Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορεί να μην πιστεύετε στα αστρολογικά ή άλλα μαντικά. Κι εμείς... ΄Ομως δεν πετάμε τις προβλέψεις... Τις παρακολουθούμε...΄Αλλωστε οι Αρχαίοι πρόγονοι μας δεν κάνανε βήμα αν δεν έπαιρναν προβλέψεις και ειδικά από το Μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ...
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Δημητρα Παπανικολοπουλου
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΧΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ-ΣΟΚ!!!
 

Η γνωστή αστρολογική σύμβουλος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers Δήμητρα Παπανικολοπούλου, αναλύει με άρθρο της στην σημερινή εφημερίδα Espresso, τις αυριανές εκλογές. Οι προβλέψεις της προκαλούν σοκ αφού σύμφωνα με την ίδια τα άστρα δείχνουν χάος μετά τις εκλογές!!!

Το απόλυτο χάος φαίνεται αστρολογικά να έρχεται μετά το αποτέλεσμα των κρίσιμων εκλογών και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα που θα οδηγήσουν σε νέες εκλογές.

Το διάστημα απο 13 Σεπτεμβρίου έως 28 Σεπτεμβρίου πλανητικά ήταν ότι χειρότερο για επικείμενες εκλογές.
Ετσι το αποτέλεσμα της κάλπης αντί να επουλώσει θα ξύσει ακόμα περισσότερο τις πληγές της χώρας.



ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ
Σύμφωνα με την κ.Παπανικολοπούλου, η αποχή θα σημειώσει υψηλά ποσοστά και θα είναι ο νικητής των εκλογών!!!

Δε θα υπάρξει αυτοδυναμία και το άνοιγμα της κάλπης θα θυμίζει το απόλυτο θριλερ των εκλογών της 9ης Απριλίου του 2000 όπου το ΠΑΣΟΚ τότε κέρδισε τις εκλογές από τη ΝΔ με μόλις 1,05% διαφορά!!!

Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερο τη ΝΔ.
Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει τα ποσοστά της και θα αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών.

Στη Βουλή θα έχουμε 6 εως 9 κόμματα.Θα δούμε κόμματα που θεωρούνται δεδομένα να μην μπαίνουν στη Βουλή και μεγάλα ονόματα πολιτικών να μην ξανακάθονται στα βουλευτικά έδρανα.

Μετά τις εκλογές θα σχηματιστούν νέα όργανα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τη ΛΑ.Ε, και το ΠΟΤΑΜΙ.

Όποια κυβέρνηση κι αν σχηματιστεί θα είναι πολύ μικρής διάρειας.
Η χώρα όπως όλα δείχνουν μπαίνει σε νέες περιπέτειες...




ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ, ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ

Οι εκλογές πραγματοποιούνται ανάμεσα σε δύο πολύ ισχυρές εκλείψεις, εκ των οποίων η μία ήταν ηλιακή, στις 13 Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο της Παρθένου και η άλλη είναι η τελευταία από τις τέσσερις σεληνιακές εκλείψεις του έτους, ονόματι "Blοod Red Moon", που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28 Σεπτεμβρίου αλλά μέσα στον Κριό επιρεάζοντας την ψυχολογία των μαζών που ψηφίζουν εκδικητικά.

Αυτη η έκλειψη θα αποτελέσει έναν σαρωτικό τυφώνα για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας και όχι μόνο!

Αυτή η πανσέληνος είναι η πανσέληνος της αφύπνισης που θα ξεσηκώσει τους λαούς και θα προκαλέσει κοινωνικές εκρήξεις, ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Η "ματωμένη" Σελήνη δείχνει έντονα την παρέμβαση του Στρατού με πρόσχημα την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Ιδρύεται νέος πολιτικός φορέας. Βάσει της Πυθαγόρειας θεωρίας ο αριθμός που σχηματίζει η ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου είναι το 10, το οποίο συμβολίζει το παρόν αλλά ξυπνά και σημαντικά γεγονότα του παρελθόντος.

Όπως το 1974 έτσι και τώρα, ένα πολιτικό πρόσωπο με αυτοκυριαρχία, εμπειρία, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση και κυρίως δυναμισμό φαίνεται να εμπνέει τους Έλληνες και να γυρίζει σελίδα στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ο Κρόνος μαζί με τον Δία γράφουν την Ιστορία χαράζοντας τον δρόμο για τον νέο πρωθυπουργό της χώρας!!!!!!







ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο για την Ελλάδα αλλά και όλο τον πλανήτη φέρνοντας ανακατατάξεις και αλλαγές. Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης αναμένεται να προκαλέσει κοινωνικές εκρήξεις μεταξύ μεταναστών, τρομοκρατικά χτυπήματα, πτώσεις κυβερνήσεων ενώ φαίνεται να φέρνει κι έναν πόλεμο!!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
Θα προκληθεί πίεση στα χρηματιστήρια και γενικό οικονομικό χάος!!!

Τέλος, θα δημιουργηθούν ακραία καιρικά φαινόμενα, θα έχουμε θανάτους ζώων, αύξηση εγκληματικότητας, εξαπάτηση, ανηθικότητα, ανομία και απώλεια ηθικών αξιών.

Στην πολιτική θα δημιουργηθούν αποστασίες.

Αμερική,Τουρκία, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία και Ιταλία θα χτυπηθούν πολύ δυνατά. Η Τουρκία θα βιώσει εμφύλιο αλλά κι έναν ισχυρό σεισμό στην Κωνσταντινούπολη!!!

Στη Συρία θα επεκταθεί ο πόλεμος.

Στην Κύπρο θα υπάρξουν προβλήματα με την ενέργεια και το μεταναστευτικό.

Στη Γερμανία θα ξεσπάσουν μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα.

Στην Αμερική θα έχουμε κοινωνικές εξεγέρσεις λόγω φυλετικων διακρίσεων.

Στην Ιαπωνία, στο Λος Αντζελες, στην Ιταλία και στο Μεξικό θα έχουμε ισχυρούς σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων.

Η υγεία του Πάπα κλονίζεται.

Οι οικονομίες συνθλίβονται και τότε γεννιέται ένας νέος κόσμος που θα οδηγήσει τους ανθρώπους στο φως της ειρήνης και της αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: