Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016


nea-taksi-pragmaton
Άρθρο του Κίσινγκερ για την νέα τάξη πραγμάτων! Είμαστε στο πάρα ένα για πυρηνική σύγκρουση;

Άρθρο του Κίσινγκερ για την νέα τάξη πραγμάτων που προωθούν οι ΗΠΑ ερχόμενες σε σύγκρουση με την Ρωσία.
Την Τετάρτη, ο γνωστός πρώην Αμερικανός ΥΠΕΞ και Προεδρικός σύμβουλος Χένρι Κίσινγκερ ταξίδεψε στην Μόσχα για να συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για έναν «φιλικό διάλογο», αναφέρει ο ρωσικός τύπος.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ 35 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ! ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι περισσότεροι βουλευτές....
δυσκολεύονται να υπερασπιστούν το ασφαλιστικό, ενώ σε πιο δεινή θέση βρίσκονται εκείνοι που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές. Άλλωστε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, δεν είναι μυστικό ότι ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους της κυβέρνησης είναι οι 35 βουλευτές της επαρχίας που έχουν αρχίσει να αυτονομούνται.

ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ!

Αυτός είναι φασισμός στον οποίο υπακούουν σαν αρνάκια οι Τσίπρας-Καμμένος: η Μέρκελ αποφάσισε να γκετοποιήσει ολόκληρη την Ελλάδα, να τη μεταβάλλει σε απέραντο στρατόπεδο με λαθρομετανάστες και οι...

ΑΠΛΑ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!


ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ!ME ENA KLIK..ΣΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:
 Συνεχής ροή ειδήσεων όλο το 24/ωρο- ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΝΟΤΗΤΕΣ>: Κόσμος –ΕλλάδαΕπιχειρήσειςΨυχαγωγία-ΑθλητικάΕπιστήμη και τεχνολογία-Πολιτική -Άλλες κυριότερες ειδήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: