Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το πιο κάτω κείμενο.. του ΓΕΡΟΥ ΣΟΦΟΥ ας το προσέξουν όσοι εκλαμβάνουν εαυτόν ως νοήμονα!... OI ΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ



ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΤΕΣ! ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΛΙΑΝΙΖΩ ! ΚΑΘΕΤΑ! KAI ...IΔOY!

Τα έχω λιγάκι μπερδεμένα με αυτά που διαβάζω στην press-bank... και τις αλχημίες του αξιότιμου κ. Ανδρεουλάκου... Δεινόν σε προς κέντρα λακτίζειν... Ποιούς διώκεις κύριε; Τους Βραχιολιδαίους;.. Φανάρι αψεγάδιαστο αποτελούν πατήρ και υιός για την ελληνική δημοσιογραφία... Τους ξέρω αρκούντως καλά. Ντόμπροι (αυτή δεν είναι ελληνική λέξη) κι ευθείς. Λένε τα σύκα-σύκα.Εσύ όμως τραχανά και τυχοδιώκτη... θεωρείς πως δα σε θίγουν την τιμή κι αξιοπρέπειά σου...; Αν διέθετες όντως αυτά τα σπουδαία ..δεν θα συνέτρεχαν οι μηνύσεις σου... Αλλά θα έβγαζες καπέλο...

Το πρόβλημα-χρόνιο- που ανακύπτει είναι οι δικαστές. ..και το νοητικό τους. Μπήκαν στο δικαστικό σώμα -όπως όλοι - για ένα ασφαλές κομμάτι ψωμί. Στην πλειοψηφία τους είναι έντιμοι, πεντακάθαροι... και κρίνουν ανάλογα με τα γράδα τους ο καθείς... Εδώ είναι ο κόμπος...τα γράδα του νιονιού μας!! ΄Εχουν όλοι τους κάποια πασαλείμματα παιδείας... κάτι που δεν συνέβαινε με τους συναδέλφους τους του παρελθόντος... οι οποίοι από γνώσεις έπιαναν πουλιά στον αέρα...
Πώς να καταλάβεις τον Γύφτο ( οι τσιγγάνοι είναι πλειοψηφικά οι μεγαλύτεροι πελάτες... των ελληνικών δικαστηρίων... Ξέρετε γιατί; Διότι είναι εύκολη λεία ... για τα χαζά αστυνόμια!) που πουλάει μανταλάκια ... Αλλά ποιός δικαστής προσπάθησε ποτέ να καταλάβει τι πάει να πει να πουλάς μανταλάκια... για να ταϊσεις το παιδί σου; Τα πουλούσες -λέει ο ο Κωλόνομος χωρίς άδειαq..φάει τόση ταρίφα φυλάκιση!

 ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΣΎ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ.. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑYΛΩΣΕ... Ο δικαστής βγάζει ταρίφα... ΣΕ ΤΙΜΩΡΕΙ! Κάθετα! ..Θα μπορούσε ωστόσο με βάση τη δικογραφία να βγάλει άλλη απόφαση.. ΄Οχι δεν παρουσιάστηκες, τρως φυλάκα!



Τέτοια η λογική των ρομπότ δικαστών μας!Ενώ αν διάβαζαν το κατηγορητήριο θα καταλάβαιναν... .Γιατί να καταλάβουν... ;
Διότι το σημαντικό σε μια δικαστική απόφαση είναι το γνωστικόν... του δικαστή. Αν είναι ελλειπής... στραβή απόφαση θα βγάλει...

Δύσκολος ο ρόλος του δικαστή... Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του... Το παλεύουν όμως οι άνθρωποι... Κι ό,τι προκύπτει! Σεβασμό απαιτεί ο νόμος προς την απόφαση... του δικαστή. Κι όποια κριτική της απόφασης... επισύρει τιμωρία...Εγώ φτύνω αυτά τα τερτίπια του Νόμου... και ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα παύσω να κρίνω τις δικαστικές αποφάσεις...Και το έχω τελικά επιβάλει στην καθημερινότητα της ελληνικής ζήσης! Που να πάρει ο διάολος... τη σοφία μου!!

Το περίεργο δε είναι-ότι οι δικαστικοί δεν θέλησαν έως σήμερα ..παρά τους Συλλόγους που δημιούργησαν---να βγούν και να ανατρέψουν τον υπάρχοντα Νόμο...λέγοντες απλά... ΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!...ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ θα αναβλέπουν και θα είναι προσεκτικότεροι! Με τον ισχύοντα φασιστικό Νόμο... καθίστανται αυταρχικοί κι ανεξέλεγκτοι οι ίδιοι... δηλαδή φασισταριό! Κάνω λάθος; Εγώ... Χριστέ και κύριε!
Ες αύριον τα σπουδαιότερα!

Και ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΩΝ...

Ο ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ...ΤΟΝ ΤΥΠΟ!
ΜΥΝΥΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ...


ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ...ΠΡΟΣ BLOGGERS!.. για να καταλάβουν... κάτιτις!

Ο Ανδρεουλάκος, ο Αποστόλης... εκ Μελισσίων Αττικής... είναι γνωστός ως φασιστοειδές. Πολιτικός της πλάκας... Σήμερα κατά δήλωσή του... δεν ασχολείται με την πολιτική αλλά μόνο με το επάγγελμά του.. - δηλαδή την δικηγορία! Είναι αυτός ο ίδιος που ζήτησε το αίμα ... του Μάκη Βραχιολίδη... αγορεύων ενώπιον Εφετείου... Και οι εφέτες...άλλη ομογάλακτη συντεχνία ..ξεπέρασαν την απειλή... σαν να μην έτρεχε τίποτε!

Δεν έβγαλαν ΚΙΧ... στη αυθεντική απειλή του εξυπνάκια Νεοδημοκράτη δικηγόρου... ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΥ... που εξεστόμισε τοιαύτην ύβρη ...απειλή.. Μα ΚΙΧ δεν έβγαλαν... για να τον συνεφέρουν...ΑΦΕΡΙΜ!

Γιατί πάλι πρέπει να ξαναμιλήσουμε για τη φάρα δικηγόρων και δικαστών; Μα κουραστήκαμε...
 Ο Ανδρεουλάκος που έχει τιμή, υπόληψη και όλα τα λοιπά της χάϊδως... ΤΣΑΦ  κοτσάρισε και μια άλλη μύνηση εναντίον της http://www.press-bank.gr/   !..Βασικά κατά του ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.. ΠΑΤΈΡΑ ΤΟΥ ΑΘΩΘΕΝΤΟΣ ...ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥ!..

(Μια παρένθεση... για να δούμε τι γίνεται ...ιντερνετικά... Έχει μηνυθεί κανένας από αυτούς τους φλύαρους και ζηλωτές της ...ελευθερολαλιάς... μπλόγκερς... ;Πού και πώς κάνουν τον κόκκορα.;.. ..χωρίς τίμημα; Κι όμως μόνον εμείς...-αποκλειστικά ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ.!!ΟΙ ανένδοτοι..κι ανυποχώρητοι!. Η http://www.press-bank.gr/  μηνύεται σταθερά! Τυχαίο; Εσείς δα οι bloger έχετε φάει κάποια μήνυση; Τρίχες!

Για να καταλάβετε τι εστί αυτός ο πολιτικάντης Ανδρεουλάκος αναφέρουμε και τούτα τα κάθετα κι απολύτως ακριβή... Οι δικηγόροι γενικά προκειμένου να υπερασπιστούν τον πελάτη τους καταφεύγουν σε εμπνεύσεις απόλυτης μαλάκυνσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της τέτοιας τακτικής ο Ανδρεουλάκος... Μυαλό περιορισμένης εμβέλειας-γνωστότατον αυτό- τι 'έκανε  ; Με μια κίνηση μετέφερε το κέντρον βάρους της ουσίας ΤΗΣ ΔΊΚΗΣ ΣΕ ΆΛΛΟ ΛΕΒΕΛ!... Δηλαδή ...δικάζονταν ο δημοσιογράφος ...για τα γνωστά ..δυσφήμηση-συκοφαντία κ.λ.π. κι ο εξυπνάκιας... πήγε το θέμα στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ.. και τα γραφόμενά μας εδώ... που βεβαίως ως γνωστόν δεν χαριζόμαστε σε κανέναν... Και πολύ δε περισσότερον σε ΄Ελληνες δικαστές... τους οποίους περιποιούμαστε δεόντως, όπως ξέρουν άριστα οι αναγνώστες μας. Είμαστε εξάλλου πρωτοπόροι -ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ - πως και οι κρίνοντες δικαστές ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!... Κι αυτό πλέον έχει παγιωθεί, ανεξάρτητα, αν ακόμη υφίσταται αντίθετος νόμος... που απαγορεύει τις κρίσεις των δικαστικών αποφάσεων!
Κι έτσι ο Μάκης Βραχιολίδης δικάζονταν σε 2ο βαθμό... με επίκεντρο τα όσα ενεπνεύσθη η βλακώδης αντίληψη του Ανρεουλάκου... και τα όσα εμείς σταθερά γράφουμε κατά δικαστών!...
΄Ελα όμως που οι δικαστές ήσαν ανοιχτά μυαλά! Έτυχε... Δεν παρασύρθηκαν από τα φαιδρά κόλπα του Ανδρεουλάκου...  και τις δικές μας κρίσεις σε βάρος τους...Για άλλο δικάζονταν ο δημοσιογράφος και για τα γραφόμενα της press-bank...εκαλείτο να ομολογήσει... Τρελλά πράγματα! Συμβαίνουν παρά τοις δικαστηρίοις... με πονηρούς και ανεπαρκείς δικηγορίσκους.. ΄Ελα όμως που υπάρχουν δικαστές... ΛΕΒΕΝΤΕΣ που δεν παρασύρονται! Μπορεί να κάνουν το κορόϊδο στην ακροαματική διαδικασία, αλλά στο φινάλε... δίνουν ρέστα.. δικαιοκρισίας!... Ναι υπάρχουν και Τσερτσέτηδες... ακόμη!

ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΦΕΛΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ....
Δικαστές και αστυνομία είναι κώλος... στο ίδιο βρακί. Μην ρωτάτε να σας πούμε τι εννοούμε. Με λίγη σκέψη θα βγείτε σε άκρη. Πάντως είναι συγκοινωνούντα δοχεία... Αμφότεροι .. οι θρησκευτικοί αυτοί κλάδοι... ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΌ ΜΑΣ.
Μπορντέλο δηλαδή... Φύλακες της πολιτειακής τάξης μας με άλλα λόγια.
Έχουμε στα χέρια μας μια άλλη μήνυση κατά του μέντορά μας ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ... Μια  αφελής εισαγγελέας ...ονόματι ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΑ... (Αρβανίτισα θα είναι!) στέλνει τον προαναφερόμενο Απ.Βραχ... στο δικαστήριο... διότι λέει έβγαζε φωτογραφίες ... παιδιών ...( Μάλλον θα είναι ...παιδεραστής....εκεί το πάνε...) νηπιαγωγείου!... Έτος συμβάντος 2006!... Λέει η δικαστίνα... πως ο εν λόγω δημοσιογράφος ...(περίεργο στη δικογραφία το δημοσιογράφος ...ευλόγως παραλείπεται) φωτογράφιζε τα παιδιά του σχολείου...χωρίς την άδειά τους! Τον στέλνουν με το Νόμο παραβίασης ...προσωπικών δεδομένων... Κουταμάρες; Καλέ τι λέτε... Δεν είπαμε ότι δυό κώλοι (δικαστές-ασυνόμοι) είναι στο ίδιο βρακί... ;Κανείς δεν τους έμαθε πως τα όπλα -εργαλεία του δημοσιογράφου είναι δύο; Η πέννα του και η φωτογραφία;
Την όλη περίεργη ιστορία υποκίνησε ένας μπάτσος... το τέκνο του οποίου ατακτούσε ενοχλώντας τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο... Και ο μπάτσος... βρήκε έναν άλλο μπάτσο συνάδελφο του βαθμοφόρο που προώθησαν την "καταγγελία" ..στην εισαγγελία... η οποία μετά 5/ετη εγκυμοσύνη ... αποφάσισε την ...ύποπτη υπόθεση να στείλει στο ακροατήριο   στις 26 Νοεμβρίου 2010!
Μην πάτε ..εκτός κι θέλετε να απολαύσετε την ρητορική του Βραχιολίδη.. που λέει ότι "θα γίνει τσι πουτάνας το κάγκελο" .. Δεν θα χαριστεί σε κανέναν... και μάλιστα χωρίς δικηγόρο... συνήγορο...
--Και γιατί χωρίς συνήγορο κύριε Απ.Βραχ;;
--Να τον κάνω τι τον συνήγορο; Να του δώσω να καταλάβει αυτά που εγώ εκφράζω-γνωρίζω καλύτερα;Εξάλλου είμαι φανατικός οπαδός του Λυσσία.. Κι άρα ξέρω να υπεραμυνθώ του εαυτού μου... χωρίς ετερόκλητους -δοτούς φωστήρες ...υπεράσπισης ...Και να το ξαναπώ... για να γίνει χωνευτό! Οι δικαστές - κατά τη δικονομία- αποφασίζουν κατα συνείδηση.. Λαμβάνουν φυσικά υπόψη τον Νόμο... Αλλά πάνω απ΄όλα είναι η συνείδησή τους!Η κρίση τους είναι η δύναμή τους;!  Αυτήν ακριβώς τη συνείδηση τιμώ... αρνούμενος ...δικηγορική υποστήριξη!΄Ετσι δεν λέει η δικονομία; Ναι σε γενικές γραμμές έχω εμπιστοσύνη στο νιονιό και την ευθικρισία του δικαστή!... Εκτός κι αν λασκάρουν...



Δεν υπάρχουν σχόλια: