Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΙ Ο ΣΕΓΑΣ ...ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ..ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Επί του υπό διαβούλευση αθλητικού Νομοσχεδίου
-----------------------------------------------------------------------------------------
Άρθρο 53
ΟΡΙΣΜΟΙ
Εδ.β «Για τους σκοπούς του παρόντος μέρους ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί:
…………………………………………………………………………….
β. Ιδιωτική Σχολή εκμάθησης Αθλήματος: Κάθε κλειστή ή ανοικτή εγκατάσταση ………………………………………………. με κύριο σκοπό την εκμάθηση έναντι αμοιβής, ενός ή περισσοτέρων αθλημάτων, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ή μη από την ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΔΟΕ)».
  • Είναι δυνατόν να νομιμοποιηθούν Ιδιωτικές επιχειρήσειςώστε να λειτουργούν σχολές εκμάθησης αθλημάτων αναγνωρισμένων από την ΔΟΕ?
  • Οι εγγυήσεις προστασίας του αθλητισμού και των αθλητικών Σωματείωνπου προβλέπει το Σύνταγμα στο άρθρο 16 παρ. 9, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
  • Η Κυβέρνηση θέτει υπό διωγμόν τον Ελληνικό Αθλητισμό και τους φορείς τουαφού είναι γνωστό ότι η εκμάθηση των ΟλυμπιακώνΑθλημάτων γίνεται μέσα από τις Ακαδημίες των Αθλητικών Σωματείωνκαι αποτελούν πηγή άντλησης ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, απαραίτητων για την ανάπτυξη του Ελληνικού Αθλητισμού.  
  • Όταν μάλιστα αυτό γίνεται την περίοδο που η Πολιτεία έχει μηδενίσει τις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα επιχορηγήσεις των ΑθλητικώνΣωματείωντότε αυτή η απόπειρα παίρνει τον χαρακτήρα συνειδητής διάλυσης του Ελληνικού Αθλητισμού.
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Να επαναδιατυπωθεί το έδ. β, ώστε να αναφέρεται ΜΟΝΟ στα ΜΗ αναγνωρισμένα από τη ΔΟΕ αθλήματα.
Μην σκιαζεστε...ΦΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΕΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.... ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
Το τσιπρεϊκο απίστευτο καθεστώς όπου νάναι φεύγει και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει...Ακόμη και οι πλέον αδαείς τό έχουν καταταλάβει .Τα τσαλιμάκια του Τσίπρα δεν τα πιστεύει πια κανείς...Εκτός κι αν το σατανικό μυαλό του... γεννοβολήσει άλλες φόλες για τον λαό...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ: "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ! Ο ΚΥΡΙΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΛΑΒΟΙ! ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΔΙΩΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"! ΑΥΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Δείτε και διαδώστε το βίντεο αδέρφια! Αυτά συμφώνησαν οι Τσίπρας-Κοτζιάς με τις πλάτες του Καμμένου!

Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΑ ...ΜΠΑΧΑΛΟ!

ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018


Η ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
από τον Παναγιώτη Αποστόλου
Αναστασίου …το ανάγνωσμα…

Επειδή το ζήτημα της Σαηεντολογίας (σ.σ. την επονομαζόμενη θρησκευτική φυλακή των εκβιασμών), που κατ΄ αποκλειστικότητα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: