Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

MIA AKOMH EΥΣΤΟΧΗ …ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ο μεγαλοπλασιέ της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΛΦΑ!

ΜΕΓΑΣ ΑΝΗΡ Ο ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΏΝ ΜΑΣ!
ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΆΡΕΙ ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ!
ΕΠΙ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!
ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ..κι άλλοι
κοτσάμπασήδες-νταβατζήδες μας!

Τη μέρα των Θεοφανείων ζητήσαμε την επέμβαση του Εισαγγελέα για τα μεγαλολαμόγια του βίου μας που χρωστάνε πάνω από 10 δισ…Αν τα καταθέσουν ΤΩΡΑ τα λεφτά που τρώνε … τερματίζει η Ελλάς από την κρίση, τουλάχιστον για μέγα χρονικό διάστημα!
Και ω του θαύματος σήμερα ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ είναι στην τσιμπίδα του Νόμου.Θα ακολουθήσουν κι άλλοι.. που παραμένουν στο απυρόβλητο, αν και είναι τρωκτικά του δημοσίου χρήματος .Δείτε τι γράφαμε τα Θεοφάνεια κι αναλογιστείτε γιατί τα ονόματα που αναφέραμε επί μισόν αιώνα δεν τα ακούμπησε ο Νόμος, όταν στην καθημερινότητά μας βιώνουμε διώξεις μικροεπαγγελματιών ( σουβλατζήδες , μικροεπιχειρηματίες κ.λ.π.).
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το επιχειρείν, (οι επιχειρηματίες δηλαδή) είναι ευάλωτοι σε μικροκατεργαριές…) Είναι η φύση του επιχειρείν… όπου κανείς δεν δρά με το Σταυρό στο χέρι…και κυρίως όταν τα πάντα βρωμίζονται με το Αμερικανικό πνεύμα του …κέρδους…”ό,τι αρπάξουμε κι όπως τα αρπάξουμε! Εν τάξει,  κατανοητόν ..Την πάτησε και ο μέσος ΄Ελληνας!
Αλλά υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα στο ελληνικό γίγνεσθαι.. Είναι η γιγάντωση των μεγαλολαμόγιων… που με τα κονέξια τους με πανάθλιους πολιτικούς …πετυχαίνουν να απομυζούν τους Πανέλληνες…από τ α κρατικά Ταμεία μας!
Είναι τα ονόματα που βάλαμε στην προχθεσινή είδησή μας, που βγήκε και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ αληθινή…. Συμβολικά τα ονόματα… Γιατί υπάρχουν στρατειές άλλων, λιγότερα προβεβλημένων… που δρούν στο ημίφως λαδώνοντας Κρατικούς, για να πάρουν κρατικές δουλειές…
Και να μην ξεχνάτε πως από την ώρα που το κράτος έχει, κατέχει τα κλειδιά της επιχειρηματικότητας, κάνει δηλαδή μπίζνες, το παιχνίδι είναι χαμένο για τον αγαθό λαό….
Κατά τις πληροφορίες μας οι έντιμοι δικαστές μας …θα βάλλουν χέρι και στους άλλους αστέρες της λαμογιάς , όπως αυτοί εμφανίζονται στο προχθεσινό δημοσίευμά μας…
Απλά σκεφθείτε τούτο: Πως είναι δυνατόν ο μικρομπακάλης της γειτονιάς σου να διώκεται για τις κουτσουκέλες του, και επί μισόν αιώνα ο Βαρδινογιάννης, Λάτσης κ.α. π.χ. να μην έχει ελεγχθούν ποτέ, αλλά και να εμφανίζονται και ως …άγιοι του δημοσίου βίου μας;… Απλά αναρωτηθείτε!
Δείτε τα εύστοχα που γράφαμε κι απλά κατανοείστε ,ποιές πολιτικές-οικονομικές σπείρες σε καρυδώνουν!:
ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΑΤΣΗΣ-ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ- ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΝΑΛΙΑ, κ.α. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΥΦΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.- Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!..Και διηγώντας τα να κλαις...

Το θέμα που αναδείξαμε χθες,δεν μπορεί να περάσει ξώφαλτσα σαν μια απλή δημοσιογραφική αναφορά...Απαιτούνται άμεσες δράσεις και αντιδράσεις! Διότι 1)οι δανειοληπτες των 10 δισ... σιτίζονται από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, μέσω των αμαρτωλών Τραπεζών και τα κονέξια τους με τους πολιτικούς!
2) Λόγω αυτών των μαφιόζικων διαπλοκών τους , παραμένουν χρονίως στο απυρόβλητο. ΠΟΤΕ και σε καμιά περίπτωση δεν τους άγγιξε ούτε η Εφορία, ούτε το ΣΔΟΕ!



Σημείωση: Όταν ένας μικροεπιχειρηματίας , κάνει λαδιές, παρανομεί, φαντάσου το πανηγύρι των ατασθαλιών που κάνουν οι μεγαλοσχήμονες-κολλητοί εγκληματιών πολιτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: