Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!


Ο αμίμητος ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ... τα ξερνάει:


Το να φορολογείς τον εργαζόμενο, τον ταπεινό ανθρωπάκο και τον συνταξιούχο... είναι ΠΟΥΣΤΙΑ! ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ! Μίστερ Τζέφρυ PAPANDREOU!
DO YOY SPEAK ..GREEK...by the way?

Τέτοια ...γαμώ την ιστορία σας σπουδάγματα κάνατε;
Ψήφισε νόμο.. ΤΩΡΑ Ρε ! ΓΙΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Για τις ευθύνες του ψηφοφόρου... Όχι Να στέλνει την πορδή του στην κάλπη και μετά ...δεν τρέχει τίποτε! Αυτός δεν σε ψήφισε; Τα κάνεις σκατά; Θα πληρώσεις εσύ... αλλά αυτός που σε επέλεξε ...θα σφυρίζει αδιάφορα... και λες πως δεν πρέπει να λογοδοτεί για τις μαλακίες της επιλογής του;..

ΑΛΗΤΕΙΑ...ΑΛΗΤΕΙΑ...ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ... ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ , ΑΠΡΕΠΕΙΑ. .. είναι τα μέτρα τα ...οικονομικά που λαμβάνουν οι ερασιτέχνες της Κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου... του Β! Και ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΟΥΣ! ..αν και αγνοεί -θρασύτατα- την ελληνική άλφαβήτα!.
΄Ιδιο κουμάσι με τον παππού του... Άρτσι-μπούρτζι κι ο λουλάς ήταν κι ο επιλεγάμενος ...Γέρος της Δημοκρατίας... Αρχίδια καλαβρέζικα και το αυτό της Χάϊδως... το μουνί της Χάϊδως εννοώ... αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το αποσιωπώ... Να παραστήσω τι; Τον ευγενή; Σε ποιούς; Σε αυτούς που σκυλεύουν στον ελληνικό λαό;Πού κάμνουν μπίζνες με το πόπολο; ..Που τον έχουν αναλάβει εργολαβικά να τον δουλεύουν;

Κυρίες και Κύριοι... σοβαρευθείτε... Αυτό το ΠΑΣΟΚ... με αυτό τον Παίδαρο... Γεωργάκη τα πάει όλα στα σκατά! ... Μα τα μπάσταρδα της κυβέρνησης ... πότε στη ζωή τους... δούλεψαν, ώστε να ρεγουλάρουν κάτι... σωστά... ; Ρε Γιωργάκη, όλο αυτό το καλαμπούρι , που έχεις γύρω σου -Παυλίκο Γερουλάνο,-σκέτο μοντελάκι- ..Τη Διαμαντοπούλου... που επιμένει να μάθουμε αγγλικά, τη μαλάκω Δραγώνα... προστάτευόμενη από την Αγία... Βουλγάρα μάνα σου... τι να πούμε ...γαμώ την ώρα που μας έλαχες... λόγω ευφυϊας βεβαίως των ΠΑΣΟΚΩΝ ... ψηφοφόρων σου; Πού τους μάζεψες, όλους αυτούς; Απο ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ; θα απόλαυσες βέβαια το θέαμα ... Υπουργό που επέλεξες... να εμφανίζεται με σανδάλια ... ΑΝΑΙΔΩΣ ... το μαλακοειδές... ενώπιον του προέδρου της δημοκρατίας... Τέτοια κουμάσια ΕΧΕΙΣ γύρω σου Γιωργάκη!... Μα κι εσύ δεν είσαι το ίδιο τάχαμου;

Πώς μας προέκυψες...; Με ποιά αρχίδια πολιτικής νοημοσυνής; ... Σου τα δάνεισε ο πατήρ σου! Μην το ξεχνάς! Μπήκες στον τραχανά της Ελλάδας κι άρχισες κι εσύ ορίτζηναλ τραχανάς... να ανακατεύεσαι..... κι έτσι μας προκύπτουν συνεχώς φούσκες και φουσκάλες... στη κατσαρόλα!
Στην ερώτηση θα απαντήσουν ΟΛΑ ΤΑ ΦΥΤΟΕΙΔΗ ...που επιμένουν... να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ... Ναι αυτά τα τσογλάνια...ολοι ...ναι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ! νομικά είναι υπόλογοι ..Και πάνε σούμπιτο στο δικαστήριο!-αν έστω και κάποιος θελήσει να τους μηνύσει... ΕΧΟΥΝ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΕΙ .. την Ελλάδα με τις αποκοτιές τους, με την ψήφο τους!! ..Σχεδόν μισόν αιώνα... ΜΕ ΤΗΝ βλακώδη ΨΗΦΟ τους.. προς το ιδεόγραμμα ΠΑΣΟΚ! !

Αν το παίζεις εκσυγχρονιστής... μοντέρνος... Ψήφισε νόμο.. ΤΩΡΑ Ρε ! Για τις ευθύνες του ψηφοφόρου... Όχι Να στέλνει την πορδή του (o ψηφοφόρος σου) στην κάλπη και μετά ...δεν τρέχει τίποτε! Αυτός δεν σε ψήφισε; Τα κάνεις σκατά; Θα πληρώσεις εσύ... αλλά αυτός που σε επέλεξε ...θα σφυρίζει αδιάφορα... και λες πως δεν πρέπει να λογοδοτεί για τις μαλακίες της επιλογής του;..
Ρε Γιωργάκη ...σου βάζω δύσκολα; Εμ, με το νιονιό... το προοδευτικό, εκσυγχρονιστικό που διαθέτεις... πως να μην είναι δύσκολα!... ΣΥΝΕΧΙΣΕ όμως να παραμυθάζεις τον λαό... ό,τι κάνεις ... τάχα,επαναστατικές ... καινοτομίες ... στο Ελλάντα σου... Giorgo... Kanakari mou ESY!

Τρίχες θα το μπορέσεις... ΄Ομως αυτό που λαλώ εγώ... είναι ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΌΣ.. Η ανάταση! Το πέρα από τη μούρη σου Μίστερ Τζέφρυ... Κομπρανεβού; .. επειδή κάτι Γαλλικούλια Καναδέζικα θα ξέρεις! .. Γιατί λέει ότι ήσουν ...και ...μετανάστης!Εσύ μετανάστης! Τρίχες ... Κατσαπλιάς ήσουν δια πατρός! ..και μάλιστα -προκλητικά ευεργετηθείς ... από τη χούντα... αφού ο Πατακός .. δεν σας πείραξε ούτε το νυχάκι σας... Εσείς διαλέξατε ... να μεταναστεύσετε... Δεν σας έδιωξε η χούντα;



Λοιπόν Γιωργάκη , κόψε το παραμύθιον ότι είσαι μετανάστης... κι όλες τις άλλες βλακείες που σε βολεύουν... Ο μέγας... πατήρ σου έκρινε να πάτε στο Εξωτερικό... Δεν σας έδιωξε η χούντα !

Θα μένατε εδώ υπό τον όρο ότι δεν θα κουνιότανε ο πατέρας σου...Κατά τον ίδιο τρόπο που πράττεις κι εσύ... Δεν μπορεί κανένας αρχίδης υπουργός σου να σου κουνηθεί... Τον καρυδώνεις αυτομάτως... Κάνω λάθος Γιωργάκη;... Οπότε κάνε το μώκο για την...πλαστική μετανάστευσή σου σε Σουηδία, Καναδά... και προ παντός μη κλαυθμηρίζεις... Λογαριασμό θα ζητάς μονάχα από τον πατέρα σου... τον Α! Μεγαλοπρεπή Ανδρέα ..Αυτός σας έσερνε από χωρίον εις χωρίον! Ξέρω πολύ καλά .. και ως συνεργάτης-υποστηρικτής του πατέρα σου... πόσο οδυνηρό-περίεργο είναι για ένα δωδεκάχρονο παιδί, όπως ήσουν εσύ τότε (1967) είναι να ακολουθεί μια ...άστεγη φαμίλια!

Σέβομαι και τιμώ την απόφαση του πατέρα σου... αλλά μην παριστάνεις, Εσύ Τζέφρυ... πληζ  και τον μετανάστη.. διότι ο ΑΝΔΡΕΑΣ, πατήρ σου ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι .. το έπαιξε και μετανάστης!.. ... του στυλ που εννοείς εσύ. Ο Ανδρέας ήταν μετανάστης στο Αμέρικα από το 1938 ..όταν ο Μανιαδάκης, Υπουργός Ασφάλειας, της Κυβέρνησης Ιω.Μεταξά .. του έβαλε πάγο στον πισινό και με μέσο τον παπού σου τον άφησε να πάει στο Αμέρικα... τάχα μου για σπουδές...
΄Οπως βλέπεις Τζέφρυ... όλα γίνονται με μέσο!... Ειδικά δε εσείς οι Παπανδρέου είστε ΣΚΕΤΟ ΜΕΣΟ.. !Εσύ συνεχίζεις την οικογενειακή... παραδοση ...βεβαίως...βεβαιώς ...!

Και μην παριστάνετε δα και τους αντιστασιακούς ... Διότι θα ξεράσω ..πολλούς φακέλλους που κατέχω... Πληζ.. DO, BE SOFRON!

Πιστέψαμε στις φάτσούλες του Γιωργάκη, του Παπακωνσταντίνου και εκείνου του Ρακουτζή, -Ρεγκούσης... (ή όπως λέγεται... ο εκ Πάρου... τσίφτης... πλην παρεπιδημούντος στην επικράτειά μας ...χωρίς ποτέ να έχει πληρώσει διόδια, στον Χολαργό του ευκλεούς Περικλέους! Εν τάξει το ανεχόμαστε... αγνωόντας την υπάρξή του! Για μας εχέσθη η φορβάς εν τοις αλωνίοις... Εσύ Γιωργάκη ανακάλυψες το Παριανό φρούτο... εμείς δε που είμαστε γείντονες... ούτε που τον μυριστήκαμε!... Καλό δεν είναι; Τέτοιος κόπανος είσαι Πρωθυπουργε της Ελλάδας...
Μάζωξες από τις καφετέριες τω κωλοφιλαράκια σου... και τα έκανες εξουσία!

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ... που κάνατε τα σπουδάγματά σας; Σε  νυχτερινό Πανεπιστημίο; Κουβαλάτε πάνω σας μια απέραντη νύχτα... Το να φορολογείς τον εργαζόμενο, τον ταπεινό ανθρωπάκο και τον συνταξιούχο... Τέτοια ...γαμώ την ιστορία σας σπουδάγματα κάνατε; Να ασκείτε... παλιανθρώπάκια του κερατά... φορομπηχτηκές τακτικές... προς τους σταθερούς ...εύκολους πελατές σας;

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ...ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΑΝΤΌΣ ΚΑΙΡΟΥ...

Υστερόγραφο:..Αν θες κι άλλα θα σου τα ρίχνω ρε μπαγάσα... Γιωργάκη. Σε προειδοποίησα πριν ένα χρόνο... Είμαι δίπλα σου.. είπα... Μην κάνετε κουτσουκέλες... λάλησα! Μα εσείς κάνατε την πάσα ασκήμια... Βάζετε στιλέτο... σε ασθενείς... σε συνταξιούχους... σε εργαζόμενους ... για να δέσετε το ματζούνι σας... Τάχα μου οι ανισόρροποι, οι μαθητευόμενοι μάγοι,  να ισορροπήσουν τι;

Καμιά άλλη ιδέα καλύτερη, δεν είχατε να κατεβάσετε ώστε να ξεβρακώσετε τον ελληνικό λαό άνετα κι ανεκτικά; ΒΡΕ Τζέφρυ .. όλο αυτό το σούργελο... που κουβάλησες πέριξ σου... πως μας προέκυψε; Σε αγγελία όλους αυτούς του ανακάλυψες;
--Αει σιχτίρ ...Πρωθυπουργέ της Ελλάδας!...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ ... και μάγκας παντός καιρού... και Βάλε...

Α, ...ξέρω πως η προβιά σου δεν συγχίζετε... Εδιδάχθείς σοφά εκ του πατρός σου... ΄Ηξερε και ξέρεις πως τα πάντα μπορείς να τα γράφεις .. στους όρχεις σου!

Προχώρα Γιωργάκη ... σε θέλει ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ...
Αλήθεια ...γιατί...ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: