Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΥΓΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΊΤΛΟ.Ή κατ΄ευθείαν ΚΛΙΚ στο> http://monidadias-news.blogspot.gr/p/blog-page_3083.html ή στο http://monidadias-news.blogspot.gr/p/2.html Στείλτε μας δικές σας απορίες ή και εμπειρίες

 16ον Από το Βιβλίο του μοναχού π.Αντωνίου

Αφιέρωμα: Μάτια, παθήσεις και θεραπείες με ασκήσεις και βότανα
 

Μπορούμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη του καταρράκτη;


Μπορούμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη του καταρράκτη;



Μπορούμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη του καταρράκτη;





«Καταρράκτης» λέγεται το θάμπωμα του φυσικού φακού του ματιού. Ο καταρράκτης είναι ένα κοινό πρόβλημα της όρασης, αποτελεί φυσικό τμήμα του φαινομένου της γήρανσης, και συμβαίνει σε όλους σε κάποιο βαθμό. Ο καταρράκτης θεραπεύεται μόνο χειρουργικά μπορούμε ωστόσο να καθυστερήσουμε την ύπαρξή του.

Μπορούμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη του καταρράκτη; 
Δεν είναι εξακριβωμένο τι προκαλεί τον καταρράκτη , ίσως όμως μπορούμε να καθυστερήσουμε την ύπαρξή του εάν
1) Διακόψουμε το κάπνισμα
2) Φοράμε γυαλιά με καλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία
3) Μπορούμε να ρυθμίσουμε άλλα προβλήματα υγείας που έχουμε όπως 
π.χ. σακχαρώδη διαβήτη ή άλλες ασθένειες που επιταχύνουν την πρόοδο του καταρράκτη.
4) Διατηρούμε το βάρος μας σε επιθυμητά επίπεδα κάνοντας γυμναστική 
τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Αν είμαστε υπέρβαροι, με το να χάσουμε περιττά κιλά σταδιακά με δίαιτα και σωματική άσκηση.

ΒΥΣΟΔΟΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…Δείτε το θράσος των Αρχισιωνιστών… Ντάλα Ρατσιστών.. που συνεχίζουν να δίνουν εντολές σε Κυβερνήσεις της Ευρώπης! ΡΕ ΟΙ ΓΙΑΧΟΥΝΤΗΔΕΣ.. ΠΉΡΑΝ ΤΑ ΠΆΝΩ ΤΟΥΣ.ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!! Μαζι με τον Κουβέλη που τα διαμερίσματα του τα έχει γραμμένα στο Κ. Ισραηλιτικό Συμβούλιο της Αθήνας, …για να μην φορολογείται!
ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ!

Η Χρυσή Αυγή μετά την άνοδο που σημείωσε στις ευρωεκλογές πλησιάζοντας πλέον σε διψήφια ποσοστά, προκαλεί την παρέμβαση τωνεπικεφαλής των εβραϊκών οργανώσεων για την...πάταξη του φαινομένου!!! Ξαναθέτουν το θέμα να βγεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, 

ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ...Τα μαύρα χάλια της έχει!

Έρευνα του τμήματος Δημοσιογραφίας & MME Α.Π.Θ. για τη διαδικτυακή δημοσιογραφία στην Ελλάδα

Vaia Siounda siounda@gmail.com

Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα. Διαβάσαμε και απαντήσαμε στα ερωτήματα που διατυπώνει η αυριανή συνάδελφος.Σε κάποια από αυτά έχουμε μερικές ενστάσεις, που επίσης διαρυπώσαμε .. αν εν τούτοις της προκύψουν ‘περίεργα” αποτελέσματα , είμαστε στη διάθεση της, για να δέσουμε πιο σφιχτά την έρευνά της …Και διότι η διαδικτυακή δημοσιογραφία, είναι ένα σκιάχτρο.. Γράφει η κ. Σιούντα:

 Ονομάζομαι Βάια Σιούντα και στο πλαίσιο του ερευνητικού μέρους της διπλωματικής μου εργασίας, με θέμα τις εξελίξεις στο πεδίο της διαδικτυακής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα, διανέμω ένα ερωτηματολόγιο σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε αμιγώς διαδικτυακά ειδησεογραφικά μέσα και online εκδόσεις εφημερίδων/ραδιοτηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης.
Η έρευνα έχει ως σκοπό να καταγράψει το θεσμικό πλαίσιο, τα προβλήματα και τις εργασιακές συνθήκες των διαδικτυακών συντακτών στη χώρα μας.
Απευθύνομαι σε σας με την παράκληση να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο και να το προωθήσετε σε συναδέλφους σας με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η συμβολή σας στην επιτυχία της έρευνας είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι είναι η πρώτη που εκπονείται στο τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ με αντίστοιχο περιεχόμενο κι επιχειρεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων, που αφορούν στο εξελισσόμενο πεδίο της διαδικτυακής δημοσιογραφίας στη χώρα μας. Ενδεικτικά ζητήματα που πραγματεύεται η έρευνα αποτελούν η ανασφάλιστη και μη νόμιμα αμειβόμενη εργασία, οι εργοδοτικές πιέσεις, η υποκλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας κ.ο.κ.
Ο σύνδεσμος για το ερωτηματολόγιο είναι ο http://siounta.webpages.auth.gr/
κι ο κωδικός για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι: ….Ο κωδικός είναι κοινός για όλους τους συμμετέχοντες, διασφαλίζει την ανωνυμία και το απόρρητο των απαντήσεων κι έχει τεθεί για ν' αποφευχθεί η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου από μη δημοσιογράφους που θα επισκεφθούν τυχαία την ιστοσελίδα. Για λόγους αξιοπιστίας της έρευνας, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να μην τον κοινοποιήσετε δημόσια, παρά μόνο στους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν σ' αυτήν.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας και είμαι στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Βάια Σιούντα 

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!


ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΕΚΔΟΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ! Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ!

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ! ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ¨Η ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!
Παύλος Σαράκης: (Ποινικολόγος) «Υπάρχουν έντιμοι και ικανοί δημοσιογράφοι που είναι "αγκάθι" στη διαπλοκή και στη συστημική πληροφόρηση. Αυτούς οφείλουμε να τους προστατεύσουμε. Αυτοί είναι απαραίτητοι σε μία δημοκρατική και ελεύθερη κοινωνία»

Εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο σημειώνεται ένα μπαράζ συλλήψεων και προσαγωγών δημοσιογράφων και εκδοτών εφημερίδων οι οποίοι σύρονται στα αστυνομικά τμήματα, στα κρατητήρια και στα αυτόφωρα, με δημόσια διαπόμπευσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: