Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΝΑΙΝΕΚΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ .. ΤΟΥ YES MAN ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ!- ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΣ!ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ!


προκήρυξη-για-πετρέλαια-σε-ιόνιο-κρήτη

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ: Απαιτούν τα 50 δισ. του δανείου να γίνουν 90 με υποθήκη και τους υδρογονάνθρακες!

Όσο παιρνά η ώρα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις των Γερμανών καθώς πληθαίνουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία έχουν φθάσει τώρα... 
 
Όσο παιρνά η ώρα ανεβαίνουν οι απαιτήσεις των Γερμανών καθώς πληθαίνουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία έχουν φθάσει τώρα να ζητούν να μπουν σε υποθήκη και οι υδρογονάνθρακες !Οι Γερμανοί ανεβάζουν τώρα το ποσό της “βοήθειας” που χρειάζεται η Ελλάδα από τα 50 δισ. στα 90 δισ. 
Το σενάριο για την νέα εξωφρενική απαίτηση έρχεται λίγα λεπτά μόλις μετά την πληροφορία για την πρόταση – σοκ Σόιμπλε που μετέδωσε ο Guardian σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα καλείται ή να πουλήσει δημόσια περιουσία 50 δισ. ευρώ ή να βγει από το ευρώ για πέντε χρόνια και να δεχτεί ανθρωπιστική βοήθεια, παραμένοντας όμως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
crashonline.gr 
πηγή: http://www.pentapostagma.gr/

ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥ! ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!

ΡΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΝ ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ...

Είναι να τρελαίνεσαι με την πολιτική υποκρισία που διακρίνει τους πολιτικούς μας. Ο Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης, διεγράφη την περασμένη...εβδομάδα από τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, επειδή τόλμησε να πει ότι θα ψήφιζε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα., Ο άνθρωπος διεγράφη και παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα για να διευκολύνει τον Καμμένο. 
Χθες, ο Πάνος Καμμένος ψήφισε και με τα δύο χέρια ΝΑΙ σε όλα για το 3ο Μνημόνιο που έρχεται! 
Ποια η διαφορά μεταξύ του ΝΑΙ του Καμμένου από το ΝΑΙ του Δαμοβολίτη; Ο μεν Δαμοβολίτης ήταν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή, ο δε Καμμένος παραπλάνησε τον λαό, από τον οποίο ζήτησε να ψηφίσει ΟΧΙ, ο λαός ψήφισε σε ποσοστό 61,5% ΟΧΙ, για να έρθει μετά ο Καμμένος και να τα κάνει πλακάκια με τους δανειστές ψηφίζοντας ΝΑΙ! Ψήφισε ΝΑΙ στον χείριστο βαθμό, κι αυτό διότι αν δεν γινόταν δημοψήφισμα ούτε τράπεζες θα έκλειναν και το πακέτο των μέτρων θα ήταν τόσο βαρύ! Εκτός των άλλων, η καρατόμηση του Δαμοβολίτη από τον Καμμένο, στέρησε τη βουλευτική αποζημίωση από τον πρώτο! 

ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ...Α,ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΑΙΤΕ

ΟΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΗΣ-ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...


(Αν δεν κάνει σήμερα πράξη το ΟΧΙ που έλαβε..Τερματίζει οριστικά ως πολιτικός μαζί με όλα τα τσιμπράγκαλα του...) Ή ΤΑΝ ή ΕΠΙ ΤΑΣ! Το ΟΧΙ μας το κατάπιε το ΝΑΙ των εκβιαστών  

Επί 5 μήνες και πλέον ο Τσίπρας διαπραγματευόταν, ελπίζοντας ότι θα έκαμπτε τους τοκογλύφους της ΕΕ! Ο Σόιμπλε όμως μοχθούσε να πετάξει την Ελλάδα εκτός ευρώ. Και τώρα ακόμη που η κυβέρνηση Τσίπρα προσήλθε ταπεινωμένη στους εκβιαστές της ΕΕ υιοθετώντας ό,τι αυτοί ζητούσαν, και τώρα ακόμη ο Σόιμπλε θέλει να πετάξει τη χώρα μας εξευτελισμένη έξω από την ευρωζώνη. Δεν είναι καθόλου απίθανο να τα καταφέρει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΠΟΓΟΥΜΕ ...


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΛΑΒΔΙΩΤΗΣ: "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΛΑΒΔΙΩΤΗΣ: "ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"   ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ -ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!

κάντε κλικ στη φωτό για να δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: