Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αισχρό πανό από την Ιατρική Αθηνών..-- Τα προοδευτικά κωλόπαιδα του φοιτηταριού!

όταν ο εγκέφαλος έχει πλέον καεί..ακόμη και η λέξη Ελλάδα γίνεται καρκίνος που σου τρώει τα σωθικά...καθημερινά..
Ελπίζω αν ποτέ αυτά τα παιδιά απεξαρτηθούν από τα σκληρά ναρκωτικά και γίνουν κάποτε γιατροί να βρούνε επιτέλους την χώρα που τους ταιριάζει..Από το Πακιστάν μέχρι την Νιγηρία έχει πολλά και όμορφα μέρη... με "απίστευτους" μουσουλμάνους,που θα τους "αγκαλιάσουν" αμέσως...και φυσικά θα τους κάνουν να αισθανθούν όπως στο "άσυλο"..της σχολής τους.
ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… Τι γίνεται στην Ελλάδα όταν βγάζεις στην φόρα ένα τεράστιο σκάνδαλο;

Ντοκουμέντο: Κατασκοπεία και σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου. Όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Καρατζά.
Θέλετε να δείτε τι ακολούθησε; Δείτε την συνέχεια στην είδηση που έσκασε λίγο πριν:

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Δίωξη στον Τράγκα για ανακριβή δήλωση πόθεν εσχες 10 εκατ. ευρώ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ CRASH: 
Στενοί συνεργάτες Σαμαρά – Παπανδρέου σε βρώμικες συνομιλίες με πράκτορες ξένων συμφερόντων!
Ντοκουμέντο: Κατασκοπεία και σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου. Όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Καρατζά.
Εκρηκτική αποκάλυψη: Το Crash φέρνει στο φως το περιεχόμενο μιας κασέτας – φωτιά που έχει ο ανακριτής Φούκας με την ομολογία στελέχους της ΕΥΠ για το πώς έφταναν οι απόρρητες πληροφορίες που προορίζονταν για τον Καραμανλή, στον Παπανδρέου και στην Αμερικανική Πρεσβεία!

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΚΙ ΑΥΤΟ...Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Δόγμα Ρεπούση και ο Γιάννης Μώραλης.."Οι εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης δεν είναι αναπτυξιακές.." είπε το φυτό!

Την δόξα της γνωστής Ρεπούση φαίνεται ότι ζήλεψε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Στο ντιμπέιτ που έγινε για τον δήμο σήμερα το πρωΐ στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι οι εκδηλώσεις Εθνικής μνήμης δεν είναι αναπτυξιακές! Θέση που άφησε άφωνο ακόμα και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Μήπως οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να δείξουν στον κύριο Μώραλη πάλι το σύμβολο της ομάδας; Μήπως ο δαφνοστεφανωμένος νέος είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα Εθνικής μνήμης αφού συμβολίζει τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που αγωνιζόταν για ένα δάφνινο στεφάνι και ένα κλαδί ελιάς, δηλαδή την ΠΑΤΡΙΔΑ;
Εκτός αν πιστεύει όπως η κυρία Ρεπούση ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της αρχαιότητας είναι "μυθος" όπως το κρυφό σχολειό και το Ζάλογγο.
Μα αυτός ο δαφνοστεφανωμένος νέος ήταν που τρόμαξε ακόμα και τους Πέρσες: ΄Όπως μας μεταφέρει ο Ηρόδοτος μετά τη ναυμαχία του Αρτεμισίου, όταν ο στρατηγός Τριτανταίχμης ενημερώθηκε πως οι Έλληνες αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς με βραβείο ένα στεφάνι γύρισε και είπε έντρομος στον Μαρδόνιο: ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΡΔΟΝΙΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ!
Όλα για τα ψηφαλάκια πια;

greekalert.com

metanastes

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ  86%
Δημοσκόπηση του Pew Research Center αποκαλύπτει ότι το 86% των Ελλήνων θέλουν λιγότερους μετανάστες στη χώρα τους. Στην Ιταλία, το ποσοστό φτάνει το 80% , στη Γαλλία 57% και στο Ηνωμένο Βασίλειο 55%.
 Στην περίπτωση της Ισπανίας το ποσοστό διαμορφώνεται στο 47%. Το 40% πιστεύει πως ο σημερινός αριθμός πρέπει να παραμείνει ως έχει, ενώ άλλο ένα 10% δε θα είχε πρόβλημα με περισσότερους ακόμη μετανάστες.
Στη Γερμανία, το ποσοστό εκείνων που θέλουν λιγότερους μετανάστες είναι 44% και στην Πολωνία 40%.

Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html  Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες
  • 13ον-Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου
  • Η Φυτοθεραπεία και οι
    Προοπτικές της στο Φαρμακείο ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ...

    Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συνεχής προσπάθεια από τους φαρμακοποιούς να δώσουν έμφαση στις φυτοθεραπειές , δηλαδή στη βοτανοθεραπεία, τη μεγάλη σημασία της οποίας ναι μεν τη γνώριζαν κι από τα πανεπιστημιακά θρανεία, αλλά μεταπολεμικά με την εξάπλωση των βιομηχανικών σκευασμάτων, έθεσαν σε “ατονία” τα εργαστήρια των φαρμακείων τους. Το γνωστό γούδι του φαρμακοποιού σχεδόν ουδέποτε ακούγεται… Ενώ γέμισαν τα ράφια από ένα σωρό κουτάκια με πάσης φύσεως σκευάσματα δια πάσαν νόσον και…

    Παλαιό φαρμακειο στην Υδρά... Δείτε τα ράφια ...φυαλίδια και βάζα μόνον!
    Το νέο αυτό καθεστώς κυριάρχησε. Βόλευε όλους τους εμπλεκομένους Φαρμακοποιούς, φαρμακοβιομήχανους και …ασθενείς…Αλλά τα τελευταία χρόνια η πολυφαρμακία ενοχλούσε πολλούς φαρμακοποιούς … Ενώ σπούδασαν μια σπονδυλωτή επιστήμη, ξάφνου διαπίστωσαν πως ο φαρμακοποιός τελικά μεταβλήθηκε σε μπακάλη.Ενώ είναι ο άνθρωπος που ποιεί…το φάρμακο, (φαρμακοποιός) τελικά μεταμορφώθηκε απλά σε ένας κοινός πωλητής σκευασμάτων που άλλοι ποιούσαν… Κάποιοι δυσφορούσαν διότι κυρίως δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν τα σπουδάματα τους, να δημιουργήσουν ή να πειραματιστούν σε άλλες λύσεις μέσα από τα εργαστήρια των φαρμακείων τους…

    Δεν υπάρχουν σχόλια: