Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ακριβότερη κατά 10% η τιμή του οβελία φέτος !

Ακριβότερη κατά 10% η τιμή του οβελία

Μεγάλη Εβδομάδα με μικρές προσδοκίες για την αγορά
Την ίδια ώρα, ακριβότερα κατά περίπου 10% εκτιμάται ότι θα κοστίσει ο πασχαλινός οβελίας στους καταναλωτές. Η μειωμένη κατά 40% φετινή παραγωγή των αμνοεριφίων, λόγω του καταρροϊκού πυρετού και της ευλογιάς που είχε ως αποτέλεσμα να έχει χαθεί μεγάλος αριθμός ζώων, αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες αφού λόγω αυτής της κατάστασης οι κτηνοτρόφοι ζητούν να διαθέσουν τον πασχαλινό οβελία σε τιμές γύρω στα 6,6 ευρώ το κιλό, τιμή αυξημένη κατά ένα ευρώ σε σχέση με πέρυσι, με αποτέλεσμα οι τελικές τιμές για τους καταναλωτές να ξεπεράσουν τα 12 ευρώ το κιλό. 

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι κτηνοτρόφοι, τα ελληνικά αμνοερίφια θα γίνουν ανάρπαστα και για τον λόγο αυτόν υποστηρίζουν ότι θα πρέπει η πολιτεία και οι αρμόδιες Αρχές να προσέξουν ιδιαίτερα το θέμα των ελληνοποιήσεων και να εντατικοποιήσουν τους ελέγχους.(ΝΕΑ)

ΜΑΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!

Η Βιέννη δηλώνει ότι έχει εισπράξει ήδη πάνω

από 100 εκατομμύρια ευρώ σε τόκους από την Ελλάδα

Η Βιέννη δηλώνει ότι έχει εισπράξει ήδη πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ σε τόκους από την Ελλάδα

Φωτογραφία Αρχείου Πηγή: REUTERS      

Σε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το κέρδος που αποκόμισε μέχρι το τέλος του 2014 η Αυστρία, εισπράττοντας το ποσό αυτό ως τόκους από την Ελλάδα, για τη συμμετοχή της Βιέννης, με διμερές δάνειο, στο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα. 

ΚΑΛΟ...ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΟ...ΕΣΤΩ!

MIT: 6 από τους 10 διασημότερους ανθρώπους των τελευταίων 6.000 χρόνων είναι Έλληνες

6 10 ellines
Το Pantheon είναι ένα πρότζεκτ της ομάδας Macro Connections του ΜΙΤ ( Τεχνολογικό Ινστιτούτου της Μασσαχουσέτης ) που συγκεντρώνει και αναλύει δεδομένα, σχετικά με την πολιτισμική ιστορία και κληρονομιά διαφόρων χωρών του πλανήτη, από το 4.000 π.Χ. έως και το 2010.

kalavrita

Ταινία στο Χόλιγουντ το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων

Σε μια νέα παραγωγή του Χόλιγουντ θα αναβιώσει το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων με φόντο την εκτέλεση 500 Καλαβρυτινών και το επίκαιρο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων έρχεται στη μεγάλη οθόνη το 2016, με σκηνοθέτη τον Νικόλα Δημητρόπουλο, γνωστό στην Ελλάδα από την επιτυχημένη σειρά «Υπέροχα πλάσματα».

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!


ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ 
ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΔΩ!

Κόσμος

Ελλάδα
Επιχειρήσεις
Ψυχαγωγία
Αθλητικά
Επιστήμη
και τεχνολογία

Πολιτική
Άλλες 
κυριότερες

ειδ...

Φιλική σύσταση: 
Για σύντομη και πλήρη 
ενημέρωσή σας 
για όσα τρέχουν
αυτή τη στιγμή
κάντε κλικ στις 
πιο πάνω 
θεματικές ενότητες 
κι όλα τα ΝΕΑ
θα είναι 
στο πιάτο σας!
  

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!



Το αποκαλύπτει η γνωστός δημοσιογράφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ..Φαίνεται πως ο τσίφτης είναι αρκετά φουσκωτός!Πάντως μη λέμε και πολλά ...Ως θυλικό η Λαγκάρντ αποκλείεται να κινδυνεύει...έστω κι από Πακιστανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: