Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ...ΠΑΛΑΒΩΣΑΜΕ!

Ποια είναι τα αγαπημένα μέρη για σεξ;

Ποια είναι τα αγαπημένα μέρη για σεξ;

Σε μία… σούμα πολλών διαδικτυακών ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί, αποδεικνύεται πως το 77% των ερωτηθέντων μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη φαντασία όσον αφορά τα μέρη στα οποία θέλει να συνευρίσκεται σεξουαλικά… Από τις απαντήσεις προκύπτει ότι μόλις το 5% προτιμά να κάνει σεξ στο γραφείο, ποσοστό που πριν από μία πενταετία ήταν δεκαπλάσιο. Από εκεί και πέρα, το 20% απάντησε πως προτιμάει να κάνει σεξ στο ντους κάτω από το ζεστό νερό. Σε ότι αφορά το αυτοκίνητο, το 15% απάντησε ότι προτιμάει να κάνει σεξ εκεί, με το 55% να απαντάει ΝΑΙ στην ερώτηση, αν έχει κάνει σεξ στο αυτοκίνητο.

Σε ότι αφορά το ποια ημέρα προτιμάμε, δεν δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση, όπως και για την ώρα. Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι ίσως φανταζόμασταν, μόνο το 14% δηλώνουν ως αγαπημένη sex-day το Σάββατο.

Πηγή: govastileto.gr

O ΣΩΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΞ... ΑΠΟ 33 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ...ΣΑΡΑΝΤΑ!

Ποιος είναι ο «σωστός» χρόνος διάρκειας του σεξ;

Ποιος είναι ο «σωστός» χρόνος διάρκειας του σεξ;


Αν και δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι υπάρχει κανονικός χρόνος διάρκειας του σεξ, επιστημονική μελέτη μέτρησε τον μέσο χρόνο της σεξουαλικής πράξης.


A Liberal, Realistic European Union Needs Britain

As long as the United Kingdom stays in, the European Union will never develop into the thing Britons fear.
A polling station sign is seen through a European Union flag in London, England, March 21 (Descrier)
France and Poland team up to block a trade pact with South America, fearing cheap agricultural imports. Opposition to a trade agreement with the United States grows in Germany and Italy, possibly dooming the Transatlantic Trade and Investment Partnership. Countries in Central Europe feel squeezed in between their former occupier Russia and an accommodating Germany.

ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ... ΠΡΟΧΕΙΡΟΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ-ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2013... ΔΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΑΛΙΕΥΜΑ!

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016
greek english french

Ενημέρωση Συντακτών


ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ....

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Ευκαιρίες ΣταδιοδρομίαςΣτην ενότητα αυτή παρουσιάζονται ως προς τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο Υπουργείο Εξωτερικών τα απαραίτητα προσόντα για την πρόσληψη ανά κλάδο υπαλλήλων του, καθώς και πληροφορίες για τη διενέργεια διαγωνισμών (προϋποθέσεις συμμετοχής, διαδικασία) όποτε προκηρύσσονται. Ως προς τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε διεθνείς οργανισμούς, δημοσιεύονται σχετικές προκηρύξεις που περιλαμβάνουν κατά περίπτωση τα απαιτούμενα προσόντα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης. Επίσης παρέχονται σύνδεσμοι στις ιστοσελίδες των κυριοτέρων διεθνών οργανισμών για απευθείας πλοήγηση σε αντίστοιχες ενότητες για ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε αυτούς.
Περιεχόμενα

» Δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο Υπουργείο Εξωτερικών
» Ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε Διεθνείς Οργανισμούς
» Προκηρύξεις Θέσεων Διδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΔΕΠ)
» Αποσπάσεις - Μετακινήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: