Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ; ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!






ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΕΝΑ …ΚΛΙΚ!


Κόσμος
Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη 

και τεχνολογία
Πολιτική
Άλλες
κυριότερες
 ειδήσεις



ΝΑΙ συνιστάται ο Γιώργος
Καρατζαφέρης



Η χθεσινή του ήρεμη διακαναλική συνέντευξη απέδειξε την πολιτική του ωριμότητα, τη φαντασία του αλλά και τις γόνιμες ιδέες του.
Είναι ο μόνος ίσως που σκέπτεται ελληνικά.
Και δεν είναι τυχαίο ότι το σύστημα τον έφαγε εν μια νυκτί!
Του άρπαξαν βουλευτάδες , τον στιγμάτισαν ως “κωλοτούμπα” ενώ μεγαλύτερος κωλοτούμπας από τον Σαμαρά δεν υπάρχει! Αλλά ο Σαμαράς προσκύνησε..Ο Καρατζαφέρης ΄Οχι!


ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ…


ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ αλλά δεν πρόδωσε! Δεν θα σας προδώσει! 
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ



ΓΜΩΡΙΖΟΝΤΑΣ,την άπατη πολιτική ωριμότητα των Ελλήνων των τελευταίων 50 χρόνων,δεν τρέφουμε την παραμικρή ελπίδα ότι μπορεί να αποτινάξει όχι το κατοχικό καθεστώς, (σιγά το αντράκι) αλλά την προσωπική του του μιζέρια. Το βλέπουμε από τις συμπεριφορές του και σήμερα. Αν και η κρίση έχει φτάσει στον απόλυτο γκρεμό, ο εξυπνάκιας Έλληνας συνεχίζει να είναι πιστός οπαδός των κομμάτων… του. Καμιά ανάβλεψη, κανένα βήμα για αλλαγή, για πολιτικό πολιτισμό… Συνιστούμε συνεπώς;


1- ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ., αν και πολλά από αυτά είναι για κλάματα, όπως απολαύσαμε τους άναρθρους εκπροσώπους τους από τις διακαναλικές παραστάσεις τους.

2- ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους εγκληματικά προδότες,ξενόδουλους υποτελείς ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ.Διώξτε τους κλωτσηδόν!

3-ΜΑΥΡΙΣΤΕ τον ΣΥΡΙΖΑ. (Εξαιρέστε τον νεαρό ελπιδοφόρο Τσίπρα), αλλά ΜΑΥΡΙΣΤΕ όλο το άλλο μωσαϊκό του κόμματος, είναι γκρίζα μούργα, είναι κουκουλοφόροι και εμποτισμένοι με ξενόφερτες ιδεοληψίες.

4- ΠΗΤΕ ΟΧΙ στη φόλα Θεοδωράκη, υποκινούμενο των ολιγαρχών και εθνικών μας νταβατζήδων ( Μπόμπολας-Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης κ.α….που με την κρίση συμπτωματικά θησαύρισαν σε βάρος του λαού).

5) Δείξτε συμπάθεια προς Πολύδωρα-Ψωμιάδη,Νικολόπουλο, αν και η κάθοδός τους στις εκλογές κινείται αυστηρώς από προσωπικά ελατήρια κι όχι για την πατρίδα όπως διακηρύσσουν… Γνωρίζουν πως αν δεν ψηφιστούν το πολιτικό τους τέλος είναι αναπόφευκτο!

6) Ως προς τη Χρυσή Αυγή, κάντε ό,τι θέλετε, αλλά να μην ξεχνάτε πως"ο εγκληματικός της χαρακτήρας"  είναι φτιάξιμο Κυβερνητικό κατ΄εντολή του Σιωνισμού… ΄Ισως και σκοπίμως από σκοτεινά ξένα κέντρα αποφάσεων, για να υπάρχει στην πολιτική σκηνή μας ,ένα δέος, ένας μπαμπούλας για την καλύτερη διαχείριση των λοιπών κομμάτων προκειμένου οι ξένοι να έχουν στο γκουβέρνο τον δικό τους άνθρωπο, τύπου Σαμαρα,Βενιζέλου, Παπαδήμο, Γιωργάκη...!

Τώρα αν δεν θέλετε να ψηφίσετε, τούτο είναι ΙΕΡΟ δικαίωμά σας. Τα δικαιώματα δεν είναι υποχρεωτικά κι ούτε διώκονται. Διαβάστε αμέσως πιο κάτω μια πλήρη έρευνά μας και θα καταλάβαιτε! 


Κατά τα λοιπά μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα. Να διώξουμε από πάνω μας τους δυνάστες και τους εδώ τυχοδιώκτες κι αμοραλιστές συνεργάτες τους..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ. Ο ΝΟΜΟΣ-ΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ” ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ!

Προσπερνάμε τις λαχανοφιλοσοφίες των κομματικών μαγαζιών που ξερνάνε  τον άπατο της θλιβερότητας τους, προκειμένου να μας πείσουν για την ιερότητα της ψήφου και να μας σύρουν στην κάλπη.

Και μην ξεχνάτε: Μαζί με το κούρεμα μισθών, συντάξεων, περιουσιών μας οι ξενοκίνητοι κυβερνώντες και τα τσανάκια τους, μας κούρεψαν και το δικαίωμα να  ψηφίζουμε ανά 4 χρόνια. Τώρα θα ψηφίζουμε ανά πενταετία, ώστε τα λαμόγια να έχουν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώνουν το αρπακτικό έργο τους με περίσσια άνεση.
Σας δίνουμε σήμερα μια ολοκληρωμένη έρευνα για τα συν και τα πλην της αποχής, όπως ακριβώς έγκριτοι νομομαθείς υποστηρίζουν και οι Νόμοι επιτάσσουν! Για να είστε έτσι απόλυτα ενημερωμένοι και να μην φιλολογείτε μετ΄ευτελείας και πάσης μαλακίας. Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: