Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ...Η ΜΕΓΑΛΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

ΠΟΥΤΙΝ , ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ..ΑΙΩΝΕΣ! 
Ο ΑΘΕΟΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!

Διαβάσαμε με περίσσιο ενδιαφέρον τις κάθε άλλο παρά μαλακίες του Αρχισιωνιστή Κίζινγκερ  πριν από λίγες μέρες εδώ στον ίδιο ιστότοπο. Δεν κατεπλάγημεν! Ως γνώστης ο καριόλης αυτός, λέει πολλές αλήθειες! Με δυό λόγια, ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων την περίπτωση της Ρωσίας του Πούτιν!

Δεν έχει άδικο ο μίστερ Κίρζγκερ! Πατάτα είναι ο Πούτιν και η Ρωσία. Πάντα οι ΄Ελληνες είχαν μια υπέρμετρη συμπάθεια προς τους Ρώσους ..για ποικίλους λόγους... Και πάντα όμως οι Ρώσοι συμπεριφέρονται με πουστιές στης Ελλάδα. 
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με τον μικρόνοο Πούτιν, που πολλοί εξ ημών... τον εκλαμβάνουν ως προφήτη... Αρχίδια είναι! Από επαγγελματία κατάσκοπο και άθεο εν συνειδήσει τί μπορεί να περιμένεις; ΄Αλλο αν προσποιείται τον ..Ορθόδοξο. 

Ενας οπορτουνιστής είναι και τίποτε άλλο! Τα λέει άριστα ο Κίζινγκερ, στο άρθρο του που μόλις πριν δυο μέρες δημοσιεύσαμε εδώ! 
Αν ήταν φίλος γκαρδιακός προς την Ελλάδα, γιατί άφησε τον Κώστα Καραμανλή στην μοναξιά και την αυτοεξορία του, όταν ψήφισε υπέρ της ενεργειακής συνεργασίας με τη χώρα του; 

Γιατί άφησε τα αρπακτικά των ΗΠΑ, να τον φάνε από πρωθυπουργό, χώρια που αποπειράθηκαν να τον βγάλουν από τη ζωή;

Απλά ο Πούτιν δεν είχε κότσια... Τα λέει ο ξύπνιος Κίζινγκερ!
Η Ρωσία, κοντολογής δεν αντιπροσωπεύει σχεδόν τίποτε. Μια φούσκα είναι... 

Είναι ουσία ανύπαρκτη και απομονωμένη... Αν η Ελλάς, κάποια στιγμή της έδινε δυνατότητες - η μόνη που το μπορεί- ύπαρξης της στο Αιγαίο...το γεωπολιτικό γίγνεσθαι σήμερα θα είχε άλλη εικόνα.

Συμπέρασμα... Ο Πούτιν ας μην κάνει τον μαχαλόμαγκα... Γιατί αυτό που είναι σήμερα η Ρωσία είναι ...,ΜΑΧΑΛΑΣ! 

Συνεργαζόμενος ως ίσος προς ίσον με την Ελλάδα, θα μπορούσε ίσως να έχει αυξημένο ρόλο στο διεθνές στερέωμα... Το ότι είναι χαλβάς είναι ολοφάνερο με τη τραγωδία στην Ουκρανία...

Τίποτε άλλο! Απλά να μην πολυκουβεντιάζετε για την αρκούδα τάχατες της Ρωσίας Δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα σκιουράκι.... Το λέει με ψυχρότητα ο Κίζινγκερ... και το επιβεβαιώνουν τα έως σήμερα γεγονότα... Η πλάκα είναι ότι δα επιβάλλει και εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα ( λάδι-φρούτα, τουρισμό κ.λ.π.).. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! Το τι θα πάθει με τέτοιους αστείους αποκλεισμούς, η Ρωσία, ας προσμετρήσει ο κατασκοπος της Σοβιετικής ΄Ενωσης ...Γκοσποντίν ΠΟΥΤΙΝ...ΠΟΥΣΤΙΝ , όπως τον έχουμε χαρακτηρίσει εμείς! Τόν τσίφτη τον παραπείραμε στα σοβαρά!

ΑΠ.ΒΡΑΧ.    

ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ...ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Ο ΑΘΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ... ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!... ΜΕΓΑ ...ΘΑΥΜΑ!.
.

Μακάρι ο τσίφτης νεανίας του αθεϊστικού κομματιδίου ΣΥΡΙΖΑ  κ. Αλέξης Τσίπρας ..να φωτίστηκε από την επίσκεψή του στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΄Αγιον Όρος! 
Θα το πω το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ  ακτινοβολεί μέσα στην ιστορία εφάμιλλα με τον Παρθενώνα.
Αποτελεί το κάστρο της πίστης των Ελλήνων, της Ορθοδοξίας!
Δεν είναι κακόπιστος ο Τσίπρας. ΜΑΛΑΚΑΣ είναι... Παιδίον που ψάχνεται για να καταλάβει!
Τι κατάλαβε από την επίσκεψή του Θεοβάδιστον ΄Όρος ;...Κύριος οίδε!
Όχι δεν το έκανε από πολιτική σκοπιμότητα! Οι καλόγεροι του Αγ. ΄Ορους, είναι ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ και κανείς πούστης πολιτικός δεν τους μετάλλαξε  επί 2000 χρόνια τώρα.Σαφέστατα ο Τσίπρας και άθεος-κατά δήλωση του-δεν είχε τέτοιο πλάνο. ΄Ομως , λέμε, μήπως από την επίσκεψή του αυτή στο ΟΡΟΣ της ορθοδοξίας κατανόησε την πίστη των Ελλήνων που συντηρείται πεισματικά στη γωνιά αυτή της ΓΗΣ;  από ΟΡΝΕΑ μοναχούς; ...που απαρνιόνται εαυτούς , αλλά μάχονται για απίστευτες ΑΞΙΕΣ!... ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ!...και δεν τους ενδιαφέρουν τα καμώματα των άλλων!..Και ποσώς οι άθεοι τύπου Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ... Απλά οι καλόγεροι... τους δουλευουν!

ΜΟΝΑΧΟΣ: Πατηρ- Αντώνιος!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ...ΤΟ ΕΜΠΟΛΑ! Δηλαδή το εμπόλιον... που η χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου , θα σας υποχρεώσει να κάνετε....ΟΧΙ ΑΠΟΤΑΞΤΕ ΚΑΘΕ ΕΜΒΟΛΙΟ... είναι φάρσα αρπαγής των χρημάτων μας από ΚΛΕΦΤΑΡΟΥΔΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ!

Άλλη μια κομπίνα των Αμερικανοσιωνιστικών φαρμακοβιομηχανιών....  Μην τρώτε την πατάτα τους...Είναι εγκληματίες ...που επιδιώκουν οι ελέγχομενοι πολιτικοί ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ των ΗΠΑ, να τα ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΥΔΩΝΟΥΝ-που τους έχουν στο χέρι λόγω των προδοτών ηγεσιών τους ...που αυτοί βεβαίως "κατασκευάζουν" ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ πισώπλατα !

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΑ  ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ...

Τις ανησυχίες του εξέφρασε ο τουρκοκυπριακός σύνδεσμος ιατρών για μεταφορά ιού Εμπόλα στα κατεχόμενα από Αφρικανούς φοιτητές, οι οποίοι αναμένονται στα κατεχόμενα ...


ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ...ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ;.. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΌΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΣΑΛΤΙΜΠΆΓΚΟΥΣ; ... ΣΠΟΥΔΑΓΜΈΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ... ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΉ;. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΛΟΟΥΝ;

ΠΑΓΩΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ...

«Πάγωσαν» οι επιστροφές φόρου σε χιλιάδες φορολογούμενους εξαιτίας της παράτασης της καταβολής του ΕΝΦΙΑ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Έθνος...
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το υπουργείο Οικονομικών, ενεργοποιώντας μια παλαιότερη εγκύκλιο, έδωσε άτυπα την εντολή για το «πάγωμα» της επιστροφής με βάση την αιτιολογία ότι για να γίνει η επιστροφή, οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι φορολογικά ενήμεροι, κάτι που δεν είναι εφικτό εφόσον εκκρεμεί η πληρωμή του συγκεκριμένου φόρου.
Επιπλέον, αν και ο φορολογούμενος δικαιούται να ζητήσει συμψηφισμό της οφειλής του με την οφειλή του Δημοσίου προς αυτόν, θα πρέπει ωστόσο να καλύψει τη συνολική οφειλή για τον ΕΝΦΙΑ.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ...ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ! ΤΟΥΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους αντιρρησίες συνείδησης. Κομμένη η σύνταξη για όσους δεν δέχονται το ΑΜΚΑ...

Αντιμέτωπος με την οικονομική εξαθλίωση βρίσκεται ένας στρατιωτικός Ε.Α., από τα Χανιά, καθώς, σύμφωνα με ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών που κατέθεσαν οι Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης, η άρνησή του να καταχωρηθεί στο μητρώο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, σήμανε την διακοπή της καταβολής της σύνταξής του.

Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ...ΠΑΛΕΥΟΥΝ- ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΗ

ΠΛΆΚΑ - ΒΟΡΕΊΟΥ ΗΠΕΊΡΟΥ : ΜΕΤΆ ΑΠΌ 22 ΧΡΌΝΙΑ ΠΤΏΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΎ ΚΑΘΕΣΤΏΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΊΑ -ΣΉΜΕΡΑ ΑΠΈΚΤΗΣΑΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΟΙ ΠΛΑΚΙΩΤΕΣ ! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΘΟΙΡΑΝΟΙΞΙΑ)



Με κάθε λαμπρότητα, όπως άλλωστε ορίζει και η εκκλησιαστική τάξη και μέσα σε κλίμα αναστάσιμης χαράς, πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του Νέου περικαλλούς Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως  του  Σωτήρος  στην  περιοχή    Πλάκα , Επαρχίας Αλύκου - Αγ.Σαράντα.
Τα  θυρανοίξια  του  Ιερού  Ναού αφιερωμένου  στην  Μεταμόρφωση  του  Σωτήρος τελέσθηκαν  σήμερα  08:00  π.μ , στην  κοινότητα  Πλάκα    .Τον Αγιασμό των θυρανοιξίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργυροκάστρου  κ. Δημήτριος-συμπαραστατούμενοι   και   κληρικοί  της  περιοχής  .

Δεν υπάρχουν σχόλια: