Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!




 Πως να πάει ..άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 

ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ  (ΌΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΑ... ΤΙΝΑΖΩ...)

KEIMENA ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!

...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ 

ΣΕ...ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥ!


ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ....


...Που να πάει άλλο;. Κυριολεκτικά έχω κλατάρει...ΠΑΡΑΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ...Ναι αυτή είναι η αλήθεια!.. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩ εν ζωή ότι κουράστηκα.. ΝΑΙ ΕΓΩ Ο...ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ ζωοδοτης!  ΣΤΑ 82 ΜΟΥ ΧΡΌΝΙΑ!...Και δεν εννοώ τη βιολογική κούραση...ΑΝΤΕΧΩ ΑΚΟΜΗ... ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΙ ...ΜΑΛΙΣΤΑ επιμένω να συνεχίζω...ΤΟ ΒΛΈΠΕΤΕ ΕΞ ΆΛΛΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΏΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ! ΑΛΛΑ ...ΕΠΙΜΕΝΩ ...πανάθεμά με!
Αλλά υπάρχει ΚΙ  ένα μεγάλο ...ΑΛΛΑ!
Γνωρίζω άριστα πως η σπορά του κέθε ονειροπαρμένου δημιουργού... πάει στα σκουπίδια ...Μέγα ΓΕΓΟΝΟΣ!, ΑΛΛΑ... πολύ ελάχιστα ψυχία  μένουν... ΄Ολα τα άλλα είναι αέρας κοπανιστός!  Έτσι ...εν σοφία τα πάντα εποίησε ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ...μέγας ... όπως τα εποίησε! ΄Οπως οι εκκλησιαστικές ΚΛΙΚΕΣ ...μας πουλάνε μύθους και παραμύθια! Νάναι καλά ο μεγάθυμος!....

Τον ειρωνεύομαι; Και γιατ όχι;Εδώ ΟΛΟ το θρησμευάμενο μπουλούκι.. που δεν γνωρίζει που πάνε τα τέσσερα.. μας δουλεύει επί αιώνες ...Και γιατί εγώ ο ΕΝΑΣ (!) να μην έχω ...εύλογες ενστάσεις κατ΄αυτού και τις πίστες τις παρδαλές που κουβαλάει;..Ή μάλλον που του αποδίδονται;

***Ο Θεός που πρεσβεύουν είναι καρικατούρα! Δεν μπορεί σε καμμιά περίπτωση αυτός που μας εμφανίζουν ως ΘΕΟ.. ΝΑ είναι τελικά ΘΕΟΣ...χαλκομανία! ΑΡΤΣΙ-ΜΠΟΥΡΤΖΙ κι ο Λουλάς.

Και τι κάνω εγώ ο ταλαίπωρος ανθρωπάκος;
Όστις απαντήσει ορθώς ...θα είναι τελικά ευτυχής!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙ ΜΙΣΟΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΙΩΝΑ... ΔΗΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΗΣ! ΕΥΤΥΧΕΣΤΑΤΟΣ! ΑΜΗΝ! 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

...Kαι υπόψιν:Δεν είμαι ΑΘΕΟΣ! Απλά ο ΘΕΟΣ που μας πουλάνε είναι πολύ φθηνός για τα μέτρα μου...Επικοινωνώ καθημερινά με τον Θεό...από παιδί..Και μα την πίστη τα πάω καλά. Και ο διάλογος που έχω με οδηγεί σε περισσότερο φωτισμό.
Τα υπόλοιπα αποτελούν φτιασίδια άνθρώπινα με βάση το  παρδαλό σκαρί τους.... Με έναν τέτοιο Θεό Χαλκομανία εγώ δεν συντρέχω...
Καταλάβατε; Αν όχι ψάχτείτε... Κι εγώ όπως ξέρετε είμαι ...παραψαγμένος...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και ντροπή μας που ανεχόμαστε να λοιδωρούν την Χριστιανική ορθόδοξη πίστη μας και Τον Τριαδικό Θεό μας , Τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας.
Γέρασε και δεν κατάλαβε τίποτα.
Εύχομαι να μετανοήσει πριν αποδημήσει εις Κυριον.
Εκεί μετάνοια δεν υπάρχει.
Ολοι οι προγονοί μας ακόμα και π.Χ. ήσαν ένθεοι. Είμασταν ειδεολάτρες και ποτέ ειδολολάτρες όπως θέλουν να μας παρουσιάζουν οι αντίχριστοι ανθέλληνες.
Η γενιά της ανταντ του ...εθνάρχη και η επόμενη αυτής του πολυτεχνείου που παραδίδει την Ελλάδα μας σκλαβωμένη διεθνιστική ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στο στόμα των τοκογλύφων συνεχίζει αμετανόητη ακόμα και τώρα που θα έπρεπε να ντρέπεται για την ίδια την ύπαρξη της (με ελάχιστες εξαιρέσεις , από όσους έχουν δημόσιο λόγο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΩΝ, της σχολής ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)
ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΝΗΤΟΙ
ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ!
ΚΑΤΑΝΤΙΑ!