Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Λέγεται ακόμη  ότι τα βράδια το ...σκάει από το Βατικανό και με πολιτική ενδυμασία κάνει τσάρκες στη Ρώμη...

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ , ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΩΜΑ...
Κατεβάζει... τον Θεό της αγάπης στα πόδια μας, με ανθρώπινη ζεστασιά και κλέβει την παράσταση μέσα στο κόσμο της αγριότητας που μας παραδέρνει... Ασπάζεται εδώ ένα πληγωμένο και δύσμορφο άνθρωπο.. Οι φωτογραφίες αυτές έχουν κάνει τον γύρο του Κόσμου,. Κάποια δικά μας όρνεα μπορεί να πουν ότι είναι λαϊκιστής... Χαζά πράγματα... Είναι το σκαρί του έτσι... Έχει ανοιχτή καρδιά και ζει τον Χριστό του... δείχνει ότι είναι από μας... κι όχι στολισμένος με βαρύγδουπα  αυτοκρατορικά άμφια... Απλά πράγματα..

Ο πάπας Φραγκίσκος αγκάλιασε έναν άνδρα χωρίς πρόσωπο (Προσοχή σκληρές εικόνες) - Φωτογραφία 2
Ο πάπας Φραγκίσκος αγκάλιασε έναν άνδρα χωρίς πρόσωπο  Κάτι ανάλογο, ίσως πιο προηγμένο ήταν και ο δικός μας Χριστόδουλος..  δημοφιλέστατος στη ελληνική νεολαία, που είπε το σημαδιακό: Σας πάω ρε παιδιά και μου πάτε..."Ο πάπας Φραγκίσκος αγκάλιασε έναν άνδρα χωρίς πρόσωπο (Προσοχή σκληρές εικόνες) - Φωτογραφία 1

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΡΗΜΑΔΙΟ …ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ!

Η απάτη των ιερών λειψάνων
“Χριστέμποροι, θεομπαίχτες, αγυρτεία, λειψανολατρεία, αγιογδύτες κ.λ.π." "... ενταλμένοι κατασκευάζουν και μερικά θαύματα” ( το λέει ο Μητροπολίτης Εδέσσης)

Μακάβριο εμπόριο λειψάνων «αγίων»

***Σήμερα στην Ελλάδα οι αλητήριοι αρπάζουν τα ιερά και τα όσια και τα μετατρέπουν σε ευτελή αντικείμενα εκμεταλλεύσεως και θησαυρισμού...

Πιστοί στο πνεύμα της ιστοσελίδας αυτής που στοχεύει στον αφυπνισμό των Εκκλησιαστικών ταγών-δηλαδή των Δεσποτάδων μας- παρουσιάζουμε σήμερα μια άλλη αιxμή…πονηρά της Ορθόδοξης Εκκλησίας… Το εμπόριο Λειψάνων Αγίων , Τεμαχισμένων Τιμίων ξύλων, Αγίων Ζωνών, και βρακιά Οσίων.!Αυτά και πολλά άλλα είναι ασύμβατα προς την αισθητική μας και την πίστη μας προς τον επαναστάτη Ναζωραίο…Χριστόν!

Αφορμή για τα κείμενα που θα δείτε πιο κάτω αποτέλεσε η δημοσιογραφική παρατηρικότητα… για την τελευταία δράση του γνωστού π. Νεκταρίου Μουλασιώτη, ηγουμένου κάποιας Μονής της Ναυπάκτου, όστις περιέρχεται τις Μητροπόλεις ανά τη χώρα, κρατώντας ανά χείρας ένα βαλιτσάκι …με λείψανα Αγίων… τα οποία καταλλήλως προβαλλόμενα από τις επιτόπιες Μητροπόλεις … συγκεντρώνουν πιστούς για προσκήνυση… αλλ΄όμως πέφτει παραδάκι… ανεξέλεγκτο!
Ο πατήρ Μουλασιώτης, φιλαράκι του μητροπολίτη Διδυοτείχου Δαμασκηνού, βγάζει και κανένα δεκάρικο λόγο, κι όλα τρέχουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει, ως μάναντζερ, καταστρώσει.. μέχρις ότου πάει στην επόμενη γειτονική Μητρόπολη…
Ο καλόγερος Μουλασιώτης σημειώστε ότι είναι καλός Εκκλησιαστικός ρήτωρ, αλλά και ο δημιουργός (να μην το ξεχνάμε) του γνωστού συγκροτήματος ΡΟΚΑΔΩΝ… που όμως οι τραγουδιστάδες-καλόγεροι, απέταξαν το σχήμα τους και έφυγαν άρον-άρον από το Μοναστήρι του Μουλασιώτη! Γιατί; ..Ας μας το πουν οι ίδιοι… εμείς δεν θελήσαμε να μπούμε στα ενδότερα που ηγουμενεύει ο λαλίστατος Μουλασιώτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: