Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!


Μέγα σκάνδαλο: Πλήρωσαν καινούργιο Ι.Χ. και ήταν μεταχειρισμένο! Χαμός στην αγορά…

Δημοσιεύθηκε: 18/01/2014 17:40
  
 
http://www.makeleio.gr/?
  Οταν επισκέπτεται κανείς μια εξουσιοδοτημένη μονάδα για να παραγγείλει το καινούριο του αυτοκίνητο αισθάνεται τουλάχιστον σίγουρος πως το αυτοκίνητο που παραλαμβάνει είναι καινούριο, έχει όλα τα χαρτιά από το εργοστάσιο και βέβαια όλα τα παραπάνω δικαιολογούν και το αυξημένο τίμημα που είναι πολύ υψηλότερο από το αντίστοιχο που μπορεί να βρει σε κάποιον ελεύθερο έμπορο. Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η «Ημερησία» αποδεικνύεται πως τελικά στην Ελλάδα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα ούτε καν για το πολυτελές καινούριο αυτοκίνητο που παραγγέλνεις και παραλαμβάνεις από εξουσιοδοτημένους εμπόρους καταβάλλοντας πάνω από 50.000 ευρώ!

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ...Τρόμος! Συνέντευξη σε αμερικανική εφημερίδα εγκλείστου του Κορυδαλλού προκαλεί πολιτικό σεισμό! ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!

newspapers52Τρόμο- στην κυριολεξία-προκαλούν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που διαρρέουν από δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, σύμφωνα με τις οποίες έγκλειστος του Κορυδαλλού έδωσε-μέσω των δικηγόρων του-συνέντευξη σε αμερικανικό ΜΜΕ η οποία θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό και καταιγιστικές εξελίξεις.

Aξίζει πράγματι να διαβαστε!

Η ΕΥΧΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Η ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ!


ΜΕΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ :Ὅταν ἀγαπᾶς ἕνα ἄνθρωπο προσπαθεῖς νά μήν τόν στεναχωρήσεις ποτέ. Κι ὅταν ἀγαπᾶς τόν Θεό προσπαθεῖς νά μήν στεναχωρήσεις οὔτε καί τόν ἐχθρό σου.

KAI TI ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΙΕ ΑΝΤΩΝΙΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ 

...ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ;


Επί τη χθεσινή ονομαστική του εορτή, ο διαχειριστής του Ιστοτόπου αυτού (MONIDADIAS-NEWS) ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ελαβε το ακόλουθο ευχετήριο μήνυμα από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη του Πατριαρχικού θρόνου κ. Μακαρίου Γρινιεζάκη.. και βρίσκει την ευκαιρία να...φιλοσοφήσει Ιδού: 

Γιά τήν σημερινή ὀνομαστική Σας ἑορτή εὔχομαι ἐγκαρδίως χρόνια πολλά καί εὐλογημένα.
Ὅταν ἀγαπᾶς ἕνα ἄνθρωπο προσπαθεῖς νά μήν τόν στεναχωρήσεις ποτέ. Κι ὅταν ἀγαπᾶς τόν Θεό προσπαθεῖς νά μήν στεναχωρήσεις οὔτε καί τόν ἐχθρό σου.
Αὐτό δίδαξε ἐμπράκτως μέ τή ζωή του καί τήν δράση του ὁ Ἅγιος Ἀντώνιος τοῦ ὁποίου τό ὄνομα φέρετε. Κι αὐτό πρέπει να γίνει σκοπός τῆς ζωῆς ὅλων μας.
Ὁ Ἅγιος Ἀντώνιος νά εὐλογεῖ τή ζωή καί τά θεοφιλή Σας ἔργα καί νά Σᾶς δίνει χαρά.
Χρόνια πολλά καί πάλι.
Μέ πολλή ἀγάπη καί τιμή
ὁ Διευθυντής τοῦ Γραφείου Τύπου
τῆς Ἱερᾶς Ἀρχιεπισκοπῆς Κρήτης

 Ἀρχιμανδρίτης τοῦ Οἰκουμενικοῦ Θρόνου

Μακάριος Γρινιεζάκης

Makarios Griniezakis (frmakarios@gmail.com)

Πανοσιολογιότατε,
Ευχαριστώ εγκαρδίως για το μεστό και μηνυματικό ευχολόγιό σας.
Αποδέχομαι ασμένως το "ευλογημένα" ,αλλά προβληματίζομαι για τα... πολλά χρόνια... Δόξα τω Θεώ τα...έχω, τα περισσότερα δεν ξέρω τι να τα κάνω, εις τι θα είναι επωφελή για τον συνάνθρωπο; Ιδού ο γόρδιος δεσμός... Διότι ως γνωστόν οι άνθρωποι μετά τα 60 τους ας πούμε, επαναλαμβάνουν εαυτόν, καθιστάμενοι, αν μη τι άλλο βαρετοί.

Ένας άλλος γόρδιος δεσμός είναι ή ρήση που επιστρατεύετε ,του Μ.Αντωνίου: Ὅταν ἀγαπᾶς ἕνα ἄνθρωπο προσπαθεῖς νά μην τον στεναχωρήσεις ποτέ. Κι ὅταν ἀγαπᾶς τόν Θεό προσπαθεῖς νά μήν στεναχωρήσεις οὔτε καί τόν ἐχθρό σου...

Μπορεί να αγαπάς όλο τον κόσμο τίμια και εγκάρδια αλλά αυτό συγκρούεται με την αποστολή που επέλεξες να διακονήσεις στη  ζωή, να είσαι δηλαδή ...δημοσιογράφος, τουτέστιν να στεναχωρείς φίλους κι εχθρούς. Κρατάς μονίμως ...φραγγέλιο κατά αδίκων και δικαίων. 
Καθ΄όλη τη διάρκεια της θυελώδους σταδιοδρομίας μου εδιώχθην δικαστικώς, αλλά ουδέποτε εδέχθην δικαστικά να διώξω ανθρώπινη ύπαρξη. Κι αν κάποιες φορές -2-3, ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω (να μηνύσω δηλαδή), την κρίσιμη στιγμή έβρισκα τρόπο να αθωώνω ...αυτούς που μήνυσα...!!! 
Καμιά φορά οι αλήθειες (αυτές που νομίζεις ότι είναι αλήθειες) στεναχωρούν...
Και τι κάνουμε με την αγαθή ρήση του Μεγάλου Αντωνίου; Γρίφος; Όχι για μένα δεν είναι, έχω τι δική μου ρότα. Κρατάω φραγγέλιο και χτυπάω καμπανιές ...και όποιος ακούει...μεριμνώντας να καταλαγιάζει τις στεναχώριες του, αναλογιζόμενος ότι ο "στεναχωρητής" του μπορεί και να έχει δίκαιο. 
Ταύτα Γέροντα μου, αντευχόμενος με τη σειρά μου τον Σταυρό που κουβαλάτε να τον σηκώνεται όσο γίνεται πιο ανώδυνα και δημιουργικά.
Ασπαζόμενος την δεξιάν σας, διατελώ 
Με σεβασμό

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: