Τρίτη 17 Μαΐου 2011


«Η Αριστερά δεν ξεκαθαρίζει τη θέση της απέναντι στα αποβράσματα των μεταναστών

O HΡΩΑΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ  ΓΛΕΖΟΣ  ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Νουνεχής και σόφρων ο αριστερός Μανώλης Γλέζος πετάει το γάντι στις εγκληματικές φαιρότητες των τυχοδιωκτών του ΣΥΡΙΖΑ και λέει τα ευκόλως εννοούμενα.
--Γιατί δεν πέρνετε ρε ξεκάθαρη θέση για τους μετανάστες; Δείτε τι λέει σε συνέντευξη του σημερινή:

Φταίει επίσης η κυβέρνηση, που δεν κάνει ό, τι πρέπει. Έπρεπε να πιάνει τον καθέναν και να τον ρωτά «από πού είσαι;» και αν απαντά λ.χ. «από το Αλγέρι» να τον στέλνει στη Γαλλία! Να πληρώσει εκείνη που είναι αιτία γι’ αυτό. […] Γιατί να την πληρώνουν μόνο οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και της Κυψέλης και όχι του Ψυχικού και της Φιλοθέης; Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την Αστυνομία ως όργανο καταστολής των κοινωνικών αγώνων, αντί ως όργανο καταστολής της παραβατικότητας. Αν έκανε το δεύτερο δεν θα είχαμε τέτοια εγκλήματα. Θα αποτρεπόταν».
-Και η Αριστερά;
«Αυτά που λέω δεν τα λέει! Η αριστερά παίρνει άκριτα το μέρος των μεταναστών χωρίς να καταδικάζει τις μαφίες που δρουν μέσα στους μετανάστες, και δεν ξεκαθαρίζει το θέμα. Από κει και πέρα, αυτό το έδαφος βρίσκει ο φασισμός και αναπτύσσεται […]». ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  : http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/170318/i-aristera-den-xekatharizei-ti-thesi-tis-apenadi-sta-apovrasmata-ton-metanaston/

΄Ετσι ντε να μην μένουμε μονάχοι στην πολεμική κατά των καραγκιόζηδων της αριστερας...Οι σόφρονες της αριστεράς δεν μπορεί παρά να πρεσβεύουν τα ίδια με το Γλέζο, κι όχι με αυτά που λέει ο τσαρλατάνος Τσίπρας και οι κουλοφόροι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: