Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

 
ΟΧΙ ΠΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ.. "GR" - ΝΑΙ ΣΤΑ com & blogger...
(αυτά είναι τα μόνα ασφαλή)

Πολλά ασαφή,ανεύθυνα έως "ράδιο αρβύλα" κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με τις διώξεις και τη δυνατότητα δίωξης συντακτών του -υπευθύνων διαχειριστών blogs. Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Αυτά που ισχύουν και διασταυρώθηκαν από τους αρμόδιους της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι τα εξής:

1)Ναι, διώκεται και η δυσφήμηση και η συκοφαντική δυσφήμηση μέσω διαδικτύου!Και μάλιστα η ιστορία αυτή λειτουργεί επί έτη... Δεν είναι κάτι νέο. Η δίωξη του Ηλεκτρονικού εγκλήματος συντάσσει σωρηδόν αναφορές για τα αδίκηματα αυτά και τις αποστέλλει στον εισαγγελέα δια τα περαιτέρω.
Τα σαϊνια οι δικηγόροι -πρωταγωνιστές στις διώξεις του Τύπου, εκτός των δικών μας,-καταφεύγουν στην εν λόγω Υπηρεσία για να ανακαλύψουν τον υπεύθυνο μιας ιστοσελίδας. Ανακαλύπτεται αμέσως μέσω της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων... η οποία έχει λίστα με όλους τους κατόχους ιστοσελίδων με κατάληξη GR... κι έτσι πέφτουν σύννεφο οι μηνύσεις κατά μπλογκς με τέτοια κατάληξη για συκοφαντική δυσφήμηση, και πάντα βάση του ισχύοντος Νόμου περί Τύπου!Δηλαδή το πανάθλιο κλίμα δίωξης των δημοσιογράφων που εμείς ΜΟΝΟΙ μαχόμαστε- μεταφέρεται και στους συντάκτες του διαδικτύου...

Η δήθεν ανωνυμία δεν ισχύει για ιστοτόπους με GR...

2) Αν ασκείσθε στο σπορ της κριτικής την έχετε βαμμένη, είστε στόχος σε κάθε κατεργάρη που θα θελήσει να σας διώξει!  Καλόν είναι να φύγετε από το μαντρί αυτό. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...
Οι ανήκοντες στο κλίμα blogger, wordpress, com είναι ασφαλείς και μόνον για σοβαρές κακουργηματικές πράξεις μπορεί να αρθεί το απόρρητό τους και βέβαια μόνον με τη συγκατάθεση του αρχιτσομπάνη Αμερικάνου σέρβερ τους.

Όπως μας είπαν από την Υπηρεσία Δίωξης του Ηλεκτρονικού εγκλήματος:...

** ΄Οχι, ακόμη δεν επεκτάθηκε η βιομηχανία μηνύσεων κατά ιστοσελίδων για δυσφήμηση ή συκοφαντία-κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα...(ίσως γιατί ακόμη δεν ξύπνησαν... οι ξύπνοι δικηγόροι, ίσως γιατί οι περισσότερες ιστοσελίδες είναι Blogger και πάντως COM γενικώς...

*** Tα εγκλήματα που διαχειρίζεται η εν λόγω Υπηρεσία ανήκουν στην σφαίρα του κοινού εγκλήματος, διαπρατόμενου μέσω διαδικτύου ( πορνογραφία, απάτες, εκβιασμοί κ.λ.π)

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ περιβάλλει με συμπάθεια το έργο των ανθρώπων της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπό τον ζηλωτή κ. Σφακιανάκη... ΄Ομως δεν μπορεί παρά να επισημάνει κάτι που εκφεύγει κάποιων ορίων. ΄Οπως...το ακόλουθο πρωτοφανές:!!!

Σε έγγραφο της Υπηρεσίας αυτής -το έχουμε στα χέρια μας- που απεστάλει ήδη στην Εισαγγελία... Στοχοποιείται μέσω Ε.Ε.ΤΤ. υπεύθυνος διαχειριστής ιστοσελίδας και η εν λόγω Υπηρεσία επιδιώκει (άγνωστον γιατί) να επιβαρύνει τον διαχειριστή σημειώνοντας στο έγγραφό της τούτα τα ανεξήγητα:

".. Επιπρόσθετα ... ( Ρε συντάκτη αστυνόμε,  τι διάολο κομμουνιστής είσαι; Πού ανακάλυψες αυτή τη λέξη,  την πλαστικιά; Επί προσθέτως λέγεται...)σας αναφέρουμε-λέει στον εισαγγελέα... -από έρευνα που κάναμε στο παρελθόν για υπόθεση που αφορούσε την εν λόγω ιστοσελίδα.... (σιγά την έρευνα που έκαναν... μια επιστολή στείλανε στην ΕΕΤΤ )..διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας είναι ο...ΤΑΔΕ".. Λέει κανείς το "ε, άει στο διάολο... τόσο σαϊνια είστε;.. Με τετοια κατινίστικα διώκεται το ηλεκτρονικό έγκλημα;... Σας συμπαθούμε,-έως στιγμής- αλλά δεν χαριζόμαστε σε μαλακίες... Ναίσκε;

Εμείς ως ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ  ρωτάμε τα τζίνια της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος:

Τους ζητήθηκε η ταυτότητα μιας ιστοσελίδας. Γιατί δεν την αναφέρουν απλά... αλλά μπαίνουν στον κόπο να  μνημονεύσουν και το παρελθόν της (αν και ο υπεύθυνιος διαχειριστής του συγκεκριμένου μπλογκ  το αγνοεί, ότι η εν λόγω Υπηρεσία είχε ξανασχοληθεί μαζί του;.)Ποιός λόγος τους ανάγκασε να καταφύγουν στην παρελθοντολογία του "δράστη"...; Μήπως για να επισημάνουν ότι είναι γνωστός σε μας;... εγκληματίας και κύριε εισαγγελέα ... να με τι κουμάσι έχετε να κάνετε;...Αντε συνεχίσετε να τον διώκετε;... Νάτα μας τα πιτσουνάκια μας... οι της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος... Κοίτα να δείτε πως θα γίνει καπνός η συμπάθειά μας ...

Δουλειά των αστυνομικών τους είναι αυτή...; ΄Η των δικηγόρων των μηνυτών... ;

΄Οχι κ. Σφακιανάκη...κυρά υπηρεσία πάταξης της ηλεκτρονικού εγκλήματος!  ΦΑΛΤΣΟ!΄Οχι τέτοια ύποπτα κολπάκια!   Επί του ατοπήματος αυτού θα επανέλθουμε και για τον λόγο ότι και η παρελθοντολογία σας και η νεολογία σας, πηγάζουν -συμπτωματικά- από το ίδιο άτομο διώκτη του Τύπου και αιμοσταγή μάλιστα (!!!)... Να ποιά είναι η δική μας έρευνα... να και η δική σας με ..ραβασάκια με την ΕΕΤΤ...Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ θα επανέλθη... Διότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν πίσω από την πλάτη των bloggers τέτοια απίστευτα μεσαιωνικά, αντιδημοκρατικά.. παλαιοντολογικά αστυνομικά  τερτίπια, αλήστου μνήμης!

Συμπέρασμα: Το βέβαιον... είναι ότι η απλή εξύβριση, η συκοφαντική -λεκτική- δυσφήμηση δια του διαδικτύου... υπάγεται πλέον στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! Μιλάμε για νεοτερίστικη κατάκτηση του σύγχρονου νομικού...πολιτισμού μας.. που ένα απλό αδίκημα το μεταφέρει στο κοινό ποινικό έγκλημα. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι πανάθλιοι εξουσιαστές δεν γουστάρουν την ελευθερολαλιά... και επιδιώκουν τον στραγγαλισμό σας...μας!
Φίλοι φύγετε από την GR!. Πάτε σε άλλα μαντριά. Τουλάχιστον θα αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς για την ελευθερολαλιά σας... Μέχρι νεοτέρας βέβαια... Διότι ήδη πολλά κατεργάζεται το γκουβέρνο για τη φίμωση των μπλογκερς. ΄Ιδομεν!
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Αρθ.111/ Δελτίο Ενημέρωσης της 7.8.10

Δεν υπάρχουν σχόλια: