Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΑΤΑ!!!

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΡΓΟΥ, που αναλύει το ποιος τελικά τα έκανε μπάχαλο στον τόπο αυτό!

Ενας και μόνον: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

Μας γράφει ο ανώνυμος μεν, πλην όμως έχουμε τα στοιχεία του:

Είμαι 33 χρονών! Εδώ και 4 χρόνια παραμένω άνεργος... γιατί;

Είχα αρκετό χρόνο να το σκεφτώ και πλέον κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να με πείσει για το ότι δεν έχω δίκιο!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πρώτα πρέπει να εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος! Το πρόβλημα λέγετε “Ελληνική Νοημοσύνη”. Σε όλο τον κόσμο είμαστε γνωστοί για την νοημοσύνη μας. Δεν υπάρχει επιστήμη που να μην διαπρέπουν οι Έλληνες! Δεν υπάρχει επιστήμη, είτε το θέλουμε είτε όχι, που δεν έχει εφευρεθεί στην Ελλάδα όταν όλοι οι άλλοι λαοί φοβόντουσαν ότι θα τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Δυστυχώς όμως η πραγματικότητα της νοημοσύνης των συγχρόνων Ελλήνων είναι ιδιότροπα αντίθετη, χειρότερη!

Μετά την αυταρχική κυβέρνηση της Χούντας και λίγο πριν την οικειοθελή τους αποχώρηση της, μια και ήδη είχαν προκηρυχθεί Δημοκρατικές εκλογές, η ανάγκη για “ελευθερία” των Ελλήνων έφερε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα! Αυτά τα ξέρουμε όλοι! Έτσι συνέβησαν!

Τι καλό έγινε από τότε που έφυγε η χούντα; Οι Έλληνες όποτε πήγαιναν στην κάλπη, έδειχναν ότι μπορούν να πουλάνε την ψήφο τους σε όποιον έδινε τα περισσότερα, όχι στην Πατρίδα, αλλά στην δικιά τους τσέπη και της οικογένειάς τους! Η γνωστή πρόταση ήταν “αν βάλεις το παιδί μου στο δημόσιο από εμένα έχεις 500 σίγουρους ψήφους”... τους έδινε τους ψήφους, αλλά μπορεί και να μην έβαζε το παιδί του στο δημόσιο. Μετά θα πήγαινε στον άλλον και έλεγε πάλι το ίδιο... ένας από τους δύο όμως θα έβαζε το παιδί του στο δημόσιο. Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι το δημόσιο δεν πάει καλά γιατί είχαν μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι που για να λειτουργήσει, είτε έπρεπε να πληρώσει το “γρηγορόσημο” που έλεγε και ο Σημίτης είτε δεν λειτουργούσε ποτέ γιατί μπλεκόταν με την ΑΠΕΙΡΗ γραφειοκρατία... Όμως το παιχνίδι συνεχιζόταν με την αγοραπωλησία ψήφων!

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ…

Ο ΚΑΘΕ υποψήφιος αγόραζε την ψήφο του όχι γιατί ένιωθε υποχρεωμένος που απλά μπήκε στην βουλή, αλλά γιατί μπαίνοντας στην βουλή, κάποιος άλλος θα αγόραζε την ψήφο του βουλευτή για να ψηφιστεί το κάθε νομοσχέδιο το οποίο ΟΛΟΙ οι Έλληνες έβλεπαν μέσα στα επόμενα χρόνια ότι έκρυβε, μίζες, λοβιτούρες, υπεξαιρέσεις, κομπίνες κλπ κλπ!

Ας το έβλεπαν και οι Έλληνες ψηφοφόροι... δεν παρεξηγούν... γιατί και αυτοί τα ίδια ακριβώς κάνουν! Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Μπήκαν στο δημόσιο και άπλωναν την αρίδα τους και δεν τους ένοιαζε τίποτα γιατί ο μισθός έπεφτε, είτε δούλευαν είτε όχι! Παρόλα αυτά την επόμενη χρονιά ψήφιζαν το αντίπαλο κόμμα και χάριζαν πάλι τις 500 ψήφους τους, έτσι για πλάκα ή γιατί είχαν και κάποιον ανιψιό να βολέψουν. Και κάθε 4 χρόνια παιζόταν το παιχνίδι της πλειοδοσίας ψήφων και όποιος έταζε έπαιρνε. Όλοι μα όλοι ξέρανε ότι γινόταν της κλεψιάς το κάγκελο όμως.

Δεν το μάθαμε σήμερα. Τα ταμεία άδειαζαν, οι κομπίνες αποκαλύπτονταν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αλλά οι κομπιναδόροι και οι ψηφοφόροι αλληλοϋποστηρίζονταν και ο καθένας κέρδιζε από κάτι!

Καιρός κρίσης! Μα αυτό το ακούω από τότε που ήμουν μικρός, πριν 28 χρόνια! “ζούμε σε καιρό κρίσης” ή “η οικονομία μας περνάει κρίση”. Ναι αλλά οι ψηφοφόροι ψήφιζαν αυτούς που την έφερναν την κρίση... Με τα πολλά φτάσαμε στην σημερινή εποχή! Ξαφνικά ο Ελληνικός λαός αγανάκτησε!

Αγανάκτησε, γιατί ενώ πουλάει ακόμα την ψήφο του σε πολύ καλύτερες “τιμές” από ότι παλιά κανείς δεν νοιάζεται να την αγοράσει! Αγανάκτησε έναντι των πολιτικών! Οι πολιτικοί όμως δεν έβγαιναν μόνοι τους εκεί πάνω! Όλοι αυτοί τους ψήφιζαν και σήμερα εγώ είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ! Όλοι αυτοί που κατέβαιναν και έκλειναν με τους πανηγυρισμούς τους την πλατεία Ομονοίας, γιατί βγήκε το κόμμα τους, έκλεισαν το σύνταγμα γιατί αγανάκτησαν με τους πολιτικούς που οι ίδιοι ψήφιζαν! Τους πείραξε που ο Πάγκαλος τους είπε ότι “τα φάγαμε μαζί!” Ο άθλιος Πάγκαλος, πρέπει να ήταν η πρώτη φορά όμως που είπε όμως την αλήθεια! Ναι μαζί τα φάγαμε! Ο κάθε ένας από το πόστο του! Εκείνος, εμφανώς, έφαγε περισσότερα, αλλά και οι άλλοι έφαγαν κάτι!!! Κανείς δεν ψήφιζε με κύριο γνώμονα την ΕΛΛΑΔΑ αλλά την τσέπη του!

Όταν πάρουμε ένα χρηματοκιβώτιο γεμάτο χρήματα και το αφήσουμε στο κέντρο της Ομονοίας με ανοιχτή την πόρτα, θα φταίει ο κλέφτης που θα το αδειάσει, ή εμείς που το αφήσαμε; 40 χρόνια τώρα πουλάει όλος ο κόσμος το ¨όπλο” του για ένα καλύτερο αύριο, στον κλέφτη και τώρα διαμαρτύρεται γιατί ο κλέφτης τον εκμεταλλεύτηκε;

Με τα πολλά φτάνουμε στο ότι οι Έλληνες με την “εξέλιξη” του ανθρώπινου γένους κατέληξαν να είναι ο πιο ηλίθιος λαός του πλανήτη! Χειρότερος και από τους Αμερικάνους που δεν ξέρουν αν η Αμερική είναι χώρα της Μέσης Ανατολής ή του Νότιου Πόλου! 40 χρόνια τώρα ψηφίζουμε κλέφτες και βλάκες που κάνουν κακό στην χώρα μας γιατί τάζουν στους μυαλοφυγόδικους ψηφοφόρους ότι θα τους γεμίσουν της τσέπες με λεφτά, επειδή είναι ωραίοι!

Συνεχίζει ακόμα και τώρα ο ίδιο ηλίθιος Έλληνας να αναρωτιέται “τι έκανε η Ελλάδα για μένα”, αντί να αναρωτηθεί ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”! Τι έκανες; τα έκανες σκατά! Έβαλες κλέφτες να την διοικούν και να την ξεπουλάνε για να κερδίσεις μερικά ευρώ παραπάνω! Αν ο Κολοκοτρώνης αναρωτιόταν με την ίδια ηλιθιότητα, τι έκανε η Ελλάδα για αυτόν τώρα ακόμα θα είχαμε τον Τούρκικο ζυγό πάνω από το κεφάλι μας... Ενώ εσύ που αναρωτιέσαι ακόμα “ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ”, σκύβεις το κεφάλι σου στον Τούρκο και ανοίγεις τα σκέλια για να τον υποδεχτείς, μια και ο Κλέφτης που ψήφισες ξεπουλάει την Ελλάδα σε αυτόν για να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια του Αιγαίου ΜΑΣ!

Αγανάκτησες... γιατί; πήγες στο σύνταγμα... γιατί; Για να ακούς τους ανθρώπους τον κομμάτων να σου μιλάνε “ΕΙΡΗΝΙΚΑ!” ώστε να αποδέχεσαι ειρηνικά την Τρόικα τώρα που θα σου πάρει ότι έχεις στην τσέπη και στο βρακί σου και εσύ να ξεσπάς ρίχνοντας καμιά μούντζα και βρίζοντας με άλλους 10 ηλίθιους!

Ναι να αγανακτήσεις! Αλλά πρώτα με την βλακεία σου! Πρώτα με τον διπλανό σου γιατί μαζί στερήσατε στα παιδιά σας την δουλειά, ανέχτηκες την κυβέρνηση να σου φορτώσει όλα αυτά τα εκατομμύρια δυστυχισμένων λαθρομεταναστών που μαζί τους, έφεραν και την δυστυχία τους και βοήθησαν να καταστραφεί η χώρα ακόμα πιο γρήγορα! Να αγανακτήσεις που δεν τους φορτώνει σε ένα καράβι να τους στείλει πίσω από εκεί που ήρθαν ή να εκβιάσει την Ευρώπη πως αν δεν διαγράψει τα χρέη μας θα τους στείλει στην Γερμάνια και να πάει να κουρεύετε. Να αγανακτήσεις με τον εαυτό σου γιατί έριξες μαύρο σε όλα μας τα όνειρα μας για ένα καλύτερο αύριο... να αγανακτήσεις με τον εαυτό σου γιατί πουλούσες την ψήφο σου και το μέλλον ενός τόσο μεγάλου έθνους στα ξένα συμφέροντα και συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο!!!

Να τι έκανες εσύ για την Ελλάδα! Πες μου τώρα... γιατί η Ελλάδα να κάνει κάτι για σένα; Σε μερικά χρόνια εσύ θα ψοφολογήσεις και όσο θα σαπίζουν τα κόκαλα σου, τα παιδιά σου θα έχουν ξένα αφεντικά και δεν θα μπορούν να πάρουν ανάσα ξεκούρασης, αν ποτέ βρουν δουλειά!

Το μόνο που μένει να κάνεις για τα παιδιά σου, είναι μαζευτείτε όλοι εσείς οι κατάπτυστοι “Ελληναράδες” που τα πουλήσατε όλα για μια θέση στο δημόσιο και για μερικά ευρώ στην απέξω, να πάρετε τα όπλα και να μπείτε στην βουλή, να συλλάβετε τους δυο υπεύθυνους ΝΟΥΔΟΥ και ΠΑΣΟΚ και να τους εκτελέσετε δίχως άλλο! Ίσως τότε να παραδεχτούμε ότι πράγματι μετανιώσατε! Να επαναφέρετε την Θανατική Ποινή και να βάλετε στην κυβέρνηση ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ έναν πατριώτη ο οποίος θα προτιμήσει να πεθάνει παρά να δώσει το οτιδήποτε στους ξένους, έναν πατριώτη που θα απαιτεί και δεν θα σκύβει την μέση του σε Έλληνες και ξένους!

Άσχημη η χούντα ε; Μόνο που στην χούντα ο στρατός μαμούσε άσχημα τους πάντες αλλά και η Ελλάδα μαμούσε και από οικονομικής πλευράς και από πλευράς ανάπτυξης, και δεν τίθοταν θέμα λαμογιάς, κλεψιάς και λοβιτούρας, ενώ τώρα ακόμα μας μαμάνε και η Ελλάδα έχει σκύψει ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ την μέση της σε όλους τους ξένους!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προτιμώ την Χούντα που είχα ελπίδα να δουλεύω και ας έτρωγα ξύλο, παρα τώρα που τις τρώω αλλά δεν έχω ούτε φαγητό να φάω γιατί ΕΣΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ!!!!

Αφού τα έκανες σκατά λοιπόν και κανείς δεν σου έχει εμπιστοσύνη ότι την επόμενη φορά θα ψηφίσεις σωστά και μια και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να ψηφίσεις κάτσε και δες όλους όσους είναι στην βουλή. Άκου καλά, διάβασε, μάθε πόσοι εκτός από αυτούς που ψήφιζες τόσα χρόνια προδίδουν την Ελλάδα φορώντας ξαφνικά τον τελευταίο χρόνο την στολή του “ΑΓΩΝΙΣΤΗ” και βρες μόνος σου τον κατάλληλο! Μην ακούς όλα αυτά που λένε οι ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι που τα παίρνουν από τα κόμματα. Αφιέρωσε ένα μήνα σε κάθε κόμμα και κοίτα μόνο αυτό το κόμμα τι ακριβώς λέει... με ανοιχτό μυαλό χωρίς της παρωπίδες της λοβιτούρας και της λαμογιάς... και αν πάλι κάνεις λάθος... εγώ στο ορκίζομαι στην ψυχή της Ελλάδος και στον Θεό τον ίδιο, θα σε σκοτώσω! Γιατί πρέπει να σώσω την Ελλάδα και εσύ δεν αξίζεις να λέγεσαι Έλληνας!

Μέχρι εχθές έπαιζες με την δικιά μου ζωή και να υποθηκεύεις το μέλλον μου! Από εδώ και μπρος θα απειλείτε η δικιά σου ζωή! Άλλα λάθη δεν συγχωρούνται! Εγώ δεν έχω μέλλον, δεν έχω δουλειά, δεν έχω τίποτα να χάσω... τα παίζω όλα για όλα... αν δεν ξυπνήσεις και αυτή την φορά η γενιά μου θα σε βάλει να “κοιμηθείς” για πάντα εσένα και κάθε “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” που πούλησε – αγόρασε ψήφο ή άκουγε ότι του έλεγαν οι πολλοί και σαν πρόβατο στην σφαγή έκανε μόνο βλακείες! ΤΕΛΟΣ.

Αγανακτισμένος Άνεργος. (M.G.V)

Ki  άλλος αγανακτισμένος >
ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΡΙΚΗ ΚΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ- ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡ.

Τις εφαρμόζουν όμως τα τσανάκια του ΠΑΣΟΚ!, ως ο νεοδιορισθείς Γεν. Διευθυντής της Λυρικής κ. Μιχαηλίδης..


Δεν ορρωδούν ούτε προς ελπιδοφόρους νέους οι ανεγκέφαλοι κωλοσφουγκάριοι, κρατικοί υποτακτικοί , εκτελεστές των Κυβερνητικών εντολών…Το κακόγουστο δράμα αφορά χιλιάδες απολυόμενους…

Δημοσιοποιούμε ατόφια επιστολή πατρός –ο ίδιος μεγάλος μουσικός καλλιτέχνης-που απέλυσαν από κρατικό σπουδαίο οργανισμό, την κόρη του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, μετά οκταετή θητεία. Με μια θαυμαστή ιστορικο-φιλοσοφική διάθεση ο αγανακτισμένος πατήρ, απογυμνώνει τους πάντες!
Δείτε την επιστολή και διαδώστε την.. Αφορά χιλιάδες απολυμένους : Ιδού τι γράφει:

Αξιότιμε Κύριε…

Προ ημερών είχα την τιμή να σας στείλω μια επιστολή, στηριζόμενος στην παράδοση της ευγένειας που σας διακρίνει και στη διακεκριμένη παιδεία σας.
Μήπως διέπραξα καμιά γεροντική.. αποκοτιά, καταθέτοντας εις εσάς τους εύλογους προβληματισμούς μου που μας προέκυψαν με απόφασή σας, αντί απ΄ ευθείας να προστρέξω σε ανώτατα Κυβερνητικά κλιμάκια, πολλά εκ των οποίων συνδέονται μαζί μου δια προσωπικής φιλίας; Δεν το ηθέλησα σεμνηνόμενος την διαπροσωπική επαφή μας πρωτίστως, θεωρώντας ότι θα είναι άδικο να σας έρθει κεραμίδα, ενώ με μια επαναθεώρηση της απόφασής σας η υπόθεση θα παρέμενε εντός …οικογενειακών πλαισίων.
Διότι πώς να ερμηνεύσω την σιωπή σας, ή την παρατηρούμενη παχυλή ακαταδεξιά σας, που όμως, έως σήμερα δεν αποτελούσαν συστατικό της προσωπικότητάς σας;…Τι πρέπει να υποθέσω;

Οι σημειούμενες ανατροπές , σε όλα τα επίπεδα που επιβάλει η Κυβέρνηση, θεωρούνται εύλογες , αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα στη μπόρα κι αντάρα που αντιμετωπίζει όλο το έθνος, υπέστητε κι εσείς ανατροπή και μετάλλαξη, ώστε να παραβλέπετε πάγιους κανόνες της ανθρώπινης επικοινωνίας.

Λάβατε επιστολή μου και… κατά φύσιν εδικαιούμην απαντήσεως. Εσεις δε,… επιλέξατε την …παρα φύσιν σιωπή.

΄Όχι αγαπητέ μου,εγώ δεν δικαιούμαι να παραβλέψω τα διατρέχοντα. Επιτρέψατε μου να πω πως είναι λάθος .. επιλογή και δεν μπορεί να την περάσουμε ξώφαλτσα κι ούτε προ παντός να οχυρωνόμαστε πίσω από τα βαθέως ανόητα: « Το λέει, ο νόμος, εκτελώ εντολές , δεν γίνεται τίποτε»…

Ας μην ξεγελάμε τις προσωπικές μας ευθύνες ανιστόρητα. Νωπές είναι οι πληγές του χιτλερισμού γι αυτό και σήμερα ο Γερμανικός λαός, με όσα τερτίπια, βοτάνια,ή άλλα ανακουφιστικά κι αν σκαρφιστούν , στενάζει και θα στενάζει εσαεί από τις ανεξίτηλες ενοχές συμμετοχής του στην εκτέλεση των άνωθεν εντολών…

Δεν κάνω κανένα παραλληλισμό, αν και οι διαδικασίες έχουν την ίδια χρειά και ουσία και συγγένεια . Οι σχέσεις του εντολέα προς τον εκτελεστή της εντολής είναι απαράλαχτα αμετακίνητες επί αιώνες.. Αν ο δεύτερος παρακούσει επιπίπτει πέλεκυς επί της κεφαλής του.
Αλλά σε τέτοιες συμπληγάδες- αναδεικνύονται οι άνδρες, οι θαυμαστές ανθρώπινες ιδιότητες!
Κάπως έτσι γίνονται τα μακελιά κι εξασφαλίζεται η εύρυθμος ..κρατική λειτουργία. Υποπτεύομαι βασίμως πως όλα αυτά διέλαθαν των μουσικών και φιλανθρώπων ευαισθησιών σας. ( οι την μουσική τέχνη διακονούντες, ως άριστα γνωρίζετε, ως λειτουργός κι αρχιερέας της, κουβαλάνε αυτά τα υψηλά προνόμια- δωρεές- της φύσης. Και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι -θάψατε τις φυσικές σας ρίζες για πρόσκαιρα, πτερόεντα οφίτσια!
Ο εντολέας σας (Κυβέρνηση) μέσα στο άγχος του να μπαλώσει τα δραματικά ασυμμάζευτα του παρελθόντος μας, εκδίδει τη μία εντολή πίσω από την άλλη, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι στις προθέσεις του η γενική σφαγή και η απάνθρωπη καρατόμηση των πάντων. Δεν αδικώ τη κυβέρνηση, προς Θεού! Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα είναι.
Το βάρος όμως της επιλογής-εκτέλεσης των εντολών της μετατίθεται προς εφαρμογήν.. στις πλάτες των υποδιαιτέρων οργάνων της, υποτακτικών, κι ενίοτε καλοπληρωμένων οργάνων της, που τους παρέχει την… φαιδρά πολυτέλεια να κρίνουν δικαιοπρακτικά , κατά συνείδηση κι όχι ως οργανέτα, τύπου ακούρδιστου μπουζουκίου.

Κι εδώ ανακύπτει, εν μουσική συνάδελφέ μου, το προσωπικό μου πρόβλημα, που μέσα στην γενική σαρωτική πολιτική του αλύστου μνήμης «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», εμφανίζεστε ως άτεγκτος κοινός εκτελεστής! Αρπάξατε την κουμπούρα και κάνετε γενική σάρωση! Το σαπιοκάραβο ΕΛΛΑΣ βυθίζεται στην τρικυμία και πρέπει να το …αλαφρύνομε μπας και το σώσουμε. Και ο κλήρος ..πέφτει στο γενναίο, όπως λέει και το προσκοπικό γαλλικό σανσόν; Μα οι γενναίοι ξέρουν κολύμπι.. Και τι γίνεται με τους άλλους; Τους ρίχνουμε στην θάλασσα, στον Καιάδα;

Περίεργως, παρατόνως κι απανθρώπως εσείς μαζί με τα ξερά βάλατε στην πυρά και τα χλωρά! Ανεξήγητον δι εμέ η μετά…μουσική μεταλλαγή σας!
Είχατε τη δυνατότητα κατά συνείδηση να ζυγιάσετε τα πράγματα.
Η «πάσχουσα»- με θεία- απόφαση-καπρίτσιο της φύσης, κορούλα μου αποτάχθηκε ψυχρά από την οκτάχρονη έως στιγμής εργασία της ΔΕΝ.. ενσκύψατε στην ιδιατερότητά της… όπως άλλωστε, τελώντας βαθέως υπό του γερμανικού συνδρόμου, δεν λάβατε καν τον κόπο να απαντήσετε στην επιστολή μου.. Κοιτάξτε το μέγεθος της παραλαγής σας!

Όπως βλέπετε όλα έχουν μια συντριπτική αλληλουχία.. Κι εσείς έχετε ..γαρ αναπαμένη τη συνείδηση; Ότι δα τηρείτε τον νόμον; Ποιόν; Τον φτιαχτό, που αποσκοπεί στην υποταγή και πειθαναγκασμό του υποτακτικού, δηλαδή της τελευταίας τρύπας της φλογέρας , ώστε οι πάντες να λαλούν κατά τις συνθέσεις κι αποσυνθέσεις του πολιτικού προϊσταμένου…;( ο πονηρός γι αυτό πέταξε το μπαλάκι του σε σας..βέβαιος, απόλυτα για την τσίρλα-φοβία λέγεται ελληνιστί) που σας διακατέχει… , βέβαιος για το αποτέλεσμα που θα κομίσετε
Και πετάει ο γάηδαρος…πετάει! Αυτός είναι ο ρόλος ενός ευαίσθητου μουσικού;

Ναι, αγαπητέ και τεθλασμένε πολυτρόπως φίλε μου-ναι σας θεωρώ φίλον έστω διαλανθανόμενο- Να γίνουν οι εκτελέσεις, ναι πιστόλι, στον κρόταφο των εργαζομένων στο δημόσιο.. Ναι στις μαζικές σφαγές, Διστόμου,Καλαβρύτων, κ.λπ εν Ελλάδι Γερμανικών βιαιοπραγιών και εν ψυχρώ εγκλημάτων … προκειμένου να διασωθεί το σαπιοκάραβο ΕΛΛΑΣ!
Αλλά ..το θέμα που σας ξέφυγε, μέσα στην πρεμούρα σας να είστε καλός εκτελεστής των κυβερνητικών εντολών.. ήταν η ιδιαιτερότητα της κορούλας μου, που συνεχίζει να θητεύει, αποδοτικά, ευδόκιμα επί μίαν οκταετίαν… ΑΠΟΤΑΞΑΤΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΑΤΟΜΟΝ με ειδικές ανάγκες!

Ένα νέον άνθρωπον δημιουργικό,με ελπίδες για το αύριο και μπαμ με την πιστολιά σας ..τον διαλύεται! Τον συντρίβεται!Τον εξαφανίζεται.. Πυροβολείται το όνειρό του, το αύριό του.
Σε τι διαφέρετε, κύριε, από τον Γερμανό φανταράκο, που καθάριζε κάθετα κάθε ζώσα ύπαρξη κατ’εντολών των διοικητων του;

΄Όχι δεν προσωποποιώ τις αποφάσεις σας , αλλά επιθυμώ να σας φέρω στα μέτρα του ανθρώπινου σχήματός σας… που φαίνεται ότι το απωλέσατε κατά το ρουν της δύσβατης πορείας σας …επι γής..
Κρατείστε το κατά νουν!.. Και επειδή δεν προτίθεμαι να σιγήσω, όπως η εκλαμπροτάτη αφεντιά σας…Να αναμείνετε στο ακουστικό σας..Το πρόβλημά μου ατυχώς δεν έγινε από την εγνωσμένη ευφυϊα σας… αντιληπτό. Δεν εζήτησα καμιά χάρη. Καμιά συμπόνια. Αλλά να μπορείτε να έχετε τη δυνατότητα , ως σαρκίον, .. τουλάχιστον να δείξετε ότι δεν σαρώνετε αδιακρίτως , ως δήμιος, αλλά να προσμετράτε τις όποιες ιδιαιτερότητες και πτυχές του καθενός που βάζετε στη λίστα της απόλυσης. Δεν είναι μόνο η δική μου κόρη, υπάρχουν κι άλλοι πολλοί, που μπήκαν από την ανεπάρκεια κι αφροσύνη σας στο ίδιο σακί για φουντάρισμα…
Καραγκιοζλίκια ασφαλώς, που τα διαπράτετε εσείς κι όχι εγώ.
Δεν έχετε συνειδητοποιήσει , Κύριε , ΕΚΤΕΛΕΣΤΑ, μουζίσιαν» πως το ελεύθερο που σας παραχώρησε ο πολυχρονεμένος κυβερνήτης μας δια του μινίστρου του σιορ Γερουλάνου,είναι ακριβώς η ευχέρεια
Να δράσετε κατά συνείδηση και εν δικαίω.
Κι εσείς τι πράξατε; Αρπάξατε τον «ανήμπορο» από τα μαλλιά και τον πετάτε από το σκάφος, την ώρα που θα προσδοκούσε ο ατυχής την εύλογη ειδική προστασία σας!
Εμφανίζεστε ,ενώ είσαι λυρικός, να παίζεις κακόηχα ..ΜΠΑΓΛΑΜΑ!Τα άτομα με ειδικές ανάγκες… Δεν θέλουν συμπόνια, αλλά σεβασμό γι αυτό που αντιπροσωπευούν… με απόφαση της φύσης.Δεν στραγγαλίζουμε τους αδύναμους και πάσχοντες, δεν τους βυθίζουμε στον πάτο, αλλά τους εναγκαλιζόμαστε, τους φροντίζουμε .. Το ξέρετε, αλλά φαλτσάρατε.. κι αυτό είναι που δεν μπορώ να εξηγήσω..
Τι άλλο να πω. Θα είναι αρκετό να θυμηθείτε τον παλαιό καλό εαυτό σας κι από κει και πέρα θα διαχειρίζεστε τη χατζάρα επί δικαίων και αδίκων, πιο προσεκτικά.

Ευχαριστώ.
Aγανακτισμένος Λυρικός


Δεν υπάρχουν σχόλια: