Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΑΣ ΠΕΠΠΑ




  1. Η συνεργάτης μας συγγραφέας
     Ντορέτα Πέππα γράφει: 

    Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 

    ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    Η Δύση "κατηγορεί" το Ναζισμό και διασώζει τον Χίτλερ. Η ΕΕ καταδιώκει τη Χρυσή Αυγή και κανακεύει τους Ναζί της Ουκρανίας. Όλα τα ακροδεξιά κόμματα υπεργιγαντώνονται τα τελευταία χρόνια. Από μόνα τους; Κανείς δεν τα χρηματοδοτεί; Κανείς δεν τα σπρώχνει;
    Τότε, γιατί οι Skull & Bones έχουν αμιγώς ναζιστικές αντιλήψεις; Σύμπτωση;
    Η Αριστερά είναι ανύπαρκτη, εχθρική κατ' ουσίαν στον λαϊκό κίνημα και εθνοενδοτική -ας μην κρυβόμαστε! Κι όχι μόνο εδώ, σ' όλη τη Δύση. Κρατάει πρίμο σεγκόντο στην πολιτική της ελίτ και φλερτάρει με την εξουσία. Τι θα επικρατήσει; Φεντεραλιστικός σοσιαλισμός ή νεοναζισμός με πολυεθνικό πρόσωπο; Τα θύματα και των μεν και των δε, που έχυσαν ποταμό το αίμα τους στη διάρκεια των δύο περασμένων αιώνων, ακόμα βοούν.

ΛΙΑΝ ΧΡΗΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΆ ΤΟΥΣ!


ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ: ΠΩΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΙ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ !!!




ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ... 
ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...

ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ... 
Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ...


ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΡΕΥΣΤΟ...
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Άλλος «Πορθητής»  ο Τσογλαν-Ερντογαν σπρώχνεται άμεσα για να «επισκεφτεί» την Πόλη και την Αγία Σοφία;

Ως γνωστόν οι περισσότεροι Αγιοι της Οθοδοξίας εξοντωθηκαν απο χατζάρα Τούρκου! " ΣΦΑΞΕΜΕ ΑΓΑΜ ...ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"

Η ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ

¨Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Habertürk, (3/5), ο ανεξάρτητος, (και αυτό έχει την σημασία του), βουλευτής της περιοχής του Burdur, Hami Yıldırım, κατέθεσε στην τουρκική βουλή σχετικό νομοσχέδιο για την μετατροπή της αγίας Σοφίας σε τζαμί, εν όψει και της προαναγγελθείσας προσευχής που προτίθεται να κάνει ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταΐπ Ερντογάν, στις 29 Μαΐου, επέτειο της άλωσης μιμούμενος τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή.Το νομοσχέδιο, όπως αναφέρει η Habertürk, έχει τρία βασικά άρθρα τα οποία συνοπτικά είναι τα εξής : 1) Η Αγία Σοφία

ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ!

Οι «συμβουλές» του Σταύρου Θεοδωράκη σε Εκκλησία και Αρχιερείς

potami-770x467«Μία καλή στιγμή» για την Εκκλησία χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης το γεγονός ότι στο πηδάλιό της βρίσκεται ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Ερωτώμενος από τον κόσμο ο αρχηγός του κόμματος «Το Ποτάμι» είπε πως χρειάζεται οι ιερείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αρχιεπισκόπου που είναι «λιτός και προσγειωμένος».
Ο Στ. Θεοδωράκης είπε για τον Αρχιεπίσκοπο πως «δεν έχει πλουτίσει» από το αξίωμά του και «το πνεύμα του Ιερωνύμου πρέπει να επεκταθεί σε όλη την Εκκλησία».
Να σημειωθεί πως το «Ποτάμι» έχει ταχθεί υπέρ του χωρισμού της Εκκλησίας με την Πολιτεία, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινίσει τι εννοεί με αυτόν τον χωρισμό.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

exapsalmos.gr

ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΔΙΚΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ

΄Ενα θέμα που καίει τον δημοσιογραφικό κόσμο!

Κατάργηση αγγελιοσήμου των δημοσιογράφων και η ιστορία του
ef791ce2ec7bed188f64d33dc1e24712_XL

Το θέμα του αγγελιοσήμου είναι φλέγον. Αποτελεί σημαντικό (κεκτημένο) πόρο για τα Ασφαλιστικά Ταμεία των εργαζομένων στον Τύπο...τα οποία βέβαια με την εισβολή των Μνημονιακών χουντικών , έχουν στεγνώσει σε επικίνδυνο βαθμό.
Ως γνωστόν το αγγελιόσημο είναι πονεμένη ιστορία χαρατσιού προς τρίτους....και εισφορές προς τρίτους απαγορεύονται ρητώς από τη Ε.Ε....
Ναι μεν η κατάργηση του Αγγελιοσήμου, είναι μια κάποια λύση, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι ο ΤΥΠΟΣ στην Ελλάδα είναι ο μόνιμος ασθενής... Σταθερά αιμορραγεί και η πολιτεία οφείλει να λάβει μέτρα θωράκισης του, αν πιστεύει φυσικά στην πολυφωνία... Βέβαια παρέχει θαλασσοδάνεια κατά καιρούς σε εκδότες με τη λογική να προστατέψουμε"τα δικά μας" παιδιά "...Αλλά αυτό δεν αποτελεί "ενίσχυση του Τύπου".Είναι ξεδιάντροπη φαυλότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: