Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

O ΜΑΓΚΑΣ NOTHΣ «ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ» ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! 

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – «ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΤΥΝΑ! » (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)- Πηγή:ΜΑΚΕΛΕΙΟ

notis-paixtoura
Όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής στην παρουσίαση του νέου του άλμπουμ.
Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε χθες το νέο του δίσκο με τίτλο «Όταν επικοινωνούμε».  Τα επτά τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο, όπως είπε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, “έχουν πολιτικό και κυρίως κοινωνικό νόημα”.

“Δεν είναι διασκεδαστικά και για γαρύφαλλα αν και πιο μετά θα έρθουν και αυτά”, εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης.
Ο Νότης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, για ακόμα μία φορά, στην παρούσα πολιτική κατάσταση. Ασκεί πάντα σκληρή κριτική και δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τα “βέλη” του και ο Αλέξης Τσίπρας.
sfakianakis
“Είναι δύσκολα τα πράγματα με αυτούς που επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν”, είπε σχολιάζοντας πως και οι παλαιότεροι δεν ήταν καλύτεροι. Είπε όμως και πιο σκληρά λόγια για τον πρωθυπουργό. Ότι αν τον έβλεπε μπροστά του θα τον έφτυνε και ότι θέλει και… σφαλιάρες.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί αγαπημένοι συνεργάτες αλλά και η σύζυγός του, έγινε ειδική μνεία για δύο συγκεκριμένα τραγούδια. Το ένα ήταν το κομμάτι “Νησί” που, όπως εξήγησε ο Νότης Σφακιανάκης, είναι αφιερωμένο στον ήρωα της Κύπρου Σολωμού Σολωμού.
Το δεύτερο είναι το κομμάτι “Γραβάτα” το οποίο είναι αφιερωμένο στον “εκάστοτε Τσίπρα” και παρακάτω βλέπεις τους στίχους και τον τρόπο παρουσίασης του στο νέο δίσκο. “Δεν έχει σημασία αν φοράς η όχι”, είπε με νόημα ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στους παρευρισκόμενους για το συγκεκριμένο τραγούδι.
sfakianakis4
«Την ρετσινια σου δε τη σβήνει μια γραβάτα», είπε αξιοποιώντας έναν από τους στίχους του Μάριου Ορφανίδη για να ασκήσει την κριτική του στον Πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: