Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

ROCK ALTERNATIVE

F O O L S T O P
TO ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ...ΚΕΡΔΙΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=RqgejSmCsLQ (για να τους απολαύσετε κάντε κλικ δίπλα ... ΄Εχουν ήδη ξεπεράσει τις 9.000 επισκέπτες!!
Οι Foolstop είναι το ανερχόμενο rock-alternative μουσικό συγκρότημα, το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Ήδη μέσα σε 3 χρόνια έχει καταφέρει πολλά: Αναδείχθηκε μέσα στα καλύτερα 21 νεανικά μουσικά συγκροτήματα στον διαγωνισμό που διοργανώνει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, το γνωστό ως «Schoolwave». Τόσο το 2009 όσο και το 2010 οι Foolstop διακρίθηκαν στην συναυλία που πραγματοποιείται από τους μαθητές στο Θέατρο Βράχων, κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Φέτος, στο ένθετο ειδικό περιοδικό των ΝΕΩΝ, οι Foolstop φιγουράρουν στην πρώτη θέση του αφιερώματος, δείχνοντας αν μη τι άλλο ότι έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και ανάμεσα στα μέλη της διοργανωτικής επιτροπής.

Το συγκρότημα απαρτίζουν τέσσερα μέλη:. Ο Αποστόλης (leader), o Ντίνος (μπάσο), ο Γιώργος (ντραμς) και ο Ηλίας (τραγούδι), όλοι τους 18άρηδες-19άρηδες φοιτητές κάτοικοι του Χολαργού.

Η μουσική τους, με έντονα χαρακτηριστικά του ροκ, εμπλουτίζεται με το δικό τους προσωπικό στυλ. Οι Foolstop αρέσκονται στο να διαφοροποιούνται μέσα από τις διασκευές τους, τα λογοπαίγνια και τα …παραπλανητικά τους μηνύματα. Άλλωστε και ο τίτλος του συγκροτήματός τους, ενώ ηχητικά παραπέμπει στο Full stop (τελεία), τελικά είναι Fullstop (ανόητη παύση).

Αν και τα τραγούδια τους είναι σε αγγλικό στίχο, στην τελευταία συναυλία τους πειραματίστηκαν αρκετά πετυχημένα με τον ελληνικό στίχο. Έχουν συμμετάσχει σε δύο ζωντανές εκπομπές του μουσικού τηλεοπτικού σταθμού MAD, έχουν παίξει σε γνωστά κέντρα, ενώ πρόσφατα φιλοξενήθηκαν σε ολοσέλιδο αφιέρωμα από το νεανικό-αθλητικό περιοδικό Flipside.

Μπράβο στους νεαρούς Χολαργιώτες και τους ευχόμαστε και σ΄ανώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: