Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ;ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!... ΚΑΙ ΑΟΥΦΙΝΤΕΡΖΕΝ!

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΝ 13ο ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΟΤΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

Από την Κωνσταντινούπολη στη Γερμανία: διαρπαγμένα ιερά λείψανα. Είναι άραγε βυζαντινό; Από τον Επισκοπικό Θησαυρό του Ηalberstadt Γερμανίας.

Αποκαλύπτουμε τη βαρβαρότητα της Γερμανίας σε όλο της το μεγαλείο, καθώς και τις κλοπές της σε βάρος των Ελλήνων. Με τις επιδρομές τους σε βάρος του Βυζαντίου τον 13ο αιώνα άρπαξαν θρησκευτικά λείψανα και κειμήλια ανεκτίμητης αξίας τα οποία εκθέτουν κερδίζοντας δισεκατομμύρια ευρώ πάνω στις πλάτες μας. Αυτοί οι βάρβαροι έρχονται ...

ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ! Η ΓΙΓΑΝΤΟΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ!

η  γ ι γ α ν τ ο σ η μ α ί α της Βορείου Ηπείρου με την οποία έκαναν πορεία τα μέλη και οι φίλοι του ΕΣΒΗ 1914
H γ ι γ α ν τ ο σ η μ α ί α της Βορείου Ηπείρου στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ! (ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ…)

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ…

ΒΑΛΤΕ ΓΗΛΙΟ ..ΠΑΛΑΣΚΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΠΡΑΓΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ...ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΆΘΕΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ...ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ...ΘΕΟ! ΘΑ΄- ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ...ΤΣΙΠΡΕΪΚΗΣ ΑΘΕΪΑΣ!~


ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΕΩΝ(!) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΣΤΟ...ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΕΩΝ(!) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, στο ..."φιλόξενο" Πάντειο Πανεπιστήμιο....


ΔΕΙΤΕ  ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ (συνεχομένης ροής!) 'ΣΠΟΤΑΚΙ', ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ 'ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ' ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΩΣ "ΣΤΗΝΕΙ" ΤΟ κατασκότεινο ...ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ, με άνεση(!) ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (!) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ!!! 'ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ'!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" -'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

"ΕΞΟΔΟΣ 1826": Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ...

"Έξοδος 1826". Η ελληνική ταινία που επαναφέρει τα υψηλά ιδανικά στο προσκήνιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: