Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΟΥΜΕ: ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Anthisi ST ) ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ ΕΠΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΊΩΣΗ ... ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΙ ΆΛΛΑ ΤΣΙΜΠΡΆΓΚΑΛΑ ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΤΟΥ... που φαίνεται ολοφάνερο απο στοιχεία που επιστρατεύει! ... ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ;,,,

Δείτε πιο κάτω τα εξωφρενικά που μας στέλνει Ο ΠΑΘΩΝ!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

ΕΦΕΤΕΣ - ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ =ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ...!!!!!!


Εισερχόμενα
x

Anthisi ST anthisi11@gmail.com

Συνημμένα10:57 π.μ. (Πριν από 5 ώρες)
προς nonews.newssupportpressGarethinvestor.relat.infoinfoLakonikainfoinfoBestflyradioLiainfochinaofficeofficeΕμέναjapanconsulateKOSTASArgirisAntistasiΕΛΕΥΘΕΡΟΙΔιπλωματικόςΕΦΗΜΕΡΙΔΑproini
Κύριοι,
ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ για αποδείξουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.....Έγγραφα του ΥπΟικ, απο το Σ.Δ.Ο.Ε. και την ΕΠ.Ε.Ι.Α. πριν ξηλωθούν συθέμελα απο τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,  που έχουν διαλύσει την ΕΛΛΑΔΑ....!!!!! ΠΩΣ .....Έλληνες  τραπεζίτες , αλλα και οι παγκοσμίου φήμης τραπεζίτες  βρέθηκαν να πολεμάνε μια πελατισσά τους απολύτου αναπηρη στα Ελληνικά δικαστήρια, για να κερδίσουν λιγα ευρώ ....;;;;; 
Απο 2003 έχει αρχίσει αυτός ο ανελέητος πόλεμος με τους Έλληνες τραπεζίτες ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, ΛΕΚΚΑΚΟ, ΣΑΛΛΑ και συνεχίζει με τους νέους δισεκατομμυριούχους συνεργατές τους.
Η τρομακτική δεκατετράχρονη ιστορία για την παράνομη ακύρωση ενός συμβολαίου περίθαλψης της ασφαλιστικής της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΑΣ Α.Ε.  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α απόκτημα των κινεζων και των τραπεζιτών.......Επιτέλους  στο ΦΩΣ της δημοσιότητας ..!!! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ...ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ...


ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Δ/ΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ,  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ , Σ.ΔΟ.Ε., ΕΠ.Ε.Ι.Α, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ, ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ, ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ , ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ......Όλοι μαζί έχουν εμπλακεί σε αυτό το πρωτοφανες δικαστικό ΘΡΙΛΕΡ που το δικάζουν δεκάδες Έλληνες δικαστές  και έχουν ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ εξαιτίας των  πλαστών εγγράφων που έχουν προσκομίσει οι τραπεζίτες ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, ΣΑΛΛΑΣ, ΛΕΚΚΑΚΟΣ  ακόμα να τελεσιδικήσει .....!!! 
Το ερώτημα είναι....... Θα συνεχίσουν νεοι ιδιοκτήτες της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. που συνεχώς προστίθενται στον όμιλο της τράπεζας αφού ΔΕΝ έχουν ιδέα , για το τι ακριβώς συμβαίνει με την τρομακτική δικαστική υπόθεση της απολύτου ανάπηρης .........;;; 
.
Απίστευτο ..!!! Άνθρωποι με δισεκατομμυρια τα έβαλαν με μια αναπηρη στην κατοχική Ελλάδα......Ονόματα που έχουν συγκλονισει την Ανθρωπότητα για τα οικονομικά σκάνδαλα που συμβαίνουν και που όταν τα ακούς  σε αφήνουν άναυδο , αλλά και σε προβληματίζει το γεγονός ότι τόσο ισχυροί άνδρες που εχουν αναποδογυρίσει  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ για να κερδίσουν λιγα ευρω........ τα έβαλαν με μια αναπηρη γυναίκα που δεν ενοχλούσε κανέναν στο πιο κολασμένο μέρος στη ΓΗ, την κατοχική ΕΛΛΑΔΑ .......!!!!!!!!!!  

Δέκα τέσσερα(14) χρόνια τριάντα ένας  (31) Έλληνες /δες δικαστές, δικάζουν την ίδια υπόθεση,  που αφορά την ακύρωση ενός συμβολαίου περίθαλψης μιας γυναίκας απολύτου ανάπηρης , με ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ και για το λόγο αυτό  έχουν εκδώσει δεκά  αποφάσεις  όπου απο αυτές οι πέντε (5) είναι διαφορετικές, έχουν δημοσιευτεί δύο αποφάσεις από το ΕΦΕΤΕΙΟ μια να αληθές βεβαίωση , και μια με αναληθές σε περιεχόμενο βεβαίωση , άρα δύο διαφορετικές , άρα δύο (2) ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ διαφορετικά .! Εκβιασμοί ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (ξεφραγο αμπελι των τοκογλύφων) και τέλος ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ εμπόδισε την διερεύνηση της ίδιας υπόθεσης για δύο (2) χρόνια  απο την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ, ώστε να δημιουργηθεί ΧΑΟΣ …….. Απίστευτο, είκοσι δύο (22) Έλληνες /δες δικαστές,  έχουν δικάσει την ίδια  υπόθεση από το 2003,  με και χωρίς πλαστά έγγραφα , τρείς (3) αποφάσεις από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αριθ. αποφάσεων   541/2006,  641/2007,   652/2013, δύο (2)  αποφάσεις  από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Εφέσεων) αριθ. αποφ. 2712/2008,  2419/2011,   δύο αποφάσεις (2) από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων 3384/2009,  5163/2009, δύο αποφάσεις από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων  7075/2010,  5831/2010 και τέλος η απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ με αριθ. 2058/13και οκτώ (8)  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , συν μια απόφαση νεα απο το Ειρηνοδικείο Αθηνών για την οποία ακόμα συλλεγω τα έγγραφα για να σας αποκαλύψω την ΚΟΛΑΣΗ ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως , απο τα νύχια των  : του τραπεζίτη κ. ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ  κατηγορουμενος συνεργάτης τραπεζίτης του όπως  επίσης και του αλλου  κατηγορουμενου  τραπεζίτη κ.ΣΑΛΛΑ,         http://www.candianews.gr/2017/04/19/isangeliko-porisma-gia-dioxis-se-varos-salla-pantalaki-ke-allon-trapezikon-stelechon/      ειναι οι τραπεζίτες που κατηγορούνται για κακούργημα και διέλυσαν το σύστημα της δικαιοσύνης. 
Μετά απο ένα δεκατετράχρονο δικαστικό ΘΡΙΛΕΡ που είχαν με μια αναπηρη πελατισσά τους , με τα πλαστά έγγραφα που προσκόμιζαν και έχει δημιουργηθεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ στα Ελληνικά δικαστήρια της ΜΑΦΙΑΣ των εκβιαστών  .........Πέσαμε στα νύχια  των διεθνών τοκογλύφων ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΎΧΩΝ τραπεζιτων & επενδυτων .....;;;;;;;; Ένα απίστευτο δικαστικό ΘΡΙΛΕΡ που κανένας δεν γνωρίζει το ΤΕΛΟΣ του όπου συνεχώς νεα στοιχεία για την "ΜΑΦΙΑ"  των Ελληνικών δικαστηρίων αποκαλύπτονται .......!!!!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ....ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ...!!!!!!!!!!!

1ος …..ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ της «Wall Street» κος . John Paulson αγόρασε την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και μαζί της κληρονόμησε και το δικαστικό – τρομακτικό – φρικιαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» με αντίδικο μια Γυναίκα απολύτου ανάπηρη και ετοιμάζει τους κολοσσιαίους δικηγορικούς του ΟΜΙΛΟΥΣ, για ΠΟΛΕΜΟ…….
http://tvxs.gr/news/ellada/tzon-polson-o-anthropos-poy-ediokse-ton-salla-apo-tin-peiraios
2ος.…… Αντίδικος μαζί με τον κ. John Paulson που ενώνει τις δυνάμεις του για να πολεμήσουν την απολύτου ανάπηρη είναι ένας Άγγλος αριστοκράτης , ο ΣΕΡ ΣΟΥΜΑ ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ ………Κορυφαίος ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ , αριστοκράτης που έχει έλθει στην κατοχική ΕΛΛΑΔΑ να επενδύσει πολλά δισεκατομμύρια , αλλά θα πολεμήσει με την απολύτου ανάπηρη…….;;;;;;;
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5410479/symfwnia-trapezas-peiraiws-me-ebrd-gia-daneia-50-ekat-se-eksagwgikes-epixeirhseis/
3ος…… Aντιδικος που θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον αριστοκράτη «ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»  κ. ΣΕΡ ΣΟΥΜΑ ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ και τον  «ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ»  της «Wall Street» κ . John Paulson για να πολεμήσει μέχρι εσχάτων με την οικογένεια της απολύτου ανάπηρης ………. Είναι ΕΛΛΗΝΑΣ …..!!!!!!    
Είναι ο «ΚΡΟΙΣΟΣ» Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος The Libra Group  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
4ος ......GEORGE SOROS 
5ος........DANIEL  LOEB 
Inline image 1

 6ος........οι ΚΙΝΕΖΟΙ της  Fosun..........Eκτός από την Eυρωπαϊκή Πίστη η Fosun έχει κάνει κρούση και για την εξαγορά της εταιρίας εκμίσθωσης αυτοκινήτων AVIS, που είναι θυγατρική της Πειραιώς.     http://www.dealnews.gr/roi/item/139852-T%CE%B1-funds-%CE%B8%CE%B1-%CF%81%CE%AF%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-4,5-%CE%B4%CE%B9%CF%83#.WV3oBmhRXIU

Ποιος άνθρωπος με "σώας τας φρένας" θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι μια αναπηρη, απολύτου ανάπηρη όταν υπέγραφε ένα συμβόλαιο περίθαλψης με την ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α , θα έφτανε στο σημείο να παλεύει με δισεκατομμυριούχους,  επειδή της ακύρωσαν παράνομα , ώστε να μην τηρήσουν τις συμβατικές τουτς υποχρεώσεις ....Που ήταν η συμμετοχή τους στις αιματολογικές της εξετάσεις .......Δηδ λίγα ευρώ ............ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ............;;;;;;;;;;;;;  Είναι οι εξής κύριοι, εκτός των απατεώνων ΣΑΛΛΑ, ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, ΛΕΚΚΑΚΟ και τους αδίστακτους συνεργάτες τους που αναφέρει ν ΜΗΝΥΣΗ ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΟΛΟΙ....ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ......ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ......ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΗΣ στα Ελληνικά δικαστήρια  .....ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ πελατισσά τους nνα πολεμανε με τόσο μενος ..........!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ....ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    

1)...John Paulson
2)...ΣΕΡ ΣΟΥΜΑ ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ 
3)...ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ 
4)...GEORGE SOROS 
5)...DANIEL  LOEB 
6)...οι ΚΙΝΕΖΟΙ της  Fosun.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗΣ.........!!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ..;;; ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ....!!!!!!!!!  ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ "ΘΡΙΛΕΡ" ...!!!!


ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ .....ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ......ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ......!!!!!!!ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΟΥ  ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ  ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ........ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ....!!!!!

Η ΦΡΙΚΗ .......Τραπεζιτες περαν πασης υποψιας...!!!!!   Ενας ανελέητος δεκατετράχρονος  δικαστικός ΠΟΛΕΜΟΣ,  εναντίον μιας ΑΝΑΠΗΡΗΣ πελάτισσά του.. Το Γενικό Νοσοκομειο Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και η επιτροπή του Ι.Κ.Α. βεβαιώνουν ότι η πελάτισσα των ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, ΣΑΛΛΑ, ΛΕΚΚΑΚΟ είναι απολύτου ανάπηρη ...!!!!!!   Τον Ελληνικό ΛΑΟ δεν θα εξόντωναν ....;;;;; Αφού ισχυρίστηκαν ότι η πελατισσά τους ΔΕΝ είναι αναπηρη και οι δεκάδες Έλληνες δικαστές δέχτηκαν τους ισχυρισμούς τους και αγνόησαν τις βεβαιώσεις των Πανεπιστημιακών γιατρών ..!! 

Βεβαίωση Νος. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  απολύτου ανάπηρη http://4.bp.blogspot.com/-iQovJ7SXukw/Vh-h8Od6owI/AAAAAAAFWRo/wwuP_RUfGDY/s640/2015-10-15_154925.png

έφτασε   τα εγκλήματα που διαπράττουν να είναι ΚΡΥΦΑ,  από τα ΜΜΕ , με τα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ , αγύριστα …!!!!!
Άκρα του ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ παρατηρείται εκ μέρους του κόσμου των  ΜΜΕ για τα κατορθώματα των ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ, ΛΕΚΚΑΚΟ, ΣΑΛΛΑ ...!!!!


Εχουν εκδοθεί πέντε (5) διαφορετικές αποφάσεις  ΧΑΟΣ  απο την Ελληνική Δικαιοσύνη εξαιτίας πλαστών εγγράφων …!!!!! Τρείς (3) αποφάσεις από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αριθ. αποφάσεων  541/2006,   641/2007,   652/2013, δύο (2)  αποφάσεις  από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα Εφέσεων) αριθ. αποφ. 2712/2008,  2419/2011,   δύο αποφάσεις (2) από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων 3384/2009,  5163/2009, δύο αποφάσεις από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αριθ. αποφάσεων  7075/2010,  5831/2010 και τέλος η απόφαση του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ με αριθ. 2058/13, ΟΚΤΏ (8) ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ έχουν ανακρίνει τους μάρτυρες , σύνολο τριάντα Έλληνες/δες Σεβαστοί Δικαστές, για να διαπιστώσουν πως  οι κορυφαίοι ηγέτες , του ΤΡΟΜΟΥ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ - ΛΕΚΚΑΚΟΣ-ΣΑΛΛΑΣ κατάφεραν να ανατρέψουν το ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ υπέρ της αναπηργης απόφαση του Εφετείου υπ' αριθ. 2712/2008 .!!
     
Απίστευτες ενέργειες από τον πασίγνωστο Έλληνα τραπεζίτη ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ μέσα στις Ελληνικές δικαστικές αίθουσες , που τελικά έχουν αποκαλυφθεί απο τα ΜΜΕ των blogs ……….!!!

Γνώριζε ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ , ο ΛΕΚΚΑΚΟΣ , ο ΣΑΛΛΑΣ τι συμβαίνει στις Ελληνικές δικαστικές αίθουσες και τι συμβαίνει με τους παιδεραστες -τραπεζιτες …;;;;


https://vimeo.com/28593168?ref=fb-share&1     ότι , Έλληνες ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ επι δεκαετίες ή ότι άλλοι τραπεζίτες επίσης βιαζαν παιδακια μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ ...;;;;;

Ποιους Έλληνες δικαστές και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , εκβίαζε ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ , ο ΛΕΚΚΑΚΟΣ , ο ΣΑΛΛΑΣ …;;;;;

Και έθεσαν τους εκβιασμούς στο ΑΡΧΕΙΟ .......
Inline image 1  
μετα την ΜΗΝΥΣΗ ενατιον τους .....;;;;;;;;;   Οι κατηγορούμενοι ....: 
κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣκ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣκ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΝΟΣκ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΟΣκ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΟΚΑΣκ. ΣΑΡΠ ΕΡΙΚ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡκ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣκ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣκ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ,


Γιατί ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ , προστάτευσε τον πανούργο συνεργάτη  του κ. ΣΑΛΛΑ Έλληνα τραπεζίτη, πασίγνωστο κ.   ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ και τον πασίγνωστο κ. ΛΕΚΚΑΚΟ διασύροντας την υπόληψη του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ  κατά της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ κο. ΠΕΠΟΝΗ …;;;;;; 

ΔΕΝ επέτρεπε ο πρόεδρος κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ να διερευνήσουν οι Εισαγγελικές Αρχές τους εκβιασμούς των Ελλήνων τραπεζιτών : ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ , ΛΑΚΚΑΚΟ , ΣΑΛΛΑ  στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ …;;;; 
Inline image 1
Ποιος είναι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ που εμποδίζει την ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ  ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ..;;;

Μετά από έρευνες και ελέγχους που διενεργούσε επι δέκα τέσσερα (14) χρόνια  ο Συνήγορος του Πολίτη , για την τρομακτική υπόθεση με τους εκβιασμούς και τις απειλές που επέβαλαν οι ηγέτες του  κολοσσιαλίου ομίλου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  εναντίον της απολύτου ανάπηρης για να κερδίσουν λίγα ευρώ , αποκαλύπτεται η απίστευτη συμπεριφορά , εγκληματική , του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κου. ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ , αφού ο αναφερόμενος είχε ασκήσει «ΒΕΤΟ» , εμπόδιζε με τις γνωριμίες του και τις διασυνδέςεις του  την διελεύκανση της τρομακτικής υποθεσης και αφορούσαν τους εκβιασμούς από την ηγεσία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. του κορυφαίου Έλληνα τραπεζίτη κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ  και των συνεργατών του ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ-ΛΕΚΚΑΚΟ ……
Κοινωποιώ την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ , υπ' αριθ πρωτ. 203143/18175 , που αποκαλύτει ότι εμποδίζει το έργο της Δικαιοσύνης ο πρόεδρος του  Δικηγορικού Συλλόγου των   Αθηνών κος. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ   , για να ΜΗΝ αποκαλυφτούν οι εκβιασμοί και τα μαύρα χρήματα στην υποθεση της απολύτου ανάπηρης που αντίδικος  της ήταν ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ της συμφοράς και της διαπλοκής κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ και οι συνεργάτες του ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ-ΛΕΚΚΑΚΟΣ..........ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗΣ ο 1ος  ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ κου . ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ-ΔΙΑΦΘΡΑΣ αδίστακτος κος. ΠΕΠΟΝΗΣ που εκβίαζε εκβιάζονταν και εισέπραττε ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ χωρις να δινει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ -ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ....!!!!!!!

Πως κατάφερε ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ να εκθέσει ανεπανόρθωτα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και να διασύρει την υπόληψη δεκάδων Ελλήνων δικαστών,  για να εξοντώσει μια ΑΝΑΠΗΡΗ –ΓΥΝΑΙΚΑ πελάτισσά του , ώστε να της στερήσει τις αιματολογικές εξετάσεις, και να την σακατέψει  στα Ελληνικά δικαστήρια παραποιώντας πραγματικά στοιχεία  με τους δικηγόρους του,  ώστε να μην έχει δίκαιη έκβαση η πορεία της δίκης , ενώ υπήρχε ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ υπερ της αναπηρης ….;;;;;;

Καταθέτει ο αδίστακτος Έλληνας τραπεζίτης ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ,  μέσω των  δικηγόρων υπαλλήλων του, οι οποίοι ΔΕΝ διστάζουν ούτε λεπτό αφού έχουν αντιληφτεί ότι θα εξαπατήσουν δεκάδες  Έλληνες δικαστές με τα πλαστά έγγραφα ( ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ -ο ΣΑΛΛΑΣ και ο ΛΕΚΚΑΚΟΣ δεν έχουν  την άδεια να καταθέτουν  δικόγραφα δεν είναι δικηγοροι ....Γιατι τα κατέθεσαν λοιπόν οι δικηγοροι τους αφου ήταν  πλαστά..;;), και παρόλα αυτά  δεν αρνούνται να καταθέσουν ΠΛΑΣΤΑ- ΕΓΓΡΑΦΑ,  ώστε να κερδίσουν  οι  εργοδότες τους –ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ...;;;; Ποιος τους καλύπτει και εχουν την άδεια να ξεφτιλίζουν τους Έλληνες δικαστές , επειδή (ορισμένοι) κακοποιούσαν - βασάνιζαν σεξουαλικά παιδάκια και έχει διαδωθεί σε όλο τον τον κόσμο απο το Αγγλικό  BBC...;;;;
Ακούστε πως ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, ο ΣΑΛΛΑΣ και ο ΛΕΚΚΑΚΟΣ με τις επίμαχες ψευδείς στο σύνολο τους «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» τους που καταθέτουν οι δικηγόροι τους χωρίς αναστολές , κερδίζουν >>>!!!  Ενώ  τις κατέρριψε το υπουργείο Οικονομίας μέσω του ΣΩΜΑΤΟΣ  ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Σ.Δ.Ο.Ε.) Επιστολη ΣΔΟΕ για ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ όλα τα τομολόγια είναι νόμιμα , ενώ ισχυρίστηκαν οι τραπεζίτες ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, ΣΑΛΛΑΣ, ΛΕΚΚΑΚΟΣ ότι ΔΕΝ είναι  αληθές σε περιεχόμενο έγγραφα   http://4.bp.blogspot.com/-JArq1emgSOc/VhFy1kVO6AI/AAAAAAAB5P0/gdfjgWT5O0w/s1600/%25CE%25A3%25CE%2594%25CE%259F%25CE%2595%2B001.jpg    και μέσω της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΕΠ.Ε.Ι.Α      Η βεβαίωση της ΕΠΕΙΑ αναφέρει ότι ότι δεν υπάρχει συστημένη επιστολή, ενώ οι ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, ΣΑΛΛΑΣ, ΛΕΚΚΑΚΟΣ ισχυρίζονται ότι υπάρχει     http://4.bp.blogspot.com/-YXmaHaQZW04/VnI0JnLq_SI/AAAAAAAFhxc/wo6aOpaSr5Y/s1600/2015-12-17_060242.png            http://4.bp.blogspot.com/-YXmaHaQZW04/VnI0JnLq_SI/AAAAAAAFhxc/wo6aOpaSr5Y/s1600/2015-12-17_060242.png

 Όλα τα  έγγραφα του υπουργείου Οικονομικών τα αναφερουμε στο ΕΦΕΤΕΙΟ, αλλά περιέργως δεν έγιναν δεκτά απο δεκάδες Έλληνες δικαστές ....!!!!!!!!!!!!!!     Αφού  αναφέρει ο κ. ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ...( και συναινουν οι  κ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ και ο κ.ΣΑΛΛΑΣ)....., ότι η ΑΠΟΛΥΤΟΥ –ΑΝΑΠΗΡΗ αντίδικός τους πήγε στην ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. για να προμηθευτεί αναληθές σε περιεχόμενο έγγραφο ,  βεβαίωση η οποία περιέχει παρησφρείσαντα λάθη και ασάφειες ....εδω η πλαστη βεβαιωση της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. με ημερομηνια 20/3/2009      http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AD%CF%82.jpg
ενω ειχε καταθεσει αίτημα ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ..!! 

  Inline image 1
ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ με ημερομηνία 6/10/2008 ....εδω η πραγματικη - αληθής βεβαίωση της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ Α.Ε.  που αφορά τα πραγματικά τιμολογια     http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/3-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%AA%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%A9%CE%9D.-%CE%A3%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1.jpg

Στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ τους στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για να ενημερώσει τον δικαστή κ. ΜΙΧΑΗΛ –ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟ   ότι στην προηγούμενή του απόφαση την υπ’ αριθ. 3384/2009 είχε εξαπατηθεί από την αντίδικό του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗ αφού όπως ισχυρίζεται η ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΗ είχε πάει κρυφά και είχε εφοδιαστεί με πλαστά έγγραφα – βεβαιώσεις απο την ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε. ..!!!!! 
ΕΔΩ οι επίμαχες ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ τους , που ξεφτίλισαν δεκάδες Έλλληνες δικαστές για να ΜΗΝ τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις , ενός συμβολαίου περίθαλψης που είχαν υπογράψει με την ΑΝΑΠΗΡΗ...!!!! Ώστε να πληρώνουν ένα ποσοστο στις αιματολογικές της εξετάσεις ........!!!!!!!!!! Αναφερουν επίσης ότι έστειλαν συστημενη επιστολή στην αναπηρη και δεν απαντησε , έτσι ακύρωσαν το σύμβολαιό της , ενω δεν ειχαν στειλει επιστολη όπως αναφερει η ΕΠ.Ε.Ι.Α.   (βλέπε  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ σελ. 3 , 15 , 16 ) 

 Επιπλεον , αυτοπτες μαρτυρες γιατροι της ασφαλιστικης αποκαλυπτουν ότι με εντολη της ασφαλιστικης επισκέπτονταν την αναπηρη .....    ΤΑΓΚΑΛΑΚΗΣ  http://3.bp.blogspot.com/-FxOc6XQm0iE/VcSLRKtxz8I/AAAAAAAADe4/Gsy-x0IK6Jk/s640/%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A3%2B%25CE%2595%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%25A9%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2597%25CE%25BA%2B%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%2593%25CE%259A%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2597%25CE%25A3%2B001.jpg


Ενω η ασφαλιστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α με πρόεδρο  τον ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ    ..( Πρόεδρος του Δ.Σ. της ασφαλιστικής εταιρείας ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΕΓΑ )   στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  που κατέθεσε  αναφερει ότι οι γιατροι δεν είναι συμβεβλημενοι μαζί τους ( σελ. 4, 5 )   ...... Όπως και οτι οι εξετασεις δεν εγενετο σε συμβεβλημενα κεντρα εξετάσεων , ενω στα τιμολογια αναφέρουν τα κεντρα που υποτίθεται  ότι ΔΕΝ είναι συμβεβλημενα ότι η ασφαλιστικη συμμετεχει με το ποσοστο της ......... στα ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ  της ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ  Α.Ε. ακόμα και μετά τις δήθεν ακυρώσεις που ισχυρίστηκαν η  1η  δήθεν ακύρωση  στις 27/6/2004   και 2η δήθεν ακύρωση στις 3/3/2005του συμβολαίου -περίθαλψης της αναπηρης         http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3.pdf
 
Ρεζιλευουν  την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους λειτουργους της ...!!!!!! Για να ΜΗΝ τηρήσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις , ενός συμβολαίου περίθαλψης , ωστε να ΜΗΝ συμμετέχουν στα έξοδα των αιματολογικών εξετάσεων της απολύτου ανάπηρης .......!!!
Με εκτίμηση 
Πανγιώτης Σπίνουλας ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΈΣ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ "ΘΡΙΛΕΡ" με τους  Αντιδικους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ---ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ-ΣΑΛΛΑ-ΛΕΚΚΑΚΟ , που τα έβαλαν με μιοα ΑΝΑΠΗΡΗ , ΕΜΠΛΈΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ .....ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ "ΚΡΟΙΣΟΣ" , ΠΟΛΣΟΝ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΟΥΛ ΣΤΡΙΤ , ΤΣΑΚΡΑΜΠΑΡΤΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ  ......!!!!http://www.theonlinepress.gr/opinions/open-letter-to-mr-george-logothetis/

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ "ΘΡΙΛΕΡ" ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.....ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ εναντίον μιας ΑΝΑΠΗΡΗΣ ...!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .......ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ......................Καταθεσαμε όλα τα έγγραφα που μας έδωσε το υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μας στο ΕΦΕΤΕΙΟ . αλλά οι Έλληνες ανώτατοι δικαστές ΔΕΝ τα δέχτηκαν , δέχτηκαν μονο τις  ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΚΗ ΠΙΣΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α που είχαν καταριφθεί - διαψευσθεί απο το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ  (Σ.Δ.Ο.Ε.) και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΕΠ.Ε.Ι.Α.)

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ... ΑΛΛΆ;  Θα συνεχίσουν οι καταγγελόμενοι να κάνουν το κορόϊδο...;Αμαν πια;
5 συνημμένα

Δεν υπάρχουν σχόλια: