Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ... ΠΗΡΑΝ ΚΕΦΑΛΙ!

Σοκάρει η επιτυχία του τουρκόφιλου DEB! 24,97% στη Ξάνθη, 41,64% στη Ροδόπη και συνολικά 42.533 ψήφους

Κλίμα τρόμου, παγωμάρα, ανησυχία. Κανείς δεν περίμενε ούτε στη Θράκη ούτε στην Αθήνα ότι το κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας, το τουρκόφιλο DEB, που έγινε γνωστό στο πανελλήνιο μέσα σε μία νύχτα (σ.σ.: παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις της «δημοκρατίας»), θα κόψει το νήμα των ευρωεκλογών όντας στην τρίτη θέση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης.

Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΙ...ΑΠΟΨΗ:

Παπανδρέου:Δεν υπάρχει ανάγκη εθνικών εκλογών


Παπανδρέου:Δεν υπάρχει ανάγκη εθνικών εκλογών
Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα δεν προκαλούν άμεση ανάγκη εθνικών εκλογών, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σημείωσε ωστόσο ότι θα πρέπει να ακούσουμε προσεκτικά τον πολίτη και τα μηνύματα που έστειλε ψηφίζοντας.
Παπανδρέου:Δεν υπάρχει ανάγκη εθνικών εκλογών"Η Ελλάδα, σε κάθε περίπτωση, προχωρά σταθερά. Ήδη από το 2009 δρομολογήσαμε τις αναγκαίες αλλαγές, οι οποίες, χάρη στις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού, αποδίδουν. Υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα και έχουμε επιτύχει την μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή μεταξύ των χωρών του ΟΟΣΑ", ανέφερε ο κ. Παπανδρέου σε συνέδριο της "Hertie School of Governance", στο Βερολίνο, στο οποίο συμμετέχουν ακόμη ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι.

Η Ν.Δ. ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ... ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΝΑΙ...ΑΝ....

Καρατζαφέρης: Αλλαγή πολιτικής για να υπάρξει διάλογος



Καρατζαφέρης: Αλλαγή πολιτικής για να υπάρξει διάλογος
Καρατζαφέρης: Αλλαγή πολιτικής για να υπάρξει διάλογος

Αλλαγή πολιτικής ζητά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου «να μπορέσει να υπάρξει διάλογος που θα σώσει την τόπο».
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους αναφορικά με τα σενάρια περί συνεργασιών, μετά την άνοδο των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ στις ευρωεκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε:
«Η ασκούμενη πολιτική από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί, δεν την πιστεύω. Ταυτοχρόνως όμως, πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας, δείχνει μια ανωριμότητα για να κυβερνήσει τον τόπο».
«Χρειάζεται λοιπόν να αλλάξει πολιτική η Ν.Δ, να αλλάξει πολιτική ο κ. Σαμαράς για να μπορέσει να υπάρξει διάλογος που θα σώσει τον τόπο», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. (ΕΝΙΚΟΣ)

Η ΜΑΝΔΑΜ ΓΙΑΝΝΑ ΣΥΓΧΙΖΕΙ ...ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ!

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Νίκος Χατζηνικολάου για την κόντρα Γιάννη Μώραλη-Γιάννας Αγγελοπούλου
Την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Μώραλη και της Γιάννας Αγγελοπούλου σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
"Η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, πριν κάνει κριτική στους άλλους, καλό είναι να θυμηθεί τι έκανε στα χρόνια της Ολυμπιάδας, την οποία Ολυμπιάδα πληρώνουμε ακόμη οι Έλληνες και κατά τη γνώμη μου έχει παίξει ρόλο αυτή η Ολυμπιάδα στην οικονομική κρίση που ακολούθησε" ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο

ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...


Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές;



Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές;
Πλούσιες απολαβές περιμένουν όσους εκλεγούν στις ευρωεκλογές 2014. Διαβάστε σε ποιο ποσό ανέρχονται οι μηνιαίες απολαβές ενός ευρωβουλευτή και ποια τα άλλα οφέλη που έχουν;
Τι μισθό θα πάρουν οι νέοι ευρωβουλευτές;Νεκροταφείο ελεφάντων χαρακτηριζόταν το Ευρωκοινοβούλιο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90, καθώς λειτουργούσε περισσότερο ως «τιμητική αποστρατεία» για... ώριμους πολιτικούς. Αργότερα, ωστόσο, ο πολιτικός του ρόλος αναβαθμίστηκε. Οι εποχές αλλάζουν, όπως και οι ηλικίες των ευρωβουλευτών, με μια σταδιακή μετατόπιση σε νεότερους υποψηφίους. Ολοένα και περισσότερο η εκλογή στην Ευρωβουλή αντιμετωπίζεται ως «επένδυση» για μια καλή πολιτική ή άλλη καριέρα και όχι ως απόσυρση. Και μάλιστα μια επένδυση άμεσα επικερδής, αφού οι περισσότεροι ευρωβουλευτές επιστρέφουν με σημαντικές «οικονομίες» από την ευρωπαϊκή εμπειρία. Εάν θέλει κανείς να δει από κοντά τη «φυλή των ευρωβουλευτών», δεν έχει παρά να βρεθεί το ξημέρωμα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Θα τους δει μεταξύ των επιβατών της πρώτης πτήσης για τις Βρυξέλλες (ή το Στρασβούργο, τις 12 εβδομάδες του έτους που η ολομέλεια γίνεται εκεί).
ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ-

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:



ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ
ΜΕ ΕΝΑ …ΚΛΙΚ!



Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη 

και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες

ειδήσεις




Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ

ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΑ



ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
              ( ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΑΝΕΛΛΗΝ: ΚΟΜΜΑ TOY ΜΑΛΑΚΑ)


Εγώ καλλοί νιο-Ελληνες δέν ψήφισα το “Κόμμα,”
Αλλά σ΄αυτές τις εκλογές ψήφισα καθαρίστριες!
Αυτές που καθαρίσανε, της πλατείας τη βρόμα,
 Όπου ΝΟΥ-ΔΟΥ-τες πέρασαν,πού ήταν χωρίς ερπίστριες!

Απ΄την πλατεία Συντάγματος, που λάμπει απ΄την πάστρα,
Πέρνα φτωχέ μου΄Ελληνα, μα με πλυμένα πόδια,
Νύχτα την πάστρα να οσμηστείς κοιτάζοντας  τα άστρα,
Και μούνζωσε προς  την βουλή, πούχει μέσα και βόδια!

Ξεσάλωσε η Κανέλλη χθες,απ΄τα καννάλια πάλι,
Για σκευωρία μίλησε, για «κόμμα του μαλάκα»,
Μας είπε: Πως της εργατιάς ,δέν είναι έτσι η πάλη,
Και τόσα χρόνια απ΄το γιαλί, θαρρώ μας κάνει πλάκα!

Δέν λέω να πάει στα κουλάκ κατ΄αναγκαστικά,
Ας αφοδεύει στης βουλής βρόμικες τουαλλέτες,
Που διασκεδάζει το λαό,  έτσι επαναστατικά,
Με τους εργάτες γύρω της,’’θεάτρου μαριονέττες!’’

                                                    Χ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: