Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΝΕΟ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...

Σχέδιο για την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη

Σχέδιο για την ενίσχυση της παρουσίας του ΝΑΤΟ στην ανατολική Ευρώπη ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!


Ναι επαληθεύεται: ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!

Το ΝΑΤΟ θα εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν μόνιμα στρατεύματα στην ανατολική Ευρώπη, ως αποτέλεσμα των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, δήλωσε την Τρίτη ανώτατος στρατιωτικός διοικητής του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου. 

Η Συμμαχία έχει προγραμματίσει μια σειρά βραχυπρόθεσμων διαδοχικών αλλαγών του προσωπικού και του εξοπλισμού στην ανατολική Ευρώπη, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2014. 

Ερωτηθείς εάν το ΝΑΤΟ πιθανόν να εξετάσει το ενδεχόμενο τοποθέτησης μόνιμων στρατευμάτων στην ανατολική Ευρώπη, ο στρατιωτικός διοικητής της Συμμαχίας, Φίλιπ Μπρίντλοβ, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου:

«Νομίζω ότι είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να εξετάσουμε. Θα το θέσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων μέσω των ηγετών των κρατών μας και θα δούμε που θα οδηγήσει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΩΣΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ...

Αυτές είναι οι χώρες που πέρασαν στον τελικό της Eurovision – Δείτε τις εμφανίσεις τους

euroviΧθες πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision και πλέον έχουμε τις πρώτες δέκα χώρες που περνάνε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Όλες οι συμμετοχές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χάρισαν ένα πλούσιο θέαμα στην σκηνή. Το άγχος ήταν μεγάλο, αλλά και η χαρά για όσους πέρασαν, ακόμα μεγαλύτερη. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Οι χώρες από τον πρώτο ημιτελικό που πέρασαν στον τελικό του Σαββάτου είναι οι: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Ρωσία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Σουηδία, Ολλανδία και Ισλανδία.
Η βασική απορία που έχουμε είναι γιατί οι τραχανάδες απεσταλμένοι  Έλληνες καλλιτεχνικοι συντάκτες ...μας μετέδιδαν παραμύθια αισιοδοξίας;

Η ΦΟΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΒΑ!

ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ
Σαφή υπονοούμενα ότι το "Ποτάμι" θα διαλυθεί το ίδιο βράδυ των εκλογών, άφησε σήμερα ο Νίκος Βούτσης. Μιλώντας στο πρωινό ενημερωτικό τουMega, ο Γραμματέας της Κ.Ο. τουΣΥΡΙΖΑ είπε...
ότι "υπάρχουν κόμματα που θα διαλυθούν το βράδυ των εκλογών" φωτογραφίζοντας το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη και υπονοώντας ότι τα ποσοστά του θα είναι πολύ μικρά σε σχέση με αυτά που του έδιναν τα γκάλοπ. Η άποψη που εξέφρασε ο Βούτσης δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς ο ίδιος ο Στ. Θεοδωράκης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα πάει στο σπίτι του εάν τα ποσοστά που πάρει το κόμμα του κινηθούν κοντά στο 5%.
Ο Αντώνης Μακρυδημήτρης νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ

Ο Αντώνης Μακρυδημήτρης νέος πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ


Καθήκοντα προέδρου της ΝΕΡΙΤ αναλαμβάνει ο καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αντώνης Μακρυδημήτρης, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού «στη νέα φάση στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, το Διοικητικό Συμβούλιο θα λειτουργεί συλλογικά και θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Εποπτικό Συμβούλιο, το οποίο και διασφαλίζει την ανεξάρτητη λειτουργία της, μακριά από οποιασδήποτε μορφής παρεμβάσεις στο έργο της διοίκησης».
Επιστρέφουν στους πάγκους των λαϊκών αγορών οι παραγωγοί

Επιστρέφουν στους πάγκους των λαϊκών αγορών οι παραγωγοί


Επιστροφή στους πάγκους των λαϊκών αγορών για τους παραγωγούς και πωλητές, που ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους, μετά τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο, το οποίο εγκρίθηκε από τη Βουλή.

Δεκτά κατά πλειοψηφία έγιναν σειρά επίμαχων άρθρων και τροπολογιών, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα οποία υπερψηφίστηκαν από 141 βουλευτές της συγκυβέρνησης έναντι 98 από την αντιπολίτευση που δήλωσαν ότι καταψηφίζουν.

ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ..Ο ΜΑΟΥΝΕΡΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ!

Ανησυχία Μαρινάκη για τις εκλογές

Ανησυχία Μαρινάκη για τις εκλογές


Ώπα, ρε! Αυτό δεν το περίμενα. Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, δηλαδή το ψηφοδέλτιο Μώραλη, χαρακτηρίζει εχθρό της ομάδας τον Μιχαλολιάκο. Τι να σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει ανησυχία στη δημοτική παράταξη που στήθηκε από τον Μαρινάκη.

Μου είναι δύσκολο να δεχθώ ότι η εταιρεία, τυχαίνει να είναι η καλύτερη στην αγορά, που ανέλαβε την καμπάνια του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη, πρότεινε να “κτυπήσει” και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Να αναγνωρίσει, δηλαδή, για ισχυρό αντίπαλο τον δήμαρχο Μιχαλολιάκο.

Τα είπανε. Τα ξαναείπανε. Ο Μιχαλολιάκος δεν ήταν καλός δήμαρχος. Το πιο σημαντικό ότι είναι βάζελος. Πάλι τα ίδια; Κασέτα η δουλειά. Ο αντίπαλος του Μώραλη είναι “εχθρός του Ολυμπιακού”. Τελικά, φαίνεται πως είναι σίγουρο ότι στον Πειραιά ψηφίζουν ποδοσφαιρικά.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΑΒΡΟΣ Πειραιώτης και Νεοδημοκράτης ανάμεσα σε Μιχαλολιάκο και Ολυμπιακό, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


Ο ΑΝΤ1 ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MEGA!
ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
Έπρεπε να πάρει συνέντευξη από τον πρωθυπουργό ο ΑΝΤ1 για να χάσει την πρωτιά στα κεντρικά δελτία μετά από πολλές ημέρες κυριαρχίας στην ζώνη των 8.00. Το Mega πέρασε πρώτο εκμεταλλευόμενο ότι η συνέντευξη του πρωθυπουργού...
δεν κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες μέρες, χθες ο ΑΝΤ1 με την συνέντευξη Σαμαρά έχασε τουλάχιστον πέντε μονάδες! Κακός οιωνός για τον πρωθυπουργό και τη ΝΔ.
Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης 8.00-9.00
MEGA 19,5%
ANT1 18,7%
STAR 14,3%

Δεν υπάρχουν σχόλια: