Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..

Πληροφορούμε με κάθε σοβαρότητα και επισημότητα ΟΛΟΥΣ που γράφουν στο διαδίκτυο να συνδεθούν τώρα με την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ …
Η περίοδος του χαβαλέ … και της πλάκας ή της ανίχνευσης, αυτοεπιβεβαιώσής μας… παρήλθε και μπαίνουμε πια στον μοναδικό δρόμο …ταυτοποίησής μας.
ΟΛΟΙ διαβάζουν τα ενημερωτικά ιστοσέλιδά μας, αλλά τελικά δεν μας παίρνουν στα σοβαρά… παρά το σημαντικό έργο μας. Το ξέρετε! Και κόψτε τις επιφυλάξεις!

Επαναπαυόμαστε στο ότι κάποιοι …μας μνημονεύουν…(κι έχουμε ως «ερασιτέχνες»- που δεν είμαστε…χαράν μεγάλη!.. Ας κόψουμε αυτό το αχαμνό…βίτσιο!
Η δύναμη του συντάκτη Διαδικτύου…δεν είναι προς ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ…μνημοσύνη! Οι διαστάσεις της είναι κάθετα καθοριστικές στο γίγνεσθαι!
Τέρμα πλέον οι αστειότητες…
Συνδέσου με την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και μετά θα αρχίσουν τα εξής:
1) Η πλήρης αποδοχή του συντάκτη διαδικτύου… από τους πάντες…(αν και δεν το χρειαζόμαστε…)
2) Καίριες εμβόλιμες «δράσεις»..δημοσίως!

3) Θα είμαστε πανταχού παρόντες και βεβαίως συνδικαλιστικά και διεκδικητικά και τα συνταξιοδοτικά…μας!

4) Η Ε.Σ.Δ. ετοιμάζει πολλά δραστικά δημοσίως… ώστε το ενημερωτικό blog, να καταξιωθεί στη συνείδηση ΑΠΑΝΤΩΝ!..Περιμένετε!

5) ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ.. πια ξέφραγο ΑΜΠΕΛΙ… ΣΚΟΡΠΙΟΣ!

Η λεγόμενη ΕΣΗΕΑ… (το Σωματείο των υπαλλήλων δημοσιογράφων) αντιπροσωπεύει μονάχα τους εργαζόμενους στο έντυπο,ραδιο- τηλεοπτικό Τύπο…ΌΧΙ εμάς του Διαδικτυακού Τύπου…

Αντίθετα ..πολλοί εκ των μελών της ΕΣΗΕΑ εισέβαλαν στο «δικό» μας χωράφι και πλατσουρίζουν να παίξουν κάποιο ρολάκο…ενημερωτικό.. Στην αρχή πολέμιοι της διαδικτυτακής ενημέρωσης που αντιπροσωπεύουμε ΕΣΕΙΣ-ΕΜΕΙΣ, κατάλαβαν τις ανατροπές που ήδη ήρθαν και εισέβαλαν … ..ενώ δημοσιογραφικά ήσαν αυτοί-και είναι ισχνότατοι! Τους ξέρετε. Καλή η εισβολή τους…σίγουρα!

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για να είσαι επίσημο μέλος της Ε.Σ.Δ χρειάζεται αίτησή σου απλή κι αποστολή 30 ευρώ… στον λογαριασμό Νο: 284-002101-079878. Θα πρέπει επίσης να στείλεις φωτογραφία-κεφάλι- σου για την έκδοση ταυτότητας δημοσιογραφικής ( info@press-bank.gr και να διαβάσεις τα πάντα που γράφονται στην www.press-bank.gr … H ( pressbank10@gmail.com )και θα αντιληφθείς τι ακριβώς αντιπροσωπεύεις!... ποιώντας τον …ενημερωτή! Την όποια ανωνυμία σου την καλύπτουμε KAΘΕΤΑ … αλλά να το δηλώσεις)… Αλλά σε μας θα είσαι επώνυμος!Θέλεις…ή ΟΧΙ!

Ταύτα και μετά συναδελφικών χαιρετισμών.

Και πράξε τα …δέοντα! ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, στη ΧΩΡΑ…κι αυτό θα εμπεδωθεί..Και με σένα και χωρίς εσένα…

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Πρόεδρος της Ε.Σ.Δ.
(Βλέπε στο http://www.pressliberty.wordpress.com/   )

Δεν υπάρχουν σχόλια: