Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ο Αρμονικός εσωτερικός Μας κόσμος Θέλει Κόπο , Αλλά Αξίζει ο Κόπο

ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ,
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣΡΕΠΟΡΤΑΖ Για Την Ένωση  Συντακτών Διαδικτύου : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ
Σε Μια Από Τις Πολλές Διαλέξεις Του .
Ο Αξιότιμος μας , Γιώργος Πασχαλίδης , που έχει τς πιο πολλές διαλέξεις ως Ακαδημαϊκός, καθηγητής ψυχολογίας της Ακαδημία Εκπαίδευσης και Έρευνας Νοοσφαίρα όπου νοοσφαιρά, η σφαιρική πλευρά του νου , είτε το ημισφαίριο της νοημοσύνης , είτε το ημισφαίριο της λογικής , κάνουν ένα μοντέλο συνείδησης , που με την επιλογή μας και μόνο , μπορούμε να καταστρέψουμε τον κακό μας εαυτό , όπου είναι και ο Τίτλος ενός από τα βιβλία του , στο πλούσιο συγγραφικό του έργο , ως συγγραφέας βιβλίων εσωτερισμού , έχουν διαπρέψει και έχουν διακριθεί. 


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Google
υπουργειο οικονομικών προκήρυξη προσληψεων
Καθημερινή ενημέρωση  2 Αυγούστου 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσλήψεις και προαγωγές στην ΑΗΚ
Είκοσι εννέα προσλήψεις και 224 προαγωγές σε όλα τα επίπεδα της ... Η προκήρυξη για την πλήρωση των 29 νέων θέσεων αναμένεται να γίνει προς το τέλος ... Ενώπιον του Υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται και συμπληρωματικός ...
Google PlusFacebookTwitterΕπισήμανση ως μη σχετικό
Δείτε περισσότερα αποτελέσματα 

ΞΑΝΑ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ...ΑΝΑΜΕΣΑ ...ΜΑΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

«ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ…» – ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 4:04 EMΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ) 

ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

LIANTINIS4
«Φυσικά, ο Λιαντίνης δεν είναι νεκρός, αλλά όντως άφησε πίσω το σώμα του σε μια σπηλιά στον Ταύγετο… Tώρα είναι αλλού και η μελέτη του Λιαντίνη, βάσει της ειδικής οικολογικής του έρευνας (και ας μην ξεχνάμε τη σχέση του ιστορικού ονόματός του με την ιερή λέξη Λιάντη), για την Υποχθόνια, τον Κόσμο των Αθανάτων, και για τον ψυχικό νεραϊδιακό κόσμο, είναι ένα φαεινό παράδειγμα των σχέσεων της ψυχοστατικής συγκεκριμένων γεωγραφικών σημείων και των μυστηρίων τα οποία συμβαίνουν δια της μεταλλάξεως της ανθρώπινης υπόστασης στα σημεία αυτά, (και πολλά θα βρει κανείς αν διαβάσει προσεκτικά τα βιβλία του Λιαντίνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: