Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

άρθρο του ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ
 ΓΕΡΟ ΣΟΦΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ,gero sofos, aisiodoxei
 _______________________
ΤΑ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΑΚΟΙ

Το μήνυμα των εκλογών , ισχυρίζονται ότι το έλαβαν κι αμέσως άρχισαν οι κομματικοί εμποράκοι τις κοκορομαχίες τους σε σημείο να μας αφήνουν άλαλους για την συνεχιζόμενη αφροσύνη τους.

Το θέατρο του παραλόγου που παίζουν το παρακολουθείτε, ήδη από το βράδυ των εκλογών... Ο Τσίπρας, μπορεί μεν να βγήκε πρώτος στις ευρωεκλογές, αλλά λησμονεί ότι δεν μπορεί να...συγκυβερνάει και μάλιστα να απειλεί την Κυβέρνηση να μην τολμήσει να διορίσει νέο Διοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδας ή Επίτροπο στην Ε.Ε. ..Ο φαιδρός και θρασύς  Βενιζέλος πάλι περίπου συντρέχει στην άποψη του Τσίπρα , ενώ από την άλλη συνεχίζει να είναι το δεκανίκι του Σαμαρά. Η κυβέρνηση δεν θα ανατραπεί, δεν έχουν τα κότσια να την ανατρέψουν, ούτε αυτός ούτε ο Τσίπρας.Γιατί από τις εκλογές δεν προέκυψε καμιά ανατροπή! Τα  τσαλιμάκια του Βενιζέλου γίνονται για να εξασφαλίσει περισσότερους Πασόκους σε υπουργικά πόστα... Πέταξε και το μπόνους των 50 εδρών...ΔΩΡΟ στο πρώτο κόμμα.  Με ένα, όμως, σύστημα εκλογικό της Απλής αναλογικής όλα ίσως θα ήσαν καλύτερα από τις κατεργαριές που επιδίδονται αναιδώς και χυδαία επί σειράν ετών.΄Ιντριγκες, βρώμικα παιχνίδια σκέτη μπόχα αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά αυτοί οι θλιβεροί κομματικοί εμποράκοι. Αυτοί  οι άνανδροι μικρομαγαζάτορες,χωρίς φαντασία,χωρίς ίχνος ηθικής, και διαπλεκόμενοι με μαφιόζικα συμφέροντα , έφεραν την Ελλάδα σ΄αυτό το χάλι. ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτοί, εν ονόματι της σωτηρίας του κόμματός τους και της θανής της πατρίδας και του αφελούς λαού της... ο οποίος για μια ακόμη φορά δεν ήξερε κι ούτε θα μάθει πως να ψηφίζει. Βρομιάρης κι ό λαός; ΄Η μήπως κλασσικός μπουνταλάς;  Εν πολλοίς ναι... Δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί από το σύμπλεγμα του προβάτου.
Κι όμως τα έχουμε προείπε... Καλά Σαράντα ώριμε Ελληνικέ λαέ!.. Αν ήξερε τι σχεδιάζουν πίσω από τις πλάτες μας οι βρομιάρηδες σαλτιμπάγγοι  της πολιτικής,  τουλάχιστον θα σεβόταν  τον εαυτό του..
ΗΝΑ__________________________

ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΛΟΥΣΤΡΩΝ ΡΟΓΚΑΚΟΥ-ΜΠΙΖΟΓΛΗ (ΑΝΤΕΝΝΑ)! ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Η ...ΣΑΜΑΡΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ! 


Εντονη κόντρα προκλήθηκε πριν από την δεύτερη εκλογική Κυριακή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤ1 με αφορμή δελτίο ειδήσεων του σταθμού που θεωρήθηκε υπερβολικά φιλοκυβερνητικό.
Το βίντεο αναδείχθηκε από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η οποία σατίρισε τον δημοσιογράφο του καναλιού Νίκος Ρογκάκο χαρακτηρίζοντας το ρεπορτάζ του έντονα φιλοκυβερνητικό με στόχο να προκαλέσει «πανικό» στους τηλεθεατές για να ψηφίσουν την Κυριακή υπερ της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης.

«O Αnt1 έπαθε Σαμαρίτιδα... Δεν διαχωρίζουμε το κανάλι μας και τα κανάλια... δεν εξαιρούμε κανέναν. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να παίξουμε αυτό το βίντεο σ' αυτή εδώ την εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Ant1... O σταθμός έχει καταλάβει ότι αν θέλει να έχει μια σατιρική εκπομπή αυτό γίνεται με ελευθερία λόγου» ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος τόνισε ότι το δελτίο μεταλλάχθηκε σε διαφημιστικό spot της Νέας Δημοκρατίας.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σε ανακοίνωσή του ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα και του ΕΣΡ κατηγορώντας το κανάλι για «φιλοκυβερνητική προπαγάνδα που παραβιάζει κατάφωρα την εκλογική νομοθεσία».

dexiextrem.blogspot.gr (ΤΊΤΛΟΙ: ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ)

ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΕΣΙΟΝΑΛ ΚΑΡΑΓΚΙΟΧΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΚΗΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

''ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΔΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ''...

''ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ''...
Απίστευτο ελιγμό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και ειδικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, που πρότεινε την κατάργηση  του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το πρώτο κόμμα...
Και μάλιστα, επιστρέφει με έναν εντυπωσιακό τρόπο την πρόκληση-πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ για την κρίσιμη αυτή αλλαγή.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει μεν ότι αποδέχεται την κατάργηση του μπόνους, αλλά καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί αμέσως, αφού σήμερα κυβερνά χάρη σε αυτό το μπόνους, το οποίο μάλιστα δεν δικαιούται και για ένα επιπλέον λόγο: ότι είναι πια δεύτερο κόμμα στην ελληνική κοινωνία, με βάση το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών!

''Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΚ''...

Το προβάδισμα των ευρωσκεπτικιστών στις ευρωεκλογές της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Δανίας, καθώς και τα υψηλά ποσοστά της άκρας δεξιάς στην Ουγγαρία και την Ελλάδα αποτελούν πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα...
από την οικονομική κρίση και υπαγορεύουν την επανίδρυση της Ευρώπης, λένε τώρα οι πολιτικοί αναλυτές.

“Χάσαμε την αίσθηση της χρησιμότητας της Ευρώπης”, ανέφερε στο AP ανώτερος Ευρωπαίος διπλωμάτης.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ



Ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη οιΠανελλαδικές Εξετάσεις με 105.000 υποψήφιους να διεκδικούν μία από τις 70.305 θέσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Οι εξετάσεις αρχίζουν με το μάθημα της Νεοελληνικής...
Γλώσσας (Γενικής Παιδείας) για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β'). Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α') θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου, με το ίδιο μάθημα.
ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ-

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:



ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ
ΜΕ ΕΝΑ …ΚΛΙΚ!



Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη 

και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες

ειδήσεις



Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ

ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΑ



Μονομαχία στο ΠΑΣΟΚ, μεταξύ δυο γιγάντων,
Οι δυο χοντροί κι΄ υπέρβαροι, Θόδωρος και Βαγγέλης,
Παλεύοντας θα λύσουνε τις διαφορές των πάντων,
Που από ΠΑΣΟΚ πια έγινε ,  η στρούγγα της αγέλης!

Τα δυο παχήσαρκα κορμιά, μέσα σε ρίνγκ παλέστρας,
Μάχη θα δώσουν βάναυση, ποιός, ποιόν θα εξωντώσει,
Ελπίζω η παλέστρα τους,μήν γίνει ρίνγκ της χέστρας,
Κι΄ο πιο γεναίος απ τους δυο, τον άλλον θα σκοτώσει!

Αυτό,  αν δέν  είν΄ εμφύλιος, πείτε εσείς τι είναι;
Ώ! Πεινασμένοι ΄Ελληνες, που σας προσφέρουν θέαμα,
Αυτά τα δυό παχύδερμα που είν΄του  θεαθείναι,
Δείτε,  με μάτια τέσερα, το κόμμα δίχως όραμα!

                                           Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: