Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΨΗΦΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ -ΚΑΛΟΝ ΥΠΝΟ!


Για ποιον πολιτικό πολιτισμό μιλάμε; Για ποια κρίση; Σαν να μην πέρασε η συνεχιζόμενη καταιγίδα που μας έστησαν τα Τραπεζικά αρπακτικά της Δύσης με ένα στόχο: Να αφανίσουν τον ελληνισμό.

Τίποτε δεν κατάλαβε ο Κωλοέλληνας. Οι τρεις έμπειροι τσομπαναραίοι  Ν.Δ.- ΚΚΕ- ΣΥΡΙΖΑ με μια σφυριξιά προς τα ζα τα έβγαλαν από τα μαντριά τους , κι αυτά άρχισαν να βελάζουν, να χοροπηδάνε ...Βγάλανε και πάλι βρακιά και σημαιούλες.Τα νταούλια της βλακείας τους σε πλήρη δόξα!

Για ποιόν πολιτικό πολιτισμό μιλάμε; Οι κομματικοί θεατρινισμοί παραμένουν αμετακίνητοι. Το ίδιο σενάριο! Αρκεί ο τσομπάνης να σφυρίξει και τα ζα -πρόβατα σέρνονται πειθήνια εκεί όπου προστάξει ο μέγας σαλτιμπάγκος Αρχηγός. Δεν είναι θέμα πολιτισμού αλλά κάτι δραματικότερο: ΄Ελλειψη ταυτότητας, προσωπικότητας κι αξιοπρέπειας, ιδιότητες άγνωστες στα τετράποδα,  τα πρόβατα...Μπορεί το δίποδο, αυτός που παριστάνει τον άνθρωπο, να επιτρέπει σε κομματικούς  εμποράκους να τον κάνουν ό,τι θέλουν για τα δικά τους, ιδιώνυμα συμφέροντα, όταν μάλιστα αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα κομματικά μαγαζιά  συντίθενται από επιφανή λαμόγια και κοινούς κλεφταράδες;
  
Επί χρόνια χτυπάμε καμπάνες, δείχνουμε δρόμους, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω! ( Τό ξέραμε και το ξέρουμε, αλλά οφείλουμε να κάνουμε το χρέος μας ).

Δεν περιμένουμε τίποτε, δεν ελπίζουμε σε καμιά αλλάγη...Δεν πιστεύουμε σε τίποτε από το θέατρο του παραλόγου, που ξένοι μας έχουν στήσει... Και ισχύει πάντα για μας αυτό που ζητήσαμε από τη δεκαετία του 1990: Την ουσιαστική ευθύνη του ψηφοφόρου. Γιατί ρε μπαγάσα, δεν μπορεί συνεχώς να ψηφίζεις και να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και τη κουκούλα σου και να σφυρίζεις αδιάφορα για τις εγκληματικές κουτσουκέλες εκείνων που εσύ επιλέγεις  ως πρόβατον; Εσύ ρε δεν ψήφιζες το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ; Εσύ δεν ψήφισε αστέρες τύπου Τσοχατζόπουλου; Γιατί αυτός στα σίδερα κι εσύ να την κάνεις μονίμως κοπάνα; Μαζί δεν τα φάγατε; Και θα μένεις για πάντα στο απυρόβλητο ενώ είσαι συνένοχος; Τέλος πάντων ...ματαιοπονούμε απευθυνόμενοι σε πρόβατα (όσοι δηλαδή από σας ανεμίζετε κομματικές σημαιούλες, πειθήνια οργανέτα στις κομματικές προσταγές).
  
Σας ευχόμαστε Καλό βόλι!  Τα αποτελέσματα μας είναι γνωστά! Τίποτε δεν πρόκειται να μετακινηθεί! Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε την μανδάμ Φράου Άγκελα Μέρκελ, όπως θα έλεγε κι ο αείμνηστος Μίστερ Τσίπρας.

Η.Ν.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: