Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010



ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Προγράμματα XρηματοδοτησηςΟ.Α.Ε.Δ.
Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ.
Α.Σ.Ε.Π.
Ε.Ο.Τ.

FLAG.gif greek image by kukla1125
ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΟΛΟΣ Ο   ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ!>

ΤΑΙΝΙΕΣ
Θέατρα-Αθηνών
ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ AΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
HOTELS- Ταξίδια
χρηματιστήριο
real estate
Προσφορές
restaurants,
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡ.
Αθλητικά
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 
ΚΥΠΡΟΣ-ΝΕΑ
Κους Κους
Κέντρο Βιβλίου
Βορ. Ήπειρος
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ 
ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ
Φωτογραφίες
Pressmen
greek ΚΟΥΖΙΝΑ
Βοήθεια για PC
World News
Καλλιτεχνικά νέα
ΕΚΚΛΗΣΙΑ
12/ΘΕΪΣΤΕΣ
Internet Μαθήματα
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Αγορά Εργασίας
Μικρές Αγγελίες
bourdela
Δρομολογια
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
Επιστήμη -Τεχνολογία
Δίωξη  Ηλεκ.Εγκλήματος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Σύνδεσμοι
ημερισιο=horoscope
ΑΤΑΚΕΣ- ΧΙΟΥΜΟΡ


OI ΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ
Ετος (2011) Γενικής κατάρρευσης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ…
Και ξάφνου ο Γιωργάκης ανακηρύχθηκε ως ΜΕΓΑΣ Στοχαστής της χρονιάς. Κάτι αντίστοιχα εγκωμιαστικά έγραψε για το παιντίον –φωστήρα χθες και το NEWSWEEK. Πότε μπόρεσε και συλλογίστηκε ο Τζέφρυ ώστε να εξελιχθεί και σε στοχαστή; Τον δουλεύουν και κατ΄επέκταση όλους τους ΄Ελληνες , την ώρα  που βυθιζόμαστε αύτανδρα άπαντες. 
Το 2011, θα είναι έτος γενικής κατάρρευσης Δεν είναι το οικονομικό που μας ταλανίζει. Είναι ένα απλό σύμπτωμα μιας βαθυτάτης σύψης ολάκερου του έθνους, κυρίως από τη μεταπολίτευση και μετά για να φανερωθεί στις μέρες μας η πλήρης ένδεια του έθνους…όλων μας. Η ιαχή του Πάγκαλου ..”πως τα φάγαμε μαζί”, είναι μια σκληρή αλήθεια όσο κι αν αυτός που την εκστόμισε είναι γραφικός. Βέβαια τα φάγανε ..μαζί με τους “δικούς τους Πασόκους’ –οι μισοί ΄Ελληνες- που επέπεσαν ως ακρίδες επί  του δημόσιου  κορβανά…
Ξεστρατίζοντας,  από αξίες κι αρχές μας συνεπήρε το όραμα της μάσας και της καλοζωϊας με όποιο τίμημα… Μή έχοντας πια άλλους θεούς να λατρέψουμε , αφού όλες οι θρησκείες αποδείχτηκε πως είναι ψεύτικες και κατασκεύασμα ανθρώπινο, .. τουτέστιν δεν έχουν καμιά θεϊκή προέλευση.. γι αυτό και τα τελετουργικά τους είναι κατ΄είκονα και ομοίωση της    αθρώπινης φαιδρότητας, φοβίας και κακογουστιάς. Με τις θρησκείες , οι περισσότερες αιματοβαμμένες,  απλά γίνεται τζερτζελές.. Υπάρχουν οι αφελείς που πιστεύουν στην μετά θάνατον ζωήν κι άλλοι μάγκες – το παντός μορφής ιεαρατείο  που πουλάει το παραμύθιον της αιωνίου ζωής για την οποία ο πιστός άδει το “παραδόθηκα σε σένα δεν λογάριασα …κανέναν…
Έτσι λοιπόν το άδειασμα των ψεύτικων Θεών-θρησκειών, οδήγησε τον Έλληνα στον τελευταίο μισόν αιώνα στην θεοποίηση άλλων ειδώλων, τους πολιτικούς .Ό,τι χειρότερο δηλαδή μπορούσε να πάθει. Οι νέοι Θεοί μας διαφεντεύουν ακόμη και την ανάσα μας .Αποφασίζουν και διατάσσουν για τη ζωή και τη θανή μας… Ανήθικοι παντελώς , χωρίς αξίες και μωροφιλόδοξοι, έπιασαν το νόημα της ζωής …δια της πρακτικής συναλλαγής. “ Σου δίνω ψήφο…μου δίνεις δημόσιο βόλεμα ή προωθείς τις    οικονομικές λοβιτούρες μου..”Αγγελικός κόσμος. Τύφλα νάχουν οι πλαστικοί μεταφυσικοί Θεοί. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πρακτικούς Θεούς  άμεσης αποδοτικότητας.
Οπότε είναι τουλάχιστον επιπόλαιο αυτό που διακηρύσσουν οι μη ομοτράπεζοι του γκουβέρνου ..να μαζώξουμε τους πολιτικούς σε ένα καράβι και να τους φουντάρουμε στη Φαλκονέρα…
Λάθος! Εμας πρέπει να φουντάρουν… διότι παραγίναμε ξεφτίλες και λαμόγια.. Άσκεπτοι , πλην όμως …Στοχαστές, αλά Τζέφρυ  και ξεστρατισμένοι, κυνηγάμε με λύσσα τη μάσα, άφοβοι κι αχρείοι μπροστά στα απορούντα βλέμματα των αθώων τέκνων μας που κι αυτά πλέον έχουν σαλατοποιηθεί.
Η μόνη ελπίδα είναι το    πλήρες ξεχαρβάλωμά μας κι η άμεση επιστροφή μας σε καλύβες και σε σπήλαια. Το εύχομαι ειλικρινά ολόψυχα..
Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός για τον σύγχρονο ΄Ελληνα.

O Θ.Πάγκαλος, διερχόμενος εσχάτως κρίσην συνειδήσεως με επιβεβαιώνει πολύ πιο παραστατικά με την πρωτοχρονιάτικη συνέντεξη του στο ΒΗΜΑ.Λέγει:

"Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" συμπληρώνοντας... "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Φυσικά να μη σας θυμίσω το απόστημα Χριστοφοράκου και τους χιλιάδες αερητζήδες- σπηριά που έχουν απλωθεί σ΄όλο το κορμί της χώρας και το σαπίζουν σταθερά με τη βρώμικη, λεπρώδη παρουσία τους... Γι αυτό και λέω πως σωτηρία δεν υπάρχει... Διότι τα ιδεώδη αυτών των αεριτζήδων νεόπλουτων έχουν μεταλαμπαδευτεί ήδη στα τέκνα τους κι άρα επειδή δεν χωράει καμιά επισκευή, παρά μόνο γενικός καταποντισμός, μπας και συνέλθουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: