Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΛΥΡΙΆ....!

Μακεδονικό και αριστερά - 

 Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου 


Ηττοπαθείς και νικημένοι ιδεολογικά και πολιτικά οι εκπρόσωποι των αστικών κομμάτων είτε του κέντρου, είτε της επιλεγόμενης κεντροδεξιάς, δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώνουν υποταγή στην αριστερά! Εάν είχαν σεβασμό στην Ελληνική Ιστορία και στην στάση της ηγεσίας της αριστεράς πάντοτε και όχι του λαού, ο οποίος κατέχεται από πατριωτικά αισθήματα ακόμη και όταν παρασύρεται από την εθνομηδενιστική ηγεσία των μαρξιστικών κομμάτων, θα έπρεπε να απαξιώνουν σε κάθε ευκαιρία την αριστερά για την εθνοπροδοτική της πολιτική. Στο κείμενο αυτό θα μιλήσουμε με ντοκουμέντα, θα παραθέσουμε τα ίδια τα επίσημα κείμενα της αριστεράς, με τα οποία αποδεικνύεται ότι πρόδωσε την εθνική υπόθεση στο μέγα εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας.


Μεσοπόλεμος και Μακεδονικό

Κατόπιν πιέσεως της κομμουνιστικής διεθνούς, το Κ.Κ.Ε. οδηγήθηκε σε δρόμους σφαλερούς και αντεθνικούς. Αυτό μάλιστα παρ’ όλη την αντίδραση κορυφαίων στελεχών του, όπως ο πρώτος εκπρόσωπός του στη Διεθνή, Γεώργιος Γεωργιάδης, ο οποίος αρνήθηκε να συμφωνήσει στα σχέδια της Μόσχας για… ανεξαρτησία (!) στην Μακεδονία και στην Θράκη και μετά αποχώρησε από το Κ.Κ.Ε., καταγγέλλοντάς το σαν αντεθνικό. Ο πρώτος εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε. στην Διεθνή, ο οποίος συμφώνησε με τα ανθελληνικά σχέδια των μπολσεβίκων, ήταν κάποιος ονόματι Σαργολόγος, ο οποίος έκλεψε την οικονομική βοήθεια της Μόσχας προς το Κ.Κ.Ε. ύψους 7.000 δολαρίων και κατέφυγε μετά στις ΗΠΑ! Αυτά για το “ήθος” της αριστεράς, το οποίο επικαλούνται συνεχώς οι “σύντροφοι”.

Τελικά είχαμε την παρακάτω απόφαση (μνημείο εθνικής προδοσίας) του 3ου Εκτάκτου Συνεδρίου του ΚΚΕ (26 Νοε. - 3 Δεκ. 1924): «Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδονική και θρακική χώρα στην υποταγή της...» Ο περίφημος ιστορικός της αριστεράς Γιάννης Κορδάτος, ο οποίος υπήρξε μέχρι το 1924 γραμματέας του Κ.Κ.Ε., αντέδρασε σφοδρά και διεγράφη γι’ αυτό.

Ο Γιάννης Κορδάτος, μάλιστα, σε άρθρο του στη Revolition Proletarienne το 1926, το οποίο αναδημοσιεύτηκε στον «Ριζοσπάστη» το 1927 για να αποδείξει η τότε ηγεσία του Κ.Κ.Ε ότι ο Κορδάτος ήταν “αντεπαναστάτης” κατηγόρησε ευθέως το ΚΚΕ για εθνική προδοσία, γράφοντας τα παρακάτω: «Η Διεθνής εξάσκησε την επιρροή της και πίεσε στο έκτακτο συνέδριο του Κόμματος του Νοέμβρη 1924 ν’ αντικαταστήση την Κεντρικήν Κορδάτου… Από τότε το παν κατέρρευσε σε συντρίμμια… Το άκρον άωτον του παραλο- γισμού ήταν το σύνθημα της αυτονομίας της Μακεδονίας… Το Κ.Κ.Ε. δημιούργησε μετά ταύτα αυτό το ζήτημα. Η πολιτική αυτή έδωσε στο Κόμμα το τελειωτικό χτύπημα. Διαλύθηκε γιατί αποδοκιμάστηκε από τους εργάτες, γιατί ο κομμουνισμός στην Ελλάδα παρουσιάστηκε σαν σύμμαχος του βουλγάρικου σωβινισμού. Το Κ.Κ.Ε. παρασύρθηκε σε συμμαχία με τους Βουλγάρους υπερεθνικιστές, τους κομιτατζήδες, ενώ ξέχασε να μιλήση για τα Δωδεκάνησα που ανήκουν στην Ιταλία, αν και το 90% του πληθυσμού τους είναι Έλληνες, και για την Κύπρο που ανήκει στην Αγγλία, αν και ο πληθυσμός της είναι κατά 85% Ελληνικός».

Η μεγάλη προδοσία στα χρόνια της αλληλοσφαγής

Η προδοσία όμως δεν σταμάτησε εδώ. Tο 1947, ενεκρίθη από την 3η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ το διαβόητο σχέδιο «Λίμνες», που προέβλεπε την δημιουργία κομμουνιστικού κράτους στην Βόρειο Ελλάδα, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, το οποίο θα διδόταν ως «δώρο» στον Τίτο! Tο ΚΚΕ, επίσης, με την απόφαση της 4ης Ολομέλειας της Κ.Ε. του, που συνεδρίασε στις 28-29/7/1948 διακήρυξε ότι: «Η Ελλάδα είναι κράτος ιμπεριαλιστικό και κατέκτησε διά της βίας ολόκληρες περιφέρειες κατοικημένες από άλλες εθνότητες. Το ΚΚΕ διακηρύττει εν ονόματι των βασικών αρχών του μπολσεβικισμού για τη Μακεδονία και τη Θράκη, το σύνθημα του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης μέχρι πλήρους αποχωρισμού από το Ελληνικό κράτος, του δικαιώματος για μια ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη…» (πηγή: «ΚΚΕ – Τα Επίσημα Κείμενα», τόμος 3ος).

Ο εθνικός κατήφορος του ΚΚΕ συνεχίζεται και με την απόφαση της 5ης Ολομέλειας του ξεπερνά κάθε όριο, δηλώνοντας τα εξής: «Στη Βόρεια Ελλάδα, ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ‘δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας, που προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του…»

Ο “εγκληματίας” Παύλος Μελάς!

Λίγους μήνες πριν την συντριβή του λεγόμενου “δημοκρατικού στρατού”, στο Γράμμο και στο Βίτσι, γίνεται τον Μάρτιο του 1949 το συνέδριο των μπολσεβίκων “μακεδόνων” με την παρουσία σε αυτό των Ζαχαριάδη και Καραγιώργη. Στο συνέδριο, εκ μέρους του ΚΚΕ, μίλησε ο Κ. Καραγιώργης. Από την ομιλία του και τα παρακάτω: «Σύντροφοι και συντρόφισσες, σφίγγω αδελφικά το χέρι καθ’ ενός και κάθε μιας. Το Συνέδριό σας αποτελεί την πιο πιστή, την πιο ωραία απόδειξη για την αδιάρρηχτη ενότητα και αδελφότητα του ελληνικού και σλαβομακεδονικού λαού, μέσα στη φωτιά του αγώνα για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία και των δύο λαών. Λίγοι είναι οι τόποι που βασανίστηκαν, στέναξαν τόσο κάτω από τόσους ζυγούς σκλαβιάς, όσο ο μακεδονικός λαός. Παληότερα, οι Τούρκοι μπέηδες, οι Σέρβοι και οι Έλληνες κομιτατζήδες- οπλαρχηγοί Παυλομελάδες και Καπετάν Βαρδαίοι, Τσόντοι και Γαρέφηδες, του έσφιγγαν τη θηλειά στο λαιμό. Πάνω από 50 χρόνια τώρα ο μακεδονικός λαός παλεύει για τη λευτεριά του».

“Εγκληματίας”, λοιπόν ο Παύλος Μελάς και οι Μακεδονομάχοι… Ο Παύλος Μελάς, που το ηρωικό του τέλος θρήνησε ένας ολόκληρος λαός! Με κορυφαίο θρήνο το ποίημα του Κωστή Παλαμά για τον θάνατο του παλικαριού. “Κομιτατζήδες και εγκληματίες που έσφιγγαν την θηλιά στο λαιμό του λαού”, οι Εθνομάρτυρες Μακεδονομάχοι, που έχυσαν το αίμα τους για να παραμείνει η Μακεδονία Ελληνική! Στον αντίλογο ότι όλα αυτά αφορούν μόνον το Κ.Κ.Ε. θα πούμε ότι αφορούν βεβαίως και τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ως γνωστόν από το Κ.Κ.Ε. προέκυψε το Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού, από το Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού ο Συνασπισμός και από τον Συνασπισμό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από κανένα κόμμα της αριστεράς μέχρι σήμερα δεν έχουν αποκηρυχθεί και καταδικασθεί οι αποφάσεις αυτές, με τις οποίες προδίδετο η Μακεδονία μας. Αυτοί ήταν οι αγώνες της αριστεράς που… σέβεται η Νέα Δημοκρατία! Εμείς όχι!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: