον μπουκάρατε στο Δημόσιο- φτιάξετε ένα Συλλογάκο … για την προάσπιση των …δικαιωμάτων σας… Για ποιά δικαιώματα ΩΡΕ μπορείτε να μιλάτε… όταν μπήκατε… από το παράθυρο στο Δημοσιο; Θέλετε και ρέστα… ;Θα σας τα δώσω ΕΓΩ!… Αρκεί να με θυμήσετε …την παράγραφο που σταματάω … σήμερα… τώρα!..ώστε να επανέλθω... Διότι γαργαλιέμαι με τις συμπεριφορές σας!

Και θα δείτε τι έχω να ξεφουρνίσω… Στο μεταξύ κάντε μία προπόνηση… be strait… Ο άνθρωπος έχει δυό σημαντικές ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ... α) το ΝΙΟΝΙΟ.. -ΣΕ ΌΣΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ... & β) το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ..Με τα δυό αυτά ΚΛΕΙΔΙΑ πορεύεται ο ατυχής ανθρωπάκος...
Γι αυτό και αιωνίως κουτσαίνει... Δεν μπορεί να προσδιορίσει τη στράτα του... Κοροϊδεύει εαυτόν... αλλά και τους διπλανούς του...
Κάνω λάθος; Εγώ; Με αυτό το πλευρό...να ενυπνιάζεστε!
Πάντως θα χαρώ ...όποια αντιθετική σκέψη ...ανοησίας μου στείλετε! Γιατί ξέρω τι θα μου στείλετε... Λυπούμαι ...αλλά έτσι είναι!Αλλοιώτικα πως θα ήμουν σοφός;

ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑ ΣΟΦΟΣ …

'Oπως μπορεί να εκτιμήσει η γνωστή ευφυϊα σου ταπεινέ αναγνώστη μου!
Κάνω λάθος; Μα σοφός δεν είμαι; Τι λάθος να κάνω;… κι ιδίως όταν η αφεντιά σου έχει φαντασιώσεις για πάρτη σου;
Το ερώτημα πάντως είναι ένα …ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ… ; Αν ξέρεις που πάμε... θα το εκτιμήσω... κι αναδείξω... πρόθυμα κι αγαλιαστά! ΒΟΥΡ λοιπόν!
Θα σας δείξω το μυαλό σας -μας-…Μεθαύριον… Για να αλλάξετε τακτική το αποκλείω… ΚΑΘΕΤΑ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ press-bank: Ο Γέρο Σοφός μας –τιμή για μας που τον έχουμε στο επιτελείο μας- λέει πολλά στρογγυλά … και καλόν είναι να τον προσέξετε… ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΘΡΑΥΣΗ… με τα μεστά λιγόλογά του!

_______________________________
H κυρά Παγκάλαινα ζητάει παραδάκι... ΜΕ ΑΓΩΓΗ!...1 εκ.Ευρουλάκια... τόσο κοστολογεί  την τιμή της...  που δεν την ξέρει ούτε καν και η μανούλα της...

Η υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού κ. Χριστίνα Χριστοφάκη-Παγκάλου απαιτεί με αγωγή ένα εκατ. ευρώ από έναν 25χρονο φοιτητή!!!


Με τίτλο: "Ζούμε μαζί αλλά δεν αντέχουμε τον αντίλογο" διαβάζουμε από το blog του υποψηφίου με τον συνδυασμό "Σαρωνικός - Συνεργασία", Βαγγέλη Μυτιληναίου.
Συγκεκριμένα: Η αντίπαλος του συνδυασμού του, υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού κ. Χριστίνα Χριστοφάκη-Παγκάλου, σύζυγος του γνωστού υβριστή του ελληνικού λαού, απαιτεί με αγωγή το αστρονομικό ποσό του 1.000.000 ευρώ, από έναν 25χρονο φοιτητή της φιλοσοφικής σχολής!!!

Επειδή δεν μπορούμε να έχουμε την πλήρη άποψη, για το τι ακριβώς είναι αυτό, που θα μπορούσε να έχει θίξει την κυρία αντιπροέδρου (δεν δημοσιεύτηκε ολόκληρη η αγωγή), δεν θα σχολιάσουμε το σκεπτικό της, το οποίο άλλωστε ως Ελληνίδα πολίτης έχει το νομικό δικαίωμα να χρησιμοποιήσει, αλλά θα την κρίνουμε ως δημόσιο πρόσωπο που ζητάει την ψήφο των συμπολιτών της.
Κυρία υποψήφια δήμαρχε, Χριστίνα Χριστοφάκη-Παγκάλου

1. Με το παραπάνω ποσό χρημάτων αξιολογείτε την ηθική σας βλάβη;

Δηλαδή, εάν κάποιος διαθέσει αυτό το ποσό, μπορεί να το επαναλάβει, με την δική σας ικανοποίηση, ως αποδεχόμενη την ηθική αποκατάσταση σας;
Επιλέξατε την αγωγή, ως..... http://apneagr.blogspot.com/2010/11/25_04.html

Εμείς έχουμε να παρατηρησουμε. Εμείς κι εσείς αυτή τη κυρία δεν τη ξέρουμε. Αλλά μωρή κυρούλα μας - λέγεται ότι πέρασες κι από εφημερίδες...πανάθεμά σε- και βγαίνεις στην πιάτσα του πολιτικού-έστω συνοικιακού -στίβου και αρχίζεις με μηνύσεις; Αει στο διάολο... σούργελα του κερατά!
Κάνε μωρή καμιά έκπτωση... Δες τι θλιβερές εκπτώσεις κάνει... ο γραφικός άντρας σου... Από Οτσαλάν μέχρι τη συγνώμη που ζήτησε από τη Γερμανία... Ο περίλαμπρος κοτσανολόγος! Το βαρέθηκες θα πεις και είπες όμως κι εσύ να μπεί στην πολιτική... Άλλωστε είσε στην κλημακτήριο... Στην Τζιά με τα 4 ντουβάρια θα περνάς τον καιρό σου; Η πολιτική έχει ρέντα ... εξ άλλου καλή μας ο λαός είναι μαλάκας με πατέντα...Μπορεί και να σε ψηφίσει... όπως ψηφίζει το χοιρίδιον Πάγκαλου!.. Δηλαδή τι τον ψηφίζει... Τον ταϊζει...βασικά! Μωρέ δεν καθόσουνα στα αυγά σου...  
Καλή η πολτιτική έτσι; Σταθερό επάγγελμα.  Γαμάτε και δέρνετε το ...πόπολο. ΟΥΣΤ να μου χαθείτε!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ
__________________________________

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010


ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ...ΠΗΡΑΝ ΦΑΛΑΓΚΙ...
Πατριώτες
Να μην σας θεωρούνε δεδομένους ,σπάστε τα δεσμά, όχι στους επαγγελματίες πολιτικούς που γεννήθηκαν λέει , για να μας κυβερνούνε .
Πείτε όχι στους πολιτικούς πιόνια κάποιων πολιτικών γραφείων που άγονται και φέρονται κατά το δοκούν .
Μην πιστεύετε τους αγράμματους πολιτικούς που δήθεν θα σας βοηθήσουν ενώ στην πραγματικότητα τον μόνο που μπορούν να βοηθήσουν είναι τον εαυτό τους
Μην πέφτετε στην παγίδα των μεγάλων κομμάτων ότι δήθεν θα χρεοκοπήσει η χώρα αν δεν ψηφιστεί ο εκλεκτός δικός τους υποψήφιος.
Ούτε ότι θα φύγει η τρόικα και το μνημόνιο αν θα ψηφιστεί ο άλλος εκλεκτός ,δεν μπορούν και δε θέλουν να βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν .
Ψηφίστε ανθρώπους που θα ελέγχουν τα πάντα, πού θα πάνε τα λεφτά σου που τα διαχειρίζονται αυτοί που ποτέ δεν έβγαλαν ούτε ένα ευρώ στην ζωή τους
Είμαστε καθαροί είμαστε αληθινοί δεν μας στηρίζουν πάτρωνες και τσιφλικάδες στο 2010
Είσαι Ελεύθερος άνθρωπος ψήφισε τον εαυτόν σου και κανέναν άλλον .
Σκέψου πρέπει να είσαι πάντα δεδομένος ;
Εσύ που παίζεις το ιντερνέτ και τις νέες τεχνολογίες στα δάκτυλα ;
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ :
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ
ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΩΤ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α

Υπ. Αντί περιφερειάρχης Τρικάλων
Με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ʽʼΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙʼʼ
Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2010/11/blog-post_06.html#ixzz14UC0lNqz

Δεν υπάρχουν σχόλια: