Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΥΠ...ΟΨΙΝ..ΜΩΡΕ!!!.

KΑΘΕΤO AYTO: ...Ο Νίκος  Χατζηνικολάου, είναι ένας καλός δημοσιογραφάκος... Παρλάρει καλά.. αλλά δεν είδαμε μέχρι στιγμής να κάνει μια σημαντική δημοσιογραφική κατάθεση!....


ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΠΌΠΕΙΡΑ  να  εκδώσει ημερήσια εφημερίδα ......τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ!~ θα έλεγε κανείς... πως υπήρξε μια απόπειρα  άξια... ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ... υπήρξε ..ΠΑΤΑΤΑ! 


Για όσους  ξέρουν  από δημοσιογραφία...  ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΦΑΥΛΑ ΠΟΥ ΕΚΠΈΜΠΕΙ... ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΤΟΥ  Ο ΝΙΚΟΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ..... ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ... Έχει σταθερά την τύχη με το μέρος του...έστω κι αν εμείς θεωρούμε ... ότι ο Νικολάκης είναι ΦΟΥΣΚΑΣ ...με πατέντα!...Μια γραφική φιγούρα... ωραιπάθειας  και τιποτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ...ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΛΤΣΟ ; ΑΜ...ΔΕ!!!


θα το δείξει καιρός...Η πλάκα είναι στις εκτιμήσεις μας ΠΟΤΕ... ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ  ΛΑΘΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ! 
ΧΑΙΡΕΤΕ ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ...τα νεοτερα!
________________________________________________________________

TA ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ...ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ!


Δεν τους βγαίνει η δίκη και έστειλαν τα αριστερά τάγματα εφόδου να την διαλύσουν! Σε παροξυσμό το ανθελληνικό παρακράτος: Πλήρης κάλυψη από την ΕΛ.ΑΣ.- Καμία σύλληψη!


Να γιατί η κυβέρνηση (Τσίπρας, Βούτσης, Παρασκευόπουλος) με εξωθεσμικές παρεμβάσεις μετέφεραν την υπόθεση στο Εφετείο: Είχαν σχέδιο να αμολήσουν τα παρακρατικά τους ανδρείκελα αμέσως μόλις θα κατέρρεε το σαθρό κατηγορητήριο!  

ΔΕΙΤΕ....ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ...Η ΜΑΝΑ του... ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΔ!

ΑΛΛΟ ...ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΥΤΟ....ΒΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ...ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΑ!

Ο κ. Νάστος ΠΑΝ. είναι μέλος της Ε.Σ.Δ...Εδώ κι ένα μήνα, όπως μας ειδοποίησε δεν έλαβε την ταυτότητα του..ΞΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΉ ΜΑΣ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Η ντεντέκτιβ μήτηρ ... του  έλυσε το πρόβλημα! Κι όλα καλά... Αλλά τι θαγίνει με τα ΑΧΑΜΝΑ των ταχυδρομείων; δΙΑΒΆΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΣΤΕΙΛΕ σήμερα:
  
"Η υπόθεση της χαμένης   ταυτότητας"    

Χαίρετε.
Έπειτα απο αναζήτηση και καταδίωξη του ταχυδρομικού υπαλλήλου που κατείχε το φάκελο που αποστείλατε, αυτη τη στιγμη κατέχω το ποθούμενο!
Η κοινωνία ειναι κλειστή και κανείς, ούτε ο ταχυδρόμος στην εν λογο περίπτωση, μπορει να μείνει άφαντος και ανενόχλητος! Στην υπόθεση ενεπλάκη και η μητέρα μου που ως μάνα δημοσιογράφου εχει τα ανάλογα προσόντα! Επίσης μικρός έβλεπα την παιδική τηλεοπτική σειρά "ο αστυνόμος Σαΐνης" και ειμαι επηρεασμένος.
Αν η αστυνομική μου ιστορία σας μπέρδεψε να σας πω με λίγα λόγια οτι έχω την ταυτότητα στα χέρια μου.
Σας ευχαριστω πολυ και συγνώμη αν σας ταλαιπώρησα με τις τηλεφωνικές μου οχλήσεις.

Με τιμή,
Παναγιώτης Ν. Νάστος

Υ.Γ. 1 το αργότερο σε 24 ώρες το λογότυπο της Ε.Σ.Δ. θα μπει στο blog.
Υ.Γ. 2 δείτε παρακαλώ ενα ιστολόγιο που έχω φτιάξει με πολυ ιερό σκοπό:
https://prosforazois.blogspot.gr/

Στάλθηκε από το iPad μου                                       
Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου -

ΧΑΙΡΕΤΕ  ΚΙ ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!Posted: 14 Φεβρουαρίου 2017
της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακής βιολόγου, medlabnews.gr
Τα τελευταία χρόνια η νευροενδοκρινολογία έχει εξηγήσει σχεδόν ολοκληρωτικά την ερωτική συμπεριφορά. Όπως αποδεικνύεται από τις μελέτες και έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί πάνω στο θέμα, η ερωτική αγάπη και οι ερωτικοί δεσμοί είναι προϊόν νευροχημικών διαδικασιών. Συγκεκριμένα κάθε ερωτική έκφραση έχει και ανάλογο ορμονικό υπόβαθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: