Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011


ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ... ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ...ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ!

Το ίδρυμα "Α.Παπανδρέου" βγάζει στο σφυρί 598 νησιά. Ολη η μελέτηΜόλις ανακοίνωσε η Τρόικα το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας η κυβέρνηση με ιερή αγανάκτηση διερύγνυε τα ιματιά της ότι δεν ήξερε τίποτα. Όμως από το Νοέμβριο του 2010 το Ίδρυμα "Ανδρέας Παπανδρέου" ΙΣΤΑΜΕ προετοίμαζε την ιδέα για  πώληση 598 νησιών και βραχονησίδων ..
Κάντε ΚΛΙΚ στον υποτιτλάκο και θα βγείτε στην πηγή..πληροφόρησης!.. Είναι το Καφενειο... και διότι οι Πανέλληνες.. ήσαν ..καφενόβιοι! 
Εμείς τι να πούμε... Μετά τα ξεράσμα των μπινέδων της τρόϊκας.. που άδεισαν τον Γιωργάκη και τα μαλακοειδή της Κυβέρνησής του, τι άλλο να περιμένουμε... Δεν θα μας μείνει ούτε Βραχονησίδα... Η ΕΛΛΑΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΕΤΑΙ από άθλιους, τυχοδιώκτες, ρεμάλια, λαμόγια της πολιτικής των τελευταίων 50 χρόνων!Κωλόπαιδες..Πανέλληνες... Εσείς τους ψηφίζατε!... ΟΧΙ βέβαια εμείς!

_______________________

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ bloggers...


H RPESS-BANK, από το 2004 παρακολουθεί σταθερά τα τεκταινόμενα στο πεδίο της ενημέρωσης. Εχει σχολιάσει και κρίνει πολλά... αλλά σήμερα μπορεί να πεί και τούτα:

Οι bloggers που επέλεξαν να προσφέρουν ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θεωρούμε ότι δείχνουν σοβαρότητα και τα πάνε μια χαρά από πλευράς δημοσιογραφικής εγκυρότητας. ..έστω κι αν πολλοί από τα φλογερά αυτά παιδιά... είναι ερασιτέχνες... ή δείχνουν να μισούν την ορίτζηναλ... δημσιογραφία!

Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι ή όχι... .. Τι δα περιμένουν να τους εντάξει η αθλιότατη ΕΣΗΕΑ στα κιτάπιά της;... ως μέλη;

Απέδειξαν και αποδεικνύουν καθημερινά την ενημερωτική, σοβαρή λεβεντιά τους.. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ταμπέλλες... Μας αρκεί... που οι περισσότεροι των bloggers που παίζουν στο παιχνίδι της ενημέρωσης .. διαθέτουν και αξιόλογον κριτικόν νου...

Αυτό μας φθάνεί... και λέμε ... Σε όλους -που χωρίς επαγγελματικά εφόδια- πετυχαίνουν... να υπερβαίνουν εαυτούς και να ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ... και τους επαγγελματίες του Τύπου.
Xαρακτηριστικό και πρόσφατο ειναι πως ήδη, μερικά τηλεοπτικά κανάλια, άρχισαν ήδη να αναφέρονται -μνημονεύουν-και στις κριτικές θέσεις των  μπλογκς... Αυτό κάτι σημαίνει!

Απλά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους πρωταθλητες  ειδησεογράφους του blogging... ΤΗΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ!

Αυτά και τόσο απλά...

Η PRESS-BANK.. ευπειθώς και λίαν σοβαρώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: