Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΜΕΤΑ ΤΑ "μουνόπανα" έχουμε και τον κ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ(παραφραστικώς Καλημέρης..) Άνθρωπος εκ του πουθενά που πουλάει ...μούσιον! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΟΨΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΆΚΙ ΤΟΥ ..Δείτε τις νέες μαλακίες του:

Τζών Καλημέρης: «Η Ζέτα έδειξε ότι δεν είναι στημένη κούκλα» ( σιγά καψούρα που είχαμε )

tzwnh-kalhmerhs-h-zeta-edeikse-oti-den-einai-sthmenh-koykla
Για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε χωρίς περιστροφές ο Τζώνη Καλημέρηςστο περιοδικό ΕΓΩ ( Σ.Σ. Αει στο διάολο... τόσο σοβαρό το θέμα.. Κοιτάξτε ρε τον Αμερικανοανθρωπάκο ..δεν βρήκε ούτε έναν να τινάξει στον αέρα μέσα στη σκατένια Τηλεόρασή μας... Καλέ το αντράκι μπορεί ; Κωλοσφουγκάριος δεν ήταν πάντα;...είναι;....).
Λιάγκας - Σκορδά
Είναι τα θωρηκτά της πρωινής ζώνης. Το επιβεβαιώνουν για τέταρτη χρονιά.
Κωστόπουλος - Μπαλατσινού

ΟΛΑ ΤΑ "ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ" - CELEBRITIES- ΕΠΙ ..ΣΚΗΝΗΣ! ..Και υπάρχουν και "δημοσιογράφοι" που τους παρακολουθούν... ΤΕΤΟΙΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ! Σαν πολλά ανήσυχα μυξο- αιδοία δεν μας έχουν προκύψει εσχάτως;

Σε είδα να φοράς μπικίνι...

se-eida-na-foras-mpikini
Aπό τη Φανή Πλατσατούρα
Kαι ναι, είναι γεγονός! Το Καλοκαίρι -επιτέλους- ήρθε! Λένε μάλιστα οι ειδικοί επί των μετεωρολογικών ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πιο καυτό από τα τέλη του 19ου αιώνα. Η διάθεση ανεβασμένη, όρεξη για δουλειά καμία και το μυαλό συνέχεια προσκολλημένο σε μια μόνο σκέψη: εγώ πότε θα πάω διακοπές...;

Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΜΙΝΙΣΤΡΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ...ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗ Χ.Α ..ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΟΡΜΟΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!

Αθανασίου: Αστειότητες τα περί παρεμβάσεων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

athanasioy-asteiothtes-ta-peri-parembasewn-sthn-ypothesh-ths-xryshs-ayghs
Στην επιτάχυνση των ρυθμών απονομής της Δικαιοσύνης αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε απόψε στην Πάτρα ο υπουργός ΔικαιοσύνηςΧαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος του δικηγορικού συλλόγου τηςΠάτρας, σε ημερίδα για το σχέδιο κώδικα πολιτικής δικονομίας.
Όπως τόνισε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, η επιτάχυνση των ρυθμών είναι στις προτεραιότητές του, διότι όπως εξήγησε, «έχουμε πολλές καταδίκες στα δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διαμαρτύρονται οι πολίτες και αποθαρρύνονται οι επενδυτές».

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ... ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

erxontai-allages-sto-ptwxeytiko-kwdika-deyterh-eykairia-gia-epixeirhseis-poy-ptwxeyoyn

Αλλαγές στο πτωχευτικό δίκαιο και τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και δοκιμαστική εφαρμογή του Κώδικα καλών πρακτικών της Τράπεζας της Ελλάδος από το φθινόπωρο αποφασίσθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, υπό την προεδρία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και με συμμετοχή των υπουργών Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Για το πτωχευτικό δίκαιο, σύμφωνα με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές η κατεύθυνση των αλλαγών είναι αφενός η επιτάχυνση των διαδικασιών και αφετέρου η παροχή δεύτερης ευκαιρίας στους επιχειρηματίες που πτωχεύουν, αλλά με ασφαλιστικές δικλείδες που θα αποτρέπουν την κατάχρηση αυτής της δυνατότητας. Δηλαδή τις εικονικές πτωχεύσεις.

ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:




ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ
ΜΕ ΕΝΑ …ΚΛΙΚ!



Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη 

και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες

ειδήσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ:
Βεβιασμένη είναι η ερμηνεία που δίνει ο συντάκτης... του δεξιού κειμένου. Οι της Βουλής θαμώνες δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες...
ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΛΑΟΣ... επειδή δεν θέλησε να κάνει τα χατήρια των φαύλων του κατεστημένου... που του ζήτησαν εκβιαστικά να μην παραιτηθεί από την Κυβέρνηση Παπαδήμου...
Λησμονεί ότι γνωστός λιγδιάρης δοτός εκδότης.. και ψυχοβγαλτικός είπε στον Καρατζαφέρη:
--Νομίζεις Γιώργο πως έχεις κόμμα; Θα το δεις αύριο...

Κι έτσι έγινε.. 



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΓΙ΄
ΑΥΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ 
ΤΟΝ 
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: "ΕΙΝΑΙ
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 
ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΚΡΑ"!!

Το πιο Συγκλονιστικό βίντεο που   

δείχνει πώς και για ποιο λόγο
ο λαός καταδίκασε τον 

Καρατζαφέρη  σε ιστορικά 

χαμηλά ποσοστά και τον 
έβγαλαν 
από την Βουλή τον Μάϊο του 
2012! Διότι τον Δεκέμβριο του 
2011, όντας 
μέλος της κυβέρνησης, έλεγε ότι
 ήταν προτιμότερο οι 
Ελληνίδες μάνες να δώσουν τα παιδιά τους 
στους Γερμανούς-δανειστές ακόμη και να τα εκπορνεύσουν, 
παρά να τα δουν νεκρά! 
Οι δανειστές κρατάνε τα λεφτά και 
πάμε παρακαλώνστας σε ό,τι όρους επιβάλουν! Ακόμη και τις 
γυναίκες ή τα παιδιά μας να ζητήσουν στα ..σκλαβοπάζαρά 
τους, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να τα δώσουμε γιατί δεν 
έχουμε άλλη λύση!!!
Απίστευτες κουβέντες Καρατζαφέρη οι οποίες πρακτικά 
αποδόμησαν 
 τον ίδιο και το κόμμα του στη συνείδηση του λαού. 
Βέβαια, τώρα επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο αλλά αυτά 
που έλεγε δεν λησμονούνται εύκολα. Δείτε αμέσως πιο κάτω 
τη συνέχεια:




Προσέξτε τη στιχομυθία με τον Γιώργο Παπαδάκη, δείτε και το βίντεο!
Καρατζαφέρης: Από αύριο οι δανιεστές ζητάνε τη γυναίκα του Παπαδάκη και του Καρατζαφέρη για να μας δώσουν λεφτά. Και μας λένε: "Δεν στα δίνω ρε, θέλω τις γυναίκες σας". Τι θα κάνεις Γιώργο, πες μου. Πάμε παρακαλώντας και όταν παρακαλέ με, μας βάζουν όρους! 
Παπαδάκης: Πρόταση κύριε Πρόεδρε, σαν σήμερα είναι το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων. 13 Δεκεμβρίου. Δεν νομιμοποιούνται αυτοί που καταστρέψανε τον τόπο...
Καρατζαφέρης: Α, αυτό είναι η μεγάλη αλήθεια. 
Παπαδάκης: Ειναι η μεγάλη αλήθεια αλλά θέλουν πίσω λεφτά! 
Καρατζαφέρης: Αυτό είναι σωστό αλλά επί της ουσίας πές μου, παραδάκι πώς θα πληρώσω! 
Παπαδάκης: Η μεγάλη φοροδιαφυγή
Καρατζαφέρης: 'Αλλο παραμύθι (!) είναι αυτό. Άλλο παραμύθι (!) Εγώ σου λέω ότι συλλαμβάνεις όλη τη φοροδιαφυγή, που δεν μπορείς να τη συλλάβεις, δεν φτάνει. Έχουμε κάνει ένα υπερχρεωμένο κράτος που οι τόκοι είναι τόσοι πολλοί που δεν μπορείς να τους πληρώσεις ποτέ. ΄Αρα λοιπόν επειδή θέλω λεφτά την προσεχή 5ετία ώσπου να σταθώ στα πόδια μου, πρέπει να βρίσκω τα λεφτά για να μην τιναχτεί το σύμπαν. Τα λεφτά λοιπόν μου τα δίνουνε με άγριους όρους. Θέλεις, πάρτα με αυτούς τους όρους. Αλλιώς σταμάτα, μην τα πάρεις. 
Παπαδάκης: Όρους όμως που περιορίζουν τη λαϊκή κυριαρχία; Όρους οι οποίοι σκλαβώνουντον ελληνικό λαό;
Καρατζαφέρης: Ποιος σου είπε Γιώργο ότι δεν έχεις δίκιο. Υπάρχει μια ταινία τώρα στους κινηματογράφους. Είναι αμέσως μετά τον πόλεμο κι έχουν έρθει στην Ιταλία οι Πακιστανοί και όλοοι αυτοί που πολεμούσαν στο πλευρό της Μ. Βρετανίας εναντίον των Ιταλών. Και είναι οι Ιταλίδες με τα παιδάκια τους και χειροκροτούν. Και κατεβαίνουν όλοι αυτοί οι Πακιστανοί και χαϊδεύουν τα παιδάκια, τ' αγοράκια, 10,9, 8 ετών στα ποδαράκια τους. Κι οι μάνες τα σπρώχνουνε...τα σπρώχνουνε. Και λέει μία Αμερικανίδα: "τι είναι αυτό που κάνουνε; Τι μάνες είναι αυτές;". Και της λέει, τότε: "από το να τα δει νεκρά, προτιμάει αυτό"!!!Είμαστε στη θέση της μάνας της Ιταλίδας. Δεν κάνουμε τίποτε ευχάριστο

Δεν υπάρχουν σχόλια: