Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

A.Σβαρτζενέγκερ: "Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη"




"Ό,τι έκανα στη ζωή μου το έκανα. Αυτό, όμως, που με ιντριγκάρει είναι οι ιστορικές περίοδοι. Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη. Να ήμουν ένας απλός παρατηρητής, όχι πρωταγωνιστής, τη στιγμή που «γραφόταν» η ιστορία.
Οι Γερμανοί που στήριξαν την Ελλάδα και οι εγχώριοι «λακέδες» της ηττοπάθειας και του ραγιαδισμού


Η πρώτη αντίδραση της Μέρκελ μετά τα δυσάρεστα για αυτήν νέα, δείχνει πως μάλλον δεν διδάχθηκε από τα όσα δραματικά συμβαίνουν, ούτε από το μεγαλειώδες ΟΧΙ των Ελλήνων. Αδιευκρίνιστες οι προθέσεις της για την αυριανή κρίσιμη σύσκεψη κορυφής, όπως και των λοιπών «εταίρων».

ΣΑΝ Κ@ΛΟΓΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 61% ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Έτοιμη για το γηροκομείο! Δείτε χάλια. αυτή είναι που μας έπινε το αίμα επί 5 χρόνια! "Αποτελείωσέ την Τσίπρα"
Έχπυμε και συνέχεια στις φωτό...

Έτσι απαντά ο Έλληνας Μέρκελ! Το ωραιότερο  ΟΧΙ!!!

Φέρτε της ένα δίκταμο να συνέλθει!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ!

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΣΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΟΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΕΝΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ...ΤΑΪΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΟΎΝ ΣΩΤΗΡΊΩΣ... ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!.

ΜΟΝΟ... ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ
ΟΠΟΙΟ ΤΖΑΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, Η ΚΟΣΙΩΝΗ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ! 

Αποφεύγουμε να αναφερόμαστε σε ρεπορτάζ συναδέλφων, αυτό όμως που είδαμε σήμερα στο δελτίο τηςΚοσιώνη δεν μπορεί...
να μην σχολιαστεί. Παρουσίασαν λοιπόν τους βασικότερους δελφίνους της ΝΔ. Εκεί λοιπόν έπαιξαν τρια μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη(!), ένα μέλος της οικογένειας Κεφαλογιάννη και ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Τζιτζικώστα

Να ενημερώσουμε τον ΣΚΑΪ ότι εάν συνεχίσουν την ίδια τακτική θα φέρουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με αυτό που έφεραν στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Ενώ υποστήριζαν με πλύση εγκεφάλου το ΝΑΙ, τελικά βγήκε το ΟΧΙ με συντριπτική διαφορά... Για να μην σχολιάσουμε το άλλο, ότι δηλαδή, το μυαλό ορισμένων πονηρών τηλεθεατών θα πάει και κάπου αλλού!... (ΦΙΜΟΤΡΟ)


ΜΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΤΕ.. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΑΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΠΟΜΠΗ" ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΟ ΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΙΝΕΚΗΔΕΣ! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙ ΚΛΙΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ,  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ... ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.. ΝΑ ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ...ΟΣΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: