Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!

ΑΜΦΙΠΟΛΗ: «ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ»! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΕΚΑΚΗ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ… ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ

«ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ»

·       «Η κα ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΦΟ ΚΑΣΤΑ»!
·       «ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ! ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ»!
·       «Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει κάνει ποτέ έρευνα τι ευρήματα έχουν στα μουσεία τους τα Σκόπια και η Βουλγαρία από την περιοχή της Θράκης και της Μακεδονίας;»
·       ΣΙΚΕ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!
  
 
Του Μάκη Βραχιολίδη
Σοβαρές καταγγελίες από τον Γιώργο Λεκάκη ακούσθηκαν πριν από λίγες μέρες από το κανάλι ΑΡΤ και την εκπομπή "Πολιτική Αρτηρία". 
Ο ιστορικός, συγγραφέας και δημοσιογράφος τόνισε ότι για τον τάφο της Αμφίπολης ήταν τα πάντα γνωστά εδώ και 11 χρόνια αλλά σιωπούσαν άπαντες, στο δε Υπουργείο Πολιτισμού είναι ανίκανοι να χειριστούν τέτοια θέματα.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Λεκάκης, τον Ιανουάριο του 2003 είχε δημοσιευτεί σε διεθνές περιοδικό, ολοκληρωμένη γεωφυσική έρευνα από τους αρχαιολόγους Παπαμαρινόπουλο και Κουκούλη (τότε διευθύντρια των αρχαιολογικών ερευνών στην Αμφίπολη), η δε σημερινή προϊσταμένη της αρχαιολογικής υπηρεσίας κ. Περιστέρη, τότε ήταν υφισταμένη της κας Κουκούλη, γνωρίζει τα πάντα!  ΣΥΝΕΧΕΙΑ> http://indobserver.blogspot.gr/

Aλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: «Την τελευταία πενταετία νιώσαμε πιόνια σε μια διεθνή, ανάλγητη, σκληρή σκακιέρα» (VIDEO)

Ξάνθη, του Νίκου Παπαχρήστου

More Sharing Services
Αίσθηση προκαλούν οι αναφορές του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου στην κατάσταση που βρίσκονται σήμερα οι Έλληνες. Μιλώντας μετά την λιτάνευση της Ιερής Εικόνος του πολιούχου της Ξάνθης, Τιμίου Προδρόμου, στην οποία συμμετείχε και ο Υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με τον υφυπουργό Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, ο Μητροπολίτης Άνθιμος θέλησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους τόσοι άνθρωποι τίμησαν με την παρουσία τους τον Άγιο Ίωάννη τον Πρόδρομο.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

Ένα αποκαλυπτικό άρθρο-σύμφωνο με τη δική μας εκστρατεία για τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ!

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ & ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

           
Από το 1956 ήταν γνωστά τα ευρήματα της Αμφίπολης, αλλά υπήρχε απαγορευτικό από τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση………
Σήμερα αποφάσισαν να επιτρέψουν, με συμφωνίες άγνωστες, να γίνουν οι ανασκαφές, διότι φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στη Γεωπολιτική!!!
Η ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπήρξε περιπετειώδης. Το ίδιο ο θάνατός του στη Βαβυλώνα το 323 π.χ. και κυρίως η ταφή του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: