Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ Νεκρά Πουλιά και HAARP;
Άρθρο  της ΑΛΙΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ για τα νεκρά πουλιά και ψάρια που εμφανίστηκαν πρόσφατα σε διάφορα σημεία του πλανήτη


Σε διάφορα σημεία του πλανήτη, νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό.
Ακούγεται σαν την ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ «Τα πουλιά» αλλά εδώ, σε αντίθεση με την ταινία, ‘κάτι’ σκοτώνει τα πουλιά.
Ίσως αντί για «Τα πουλιά», πρέπει να κοιτάξουμε την ταινία «Ο Πυρήνας».
Στην ταινία αυτή, πολλά παγκόσμια γεγονότα, όπως περιστέρια που χάνουν την ικανότητά τους να βρουν το δρόμο τους, μαζί με άλλα περίεργα γεγονότα, προκάλεσαν το ακόλουθο συμπέρασμα:
Οτι η περιστροφή του τετηγμένου πυρήνα της γης επιβραδύνεται, γεγονός που τελικά οδηγεί στην κατάρρευση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου το οποίο εκθέτει την επιφάνειά της στη φονική ακτινοβολία του ήλιου.

Είναι η αποδυνάμωση του μαγνητικού πεδίου της γης και οι μαγνητικοί της πόλοι που θα προκαλέσουν μία αντιστροφή όπως υπονοούν κάποιοι επιστήμονες?
Στην ιστοσελίδα του HAARP γράφει:
Το εργαλείο Ιονοσφαιρικής Έρευνας, είναι ένας πομπός υψηλής ενέργειας που λειτουργεί σε εγκαταστάσεις υψηλής συχνότητας. Το εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί για να διεγείρει προσωρινά μία περιορισμένη περιοχή για επιστημονική μελέτη.


Ήταν το HAARP ή το EISCAT και οι κεραίες Ιονοσφαιρικής Θέρμανσης υπεύθυνοι για τους θανάτους?Ας πούμε οτι το HAARP ήταν ενεργοποιημένο για επιστημονικούς λόγους..
Θα μπορούσε να αλλάξει την Ιονόσφαιρα και τη Μαγνητόσφαιρα προκαλώντας την έξαλλη πτώση των πουλιών σα να είναι χαζά?

4/1/2011 Pointe Coupe Louisiana. Μερικές μόνο μέρες αφότου περισσότερα από 2.000 πουλιά έπεσαν από τον ουρανό του Άρκανσας, άλλη μία παρτίδα από κοτσύφια έπεσε στη Λουιζιάνα.
Νεότερες πληροφορίες μιλάνε για αύξηση του αριθμού των νεκρών πουλιών σε 5.000!

1/1/2011 Beebe Arkansas. Οι κάτοικοι πανικόβλητοι. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, 2.000 κοτσύφια έπεσαν νεκρά από τον ουρανό. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23.30 μ.μ τοπική ώρα, μόλις μισή ώρα πριν την Πρωτοχρονιά.
Σε μία σχετική εκπομπή στο κανάλι «thv today”, 100.000 ψάρια βρέθηκαν νεκρά στο νοτιοδυτικό Άρκανσας σε μία ακτίνα 25 μιλίων.

2/1/2011 Χιλή. Μέσα σε 24 ώρες το φαινόμενο «νεκρά πουλιά πέφτουν από τον ουρανό», μετά το Άρκανσας συνέβη και στο Κονσέπσιον της Χιλής.
Οι 2 πόλεις είναι πολύ κοντά απέναντι σε γεωγραφικά πλάτη του Ισημερινού, περίπου 35 και 37 βαθμούς.
Η ακτίνα των πουλιών στη Χιλή ήταν πολύ κοντά στο επίκεντρο του σεισμού μεγέθους 7,1 ρίχτερ που επίσης συνέβει...

Στις ίδιες ημερομηνίες, παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και σε άλλες περιοχές του πλανήτη:
Στην Αγγλία, στην ακτογραμμή του Τάνετ, βρέθηκαν νεκρά πάνω από 40.000 καβούρια καθώς και αστερίες, αστακοί και σφουγγάρια.

Στην κεντρική Σουηδία100 περίπου πουλιά έπεσαν νεκρά σε αυτοκινητόδρομο.

Στην ακτή Paranά στη Βραζιλία, περίπου 100 τόνοι ψαριών έχουν βρεθεί νεκρά.

7/1/10 Santa Ana California. Πελεκάνοι με μυστηριώδη ασθένεια, συντρίβονται πάνω σε αυτοκίνητα και σκάφη, αγού περιπλανώνται κατά μήκος αυτοκινητοδρόμων και καταλήγουν νεκρά κατά εκατοντάδες κατά μήκος της Δυτικής Ακτής, από το νότιο Όρεγκον στο Μπάχα της Καλιφόρνιας.
Εργάτες διάσωσης πουλιών είπαν οτι μερικά από τα συμπτώματα, μοιάζουν με εκείνα που συνδέονται με δηλητηρίαση από Δομοϊκό Οξύ, μία τοξίνη των ωκεανών που επηρεάζει ορισμένες φορές τα θαλάσσια πουλιά και θηλαστικά.

Αναφορές για «Ηχητικές Βροντές»

Όταν 2.000 κοκκινόφτερα κοτσύφια μαζί με πάπιες έπεσαν νεκρά σε μία περιοχή ενός μιλίου από το Beebe του Άρκανσας, οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες περιβάλλοντος των ΗΠΑ φορούσαν μάσκες προστασίας από αέρια και κοστούμια Hazmat καθώς μάζευαν τα νεκρά πουλιά.
Μία περιοχή η οποία χρησιμοποιείται από τα πουλιά ως καταφύγιο, δεν επηρεάστηκε, πράγμα που οδηγεί τους υπαλλήλους στο συμπέρασμα οτι τα πουλιά δε θα μπορούσαν να έχουν πεθάνει από ασθένεια ή δηλητηρίαση.

Με πρόσφατα στοιχεία που διέρρευσαν , έρευνες και άρθρα που έχουν εκδοθεί, αρχίζει να αποκαλύπτεται οτι, μπορεί να μοιραζόμαστε έναν κόσμο με ένα μάτσο ψυχοπαθείς ανθρώπους που ελέγχουν την Ευγονική.
Κυβερνητικά βιολογικά τεστ, καιρικός πόλεμος, χημικές ουρές ( chemtrails ) διασκορπισμένες παγκοσμίως, τεχνολογία νοητικού ελέγχου, τεχνολογία HAARP, όπλα μαζικής καταστροφής και, το γεγονός οτι  αυθαίρετα καθίστανται νόμιμες οι δοκιμές σε ανθρώπους, μας κάνει να αναρωτιόμαστε, τι διάολο συμβαίνει πραγματικά στους ουρανούς μας.

Λίγο πριν αποκαλυφθεί ο θάνατος των πουλιών και των ψαριών, εμφανίστηκαν αναφορές πολιτών για «ηχητικές βροντές» ή «παλμούς» που ακούστηκαν στον ουρανό στις πόλεις Ιντιάνα, Σαρλότ, Φλόριντα, Μίσσιγκαν μέχρι το Λόνγκ Άιλαντ.
Θα μπορούσαν αυτά τα περιστατικά να σχετίζονταιμε κάποιο τρόπο και, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την επόμενη κίνηση ενός «πειραματικού βασανιστηρίου»?
Θα έπρεπε να ερευνηθεί η πιθανότητα οτι, ένα τσούρμο «ψυχοπαθών εγκεφάλων» οι οποίοι τώρα κυβερνούν τον κόσμο, κανονίζουν τις κηδείες μας ως μάζα?

Σε μία συνέντευξη της Joyce Riley , ένας πρώην κυβερνητικός υπάλληλος των ΗΠΑ έκανε την κορυφαία αποκάλυψη οτι, υπάρχουν Ηχητικοί Βραχίονες ή Παλμικοί Βραχίονες που σχετίζονται με αυτά τα όπλα.
Την τελευταία δεκαετία, άνθρωποι αναφέρουν οτι οι ουρανοί τους ψεκάζονται τακτικά με chemtrails.
Αναλύσεις έδειξαν οτι τα chemtrails περιέχουν Βάριο, Αλουμίνιο και πολλά άλλα βαρέα μέταλλα.

Σκοτώθηκαν τα πουλιά και τα ψάρια από την τεχνολογία HAARP?
Ήταν ο θάνατός τους αποτέλεσμα τεχνολογικού καιρικού πολέμου που δημιούργησε το HAARP μέσω μαζικών ηλεκτρομαγνητικών παλμών?
Μπορεί να μην έχουμε τις απαντήσεις ακόμη αλλά είναι προφανές οτι η ανθρώπινη φυλή πρέπει να δράσει τώρα για να αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια και να εκθέσει τους ψυχοπαθείς επιστήμονες.

Αλίκη Στεφάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: