Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να δίνουμε προς τους θρησκευάμενους ΟΛΟ εκείνο το ειδησεογραφικό προϊόν ... που θα τους βοηθά να καταννοούν τα τεκταινόμενα κι ...άρα να τοποθετούνται ΟΡΘΩΣ

Ο θεοδωράκης Σταύρος, γούσταρε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ..Αλλά δεν του έκατσε και που σήμερα με τα μπουζούκια του ..αντιμάχεται ...τις προσπάθειες ΤΣΙΠΡΑ! Τέτοιο μαλακωειδές- πολιικά- είναι ο Σταυράκης και οι συν.. αυτώ!

TA MΠOYMΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ -κυρίως ..δημοσιογράφων-ο Θεός να τους  κάνει δημοσιογράφους, πλην ελαχίστων - ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ή... pentagon.gr!
Χαρακτηριστικό:Σκεφθείτε γιατί σήμερα το λαμόγιο ΠΟΤΑΜΙ λέει παρλαπίπες...αντίς να στηρίζει Τσίπρα-Βαρουφάκη.. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...Και κάνοντας ΚΛΙΚ στις μάπες των εικονιζομένων ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ! Τίποτε άλλο...Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα του δικού σας νιονιού!... KΑΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ...υποκειμένων!..Όπως δα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του υπάττου..-Ουρανώθεν κατελθόντος  και εκ ΤΥΠΟΥ ελαυνόμενου ... Χαβαλέ Μεσιέ Θεοδωράκη! 


ΠΡΟΣΟΧΗ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ ...ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΑΤΜ! ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ..που θέλουν πεθαμένη την Ελλάδα!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ: 11 Φλεβάρη η ΕΚΤ σταματά να δέχεται ομόλογα, 11 Φλεβάρη και το Eurogroup για την Ελλάδα.- ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ... ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ... ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


Posted by olympiada στο Φεβρουαρίου 5, 2015

Ο αναμενόμενος εκβιασμος λοιπόν. Έτσι ωστε στο Eurogroup η πίεση προς την Ελλάδα να ειναι ασφυκτική και να γονατίσει.
Όχι βεβαια, δεν ηταν κεραυνός εν αιθρία. Το είχαμε γράψει πολλές φορές τους τελευταίους τρεις μήνες. Απλως πέφτουν οι μάσκες περι «εταίρων».
Η λύση ειναι σχεδόν τυφλοσούρτης. Απλως ο Αλέξης θα πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τιυ τον μονο παράγοντα που μπορει να την σαμποτάρει. Τον Στουρνάρα.
Τι θα έκανε ο πρόεδρος Μάο, Αλέξη;
Διαβάστε μερικά απο τα άρθρα μας. Πλεον δικαιώνονται:
Έτσι στήνουν τον μεγάλο εκβιασμό του Μαρτίου για τα «κλειστά ΑΤΜ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!

ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! "ΕΤΣΙ ΛΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΠΗΡΕ 1 ΕΑΚΤ. ΜΑΡΚΑ ΣΤΟ...ΧΕΡΙ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"

Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει το σύνολο της απολογίας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, προς την εισαγγελία Μονάχου, που δόθηκε το 2009, για το «λάδωμα» των ελληνικών κομμάτων από τη Siemens.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ!
Απαλλακτική η εισήγηση του Συμβουλίου Εφετών για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σύμφωνα...

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΠΩΣ ΡΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΗΣΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕς;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ... ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: "ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ"!

Καταλάβαμε τι διαπραγμάτευση θα κάνουμε! Αυτή η κυβέρνηση πριν πάει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης έχει ήδη αρχίσει και κατεβάζει συνεχώς τα...βρακιά της! Μετά το "παραιτούμαστε από τη διαγραφή του χρέους", μια νέα κωλοτούμπα από τον κ. Βαρουφάκη....

ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ.-ΞΕΚΟΥΜΠΕΙΣΤΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!


Ο Βαρουφάκης απαντά στον... Βόλφγκανγκ-Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

  • Ο Βόλφγκανγκ γράφει στο twitter ότι "το πλάνο του Βαρουφάκη δεν πάει πουθενά" και ο υπουργός Οικονομικών του απαντά: "Λιγότερη απαισιοδοξία"... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
    Palo.gr

    Αυτές είναι οι ιδανικές ώρες ύπνου ανά ηλικία

    • Η έκθεση δημοσιεύεται στην επιθεώρησηSleep Health, το επίσημο περιοδικό του Αμερικανικού Ιδρύματος για τον Ύπνο.
      Palo.com.cy

      Eσκασε σαν ατομική βόμβα! ΣOK στην Γερμανία από δηλώσεις Τσίπρα για Μέρκε

      • Συγκλονιστική είδηση…Τα ΜΜΕ το κρύβουν. Στην Ελλάδα η είδηση έσκασε σαν ατομική βόμβα. Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Schultz έστειλε αρκετά μηνύματα για την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ.
        ingossip.gr

        Reuters: Όχι σε όλα από το Βερολίνο

        • Γερμανικό σοκ ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις
          LiFO
          •   

          Ο Βαρουφάκης γίνεται viral ακόμα και στον ύπνο του

          • Ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε σε στιγμή χαλάρωσης
            LiFO

          Δεν υπάρχουν σχόλια: