Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ...(παρδόν την...Αγιότητα του)

Ο Πάπας στο σινεμά με... αστέγους! Ο Πάπας στο σινεμά με... αστέγους!

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας «Chiamatemi Francesco» του σκηνοθέτη Ντανιέλε Λουκέτι στο Βατικανό, η οποία έχει ως θέμα τη ζωή του Πάπα Φραγκίσκου. Μόνο που αυτή η πρεμιέρα αντί για κόκκινο χαλί και παπαράτσι, είχε κάτι διαφορετικό... Γιατί ο ίδιος ο Ποντίφικας αποφάσισε να καλέσει χιλιάδες φτωχούς και αστέγους για την παρακολουθήσουν μαζί του. Με απόφαση του Πάπα Φραγκίσκου διετέθηκαν επτά χιλιάδες εισιτήρια, διαμέσου των καθολικών ενοριών και των φιλανθρωπικών οργανώσεων της Ρώμης, σε φτωχούς, άστεγους, πρόσφυγες, άτομα με ειδικές ανάγκες και εθελοντές.
Μάλιστα, μετά την προβολή της ταινίας, μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους τσάντες με συσσίτιο, το οποίο δωρίστηκε από εθελοντικές οργανώσεις της ευρύτερης περιοχής. Για την ιστορία, η ταινία καταπιάνεται με την ανθρώπινη πλευρά του Πάπα, ενώ αναφέρεται και στη φιλία του με μια γυναίκα πριν χειροτονηθεί, στην επέμβαση για αφαίρεση μέρους του δεξιού πνεύμονα, στην έντονη συγκίνησή του για τον θάνατο ενός φίλου του και στην αδυναμία του στο ποδόσφαιρο και στο... ταγκό!

Η Αναγνωστοπούλου διόρισε δύο ανίψια της -Τι απαντά η ίδια

ΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΦΡΙΚΙΟ -ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ...(ποιεί την υπουργό) ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΥΟ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ! (Ποιον θα διόριζε τα δικασου ανίψια ΧΑΛΒΑ ΕΛΛΗΝΑ;) 

Για το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον διορισμό των ανιψιών της ρωτήθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου. 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ!


Ηράκλειο: Ο πιο καλός ο φοιτητής... ετών 90! (Φωτογραφίες)

Ο κυρ. Mιχάλης με τους συμφοιτητές του, που δηλώνουν ενθουσιασμένοι μαζί του
Ο κυρ. Mιχάλης με τους συμφοιτητές του, που δηλώνουν ενθουσιασμένοι μαζί του

Φοιτητής ετών 90, που κάνει πράξη τη... διά βίου μάθηση και τη λαϊκή ρήση «γηράσκω αεί διδασκόμενος», είναι ο αγρότης Μιχάλης Φανουράκης από την Επισκοπή Ηρακλείου.
ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>:  Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγίαΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

ΕΝΩΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ & ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΡΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... ( IΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ- ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ)-ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙ ΕΔΩ> http://webpressunion.blogspot.gr/p/blog-page_22.html
_________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια: