Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΒΡΑΒΕΙΟ Σε αδερφάκι ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Μικρή έκπληξη:  Δεν πρόλαβε να βγεί στο σεργιάνι και του δώσανε το πατριωτικό βραβείο! στο μπλογκ http://www.paratiritispanteleimon.blogspot.com/ 

Η πρωτοβουλία οφείλεται στο στο μπλογκ  http://patriwtika-vraveia.blogspot.com/2011/05/to_10.html 

  Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

που φαίνεται ότι παρακολουθεί το μπλογκινγκ κι ανάμεσα από τα πολλά κάθε εβδομάδα ξεχωρίζει κάποιο άλλο μπλογκ και το ευλογάει με τα δικά του κριτήρια, με βραβείο.
Oι βραβευθέντες σχολιάζουν ως εξής:
"Να είναι καλά οι φίλοι. Η πρωτοβουλία τους είναι βάλσαμο στους ιντερνετικούς εκείνους αγωνιστές που πολεμάνε με τα όνειρά τους αγρίως. Χωρίς να υποτιμούμε την ευγένειά τους , εμείς όντας χαλκέντεροι-κι όχι μόνο από το πόστο του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ... επιμένουμε στα βόλια κι όχι στις δάφνες..
Ευχαριστούμε για την τιμή. Τη χάρηκαν οι συνεργάτες μας ...  " Ιδού το Βραβείο!
 


To βραβείο πατριωτικού ιστολογίου της εβδομάδος

Το βραβείο πατριωτικού ιστολογίου της Εβδομάδος απονέμεται ....

στο ιστολόγιo ...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
paratiritispanteleimon.blogspot.com  
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ !!!
Σημειώστε ότι ανάλογες διακρίσεις έχουν δωθεί έως στιγμής, και στα γνωστά μπλογκς: ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΘΑΝΟΣ & ΕΥΗ ΚΟΥΚΦΑΜΙΛΥ, ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ κ.λ.π.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ... BLOGS Κι όμως η press-bank... θα δείτε ότι στο ποδάρι της ιστοσελίδας αυτής έχει θεσπίσει και τα δικά της βραβεία! Να δίδει βραβεία κοτσανολογίας στα μπλόγκς που κοτσανολογούν!
΄Ομως παρά το ότι υπάρχει η σχετική ρουμπρίκα( το κύπελο που βλέπετε) δεν βρήκαμε ακόμη χρόνο να αξιοποιήσουμε την σπαρταριστή ιδέα... Και προφανώς μάλλον δώσαμε ερεθισμούς  προς μίμησιν.. επί τα βελτίω... Διότι τα δικά μας βραβεία θα ήταν μαύρα!΄Ετσι για το στόρυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: