Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΣΡ!
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!150.000 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΚΟNTRA CHANNEL ΓΙΑΤΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΙΠΕ: "ΠΕΤΑΛΩΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ; ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ"

Αυτός είναι ο φασισμός που στοχεύει απευθείας στη φίμωση του τύπου και στην οικονομική του εξόντωση. Ένας μικρός σταθμός το «ΚΟΝΤRA CHANNEL» καλείται να πληρώσει πρόστιμο 150.000 € που του επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για την αναφορά που έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος στην σύζυγο του Κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή η οποία αναφορά είχε «σεξουαλικό υπονοούμενο» όπως είχε καταγγείλει ο κ. Πεταλωτής!!!

‘Όμως η αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, αφορούσε στο δημόσιο πρόσωπο Γ. Πεταλωτή και για μεθοδεύσεις που ακολουθούσε η σύζυγός του για τον διορισμό συγγενικών της προσώπων στο νοσοκομείο Κομοτηνής!

Από την πλευρά του Kontra, η εκπομπή «Μακελειό» δεν προέβη σε καμία έκτροπη πράξη με το σταθμό να υποστηρίζει ότι η κριτική των πολιτικών προσώπων μπορεί και πρέπει να είναι αυστηρή. Κατά τον πρόεδρο του ΕΣΡ, τέτοιου είδους κριτική δεν αφορά τον έλεγχο της δημόσιας εξουσίας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ: http://www.indobserver.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: