Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016


Offsite news   TA NEA AΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...          
Eάν το Newsletter της Offsite δεν εμφανίζεται κανονικά πατήστε εδώ
Διαβάστε μας στο www.offsite.com.cy | Προωθήστε το email

21 Δεκεμβρίου 2016

Μελετούν επανακαταμέτρηση ψήφων στους Δήμους Λεμεσού και Αμμοχώστου
Ο τέως Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου και ο διεκδικητής της Δημαρχίας Αμμοχώστου Σίμος Ιωάννου, που έχασαν με ελάχιστη διαφορά ψήφων από τους Νίκο Νικολαΐδη και Αλέξη Γαναλό, αντίστοιχα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν επανακαταμέτρηση ψήφων.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Στη δημοσιότητα η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το 2015
Ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης επέδωσε την Τρίτη την ετήσια έκθεση της υπηρεσίας του για το 2015 προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, με την επισήμανση ότι «υπάρχει βελτίωση στον δημόσιο τομέα». Ασφαλώς η έκθεση είναι και πάλι γεμάτη με σκάνδαλα και παρατυπίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εφικτό το ενδεχόμενο καθορισμού ημερομηνίας για τα δημοψηφίσματα στη Γενεύη, λέει ο Ακιντζί
Εφικτό θεωρεί το ενδεχόμενο καθορισμού ημερομηνίας για διεξαγωγή των δημοψηφισμάτων στη Γενεύη ο Τ/Κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και δηλώνει πως αν οι δύο πλευρές φτάσουν τελικά σε αυτό το σημείο τότε το πιο πιθανό είναι τα δημοψηφίσματα να καθοριστούν για τα μέσα του 2017. Διαβάστε τις δηλώσεις εδώ.


Έτοιμες οι ΗΠΑ να παραστούν στη Γενεύη αν κληθούν από τον ΟΗΕ
Αν μας καλέσουν τα Ηνωμένα Έθνη θα πάμε στη Γενεύη, ήταν η απάντηση που έδωσε, σύμφωνα με παράγοντα της ομογένειας στις ΗΠΑ, η Αμερικανίδα πρέσβειρα στη Λευκωσία Κάθλιν Ντόχερτι σε ομάδα Ελληνοαμερικανών με τους οποίους συναντήθηκε τη Δευτέρα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η κ. Ντόχερτι βρίσκεται στις ΗΠΑ για τις γιορτές των Χριστουγέννων.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Αν. ΚΕ: Δεν υποβοηθούν τη διαδικασία οι δημόσιες θέσεις της τ/κ πλευράς
Οι όποιες δημόσιες θέσεις εκφράζονται από τουρκοκυπριακής πλευράς ως προϋποθέσεις λύσης του Κυπριακού, όχι μόνο δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά δεν υποβοηθούν ούτε τη διαδικασία ούτε την επιδιωκόμενη λύση, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος. Διαβάστε τι δήλωσε εδώ.

Έκκληση σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για κοινή πορεία στο Κυπριακό απηύθυνε ο ενδιάμεσος χώρος
Έκκληση στα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για κοινή πορεία στο Κυπριακό απηύθυναν χθες σε ημερίδα για το Κυπριακό, που διοργανώθηκε στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία, οι αρχηγοί των πέντε κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου, ΔΗΚΟ - ΕΔΕΚ - Συμμαχία Πολιτών - Αλληλεγγύη και Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών. Διαβάστε τι δήλωσαν εδώ.


Στα €450,15 εκατομμύρια οι οφειλές ΦΠΑ
Στα €450,15 εκατομμύρια ανέρχονταν στις 31 Δεκεμβρίου του 2015 το σύνολο των καθυστερημένων έμμεσων φόρων (ΦΠΑ), συμπεριλαμβανομένων των επιβαρύνσεων και τόκων, που όφειλαν 27.114 πρόσωπα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή για το 2015. Αυτό το ποσό είναι αυξημένο κατά €25,42 εκατ. ή 5,98%, σε σύγκριση με τις 31 Δεκεμβρίου του 2014. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

Πληρώσαμε €9,7 εκατ. επιπλέον στον Συνεργατισμό με εντολή ΥΠΟΙΚ
Ιδιαίτερα σοβαρή κρίνεται η υπόθεση καταβολής ποσού ύψους €49,5 εκατ. στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα μετά από εντολή Χάρη Γεωργιάδη, για την εξόφληση δανείων με κρατική εγγύηση. Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή, δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες με αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να πληρώσουν επιπλέον €9,7 εκατ. Διαβάστε για την γκάφα εδώ.

Ελεύθερος ο Κυριάκος Συλλούρης
Άμεση αποφυλάκιση του Κυριάκου Συλλούρη αποφάσισε ομόφωνα το Εφετείο. Το Εφετείο ακύρωσε την πρωτόδικη καταδίκη για αλόγιστη, απερίσκεπτη και επικίνδυνη πράξη, όπως αποφάσισε το πρωτόδικο δικαστήριο και, κρίνοντας ότι ο εφεσείων είναι ένοχος για αμελή οδήγηση, μείωσε την ποινή που του επεβλήθη πρωτόδικα και διέταξε την άμεση αποφυλάκισή του. Διαβάστε την απόφαση εδώ.





Κατάθεση Θωμά: «Ξέρω ότι έκαμα λάθος, δεν είχα σκοπό να σκοτώσω κανέναν»
Για πρώτη φορά ακούστηκαν δημοσίως στο δικαστήριο οι δυο καταθέσεις του κατηγορούμενου Χριστάκη Θωμά για τον φόνο των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους, που διαπράχθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό. Διαβάστε τι κατάθεσε εδώ.

Λειψή η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή λόγω «υποστελέχωσης»
Η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή που παραδόθηκε το πρωί της Τρίτης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επαναλαμβάνει τη λέξη «υποστελέχωση» περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη φορά. Τα αιτήματα του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη προς το Υπουργείο Οικονομικών για απόσπαση προσωπικού έπεσαν στο κενό και αυτό φαίνεται ότι ήθελε να το υπερθεματίσει καταγράφοντας όλα τα τμήματα στα οποία δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί έλεγχος λόγω… υποστελέχωσης. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τραγικό τροχαίο στη Δευτερά με θύμα 47χρονο
Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 07:45 το πρωί της Τρίτης στη Δευτερά, στον δρόμο της Λαπάτσας, με θύμα ένα άτομο 47 ετών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, φορτηγό εταιρείας στάθμευσε στην άκρη του δρόμου και άντρας που επέβαινε σε αυτό κατέβηκε για να ξεφορτώσει εμπόρευμα, όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός άλλου οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο σταθμευμένο φορτηγό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


  


ΑΚΕΛ: Το ΡΙΚ δεν είναι αμπελοχώραφο κανενός
Το ΡΙΚ απάντησε στο εμπάργκο του ΑΚΕΛ λέγοντας ότι κατά λάθος έκοψε τη δήλωση του Γ.Γ. του κόμματος για να συνδεθεί με τον Αβέρωφ Νεοφύτου το βράδυ των εκλογών. Η απάντηση δεν ικανοποίησε το ΑΚΕΛ, που επανήλθε με νέα δήλωση, στην οποία τονίζει πως το ΡΙΚ δεν είναι αμπελοχώραφο κανενός. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εξακολουθούν να παραχωρούν επαγγελματικές άδειες σε λήπτες σύνταξης ανικανότητας
Λήπτες δημοσίου βοηθήματος για ανικανότητα, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις αφορά ανικανότητα που φθάνει το 100%, είναι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών οδήγησης λόγω έλλειψης συντονισμού μεταξύ του Τμήματος Οδικών Μεταφορών και των Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Διαβάστε τι καταγράφει η έκθεση του Γενικού Ελεγκτή εδώ.


Νοικιάζουν ακίνητα από το κράτος για ψίχουλα και τα υπενοικιάζουν σε κρατικές υπηρεσίες για εκατομμύρια
Σκανδαλώδη χαρακτηρίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία την παραχώρηση βιομηχανικών τεμαχίων από το κράτος με χαμηλό ενοίκιο, με τον μισθωτή να τα υπενοικιάζει σε κυβερνητικά τμήματα εισπράττοντας πολλαπλάσιο ενοίκιο από αυτό που ο ίδιος καταβάλλει. Διαβάστε για τα εν λόγω περιστατικά εδώ.

Έρχονται βροχές, καταιγίδες και ακόμα περισσότερο κρύο!
Επανέρχονται τα χιόνια και οι βροχές, ενώ συνοδεύονται με ακόμη περισσότερο κρύο εξαιτίας της ψυχρής αέριας μάζας που επηρεάζει την περιοχή. Διαβάστε την πρόβλεψη εδώ.

Συγκλόνισε ο νεαρός Κύπριος που βρήκε μόσχευμα ήπατος 15 μέρες πριν πεθάνει (φωτογραφία - βίντεο)
Ο Άγγελος Σικκής συγκλονίζει όταν αφηγείται το πώς έφτασε στο κατώφλι του άλλου κόσμου και σώθηκε. Συγκινεί όταν με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει πως δεν ήξερε τι να ζητήσει από τον Θεό όταν γνώριζε πως για να σωθεί έπρεπε κάποιος άλλος να πεθάνει. Δείτε το βίντεο εδώ.


Εισπράττουν ενοίκια από το κράτος χωρίς να υποβάλλουν δήλωση φορολογίας
Πρόσωπα και εταιρείες που έλαβαν από το κράτος δεκάδες χιλιάδες και εκατομμύρια ευρώ για ενοικιαζόμενα κτήρια δεν υποβάλλουν δηλώσεις εισοδήματος, καταγγέλλει ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας στην ετήσια έκθεσή του για το 2015. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Προσοχή: Με ψεύτικους τηλεφωνικούς εράνους προσπαθούν να ξεγελάσουν κόσμο
Με αφορμή καταγγελίες που έγιναν από πολίτες ότι λαμβάνουν τηλεφωνήματα από άτομα τα οποία αναφέρουν ότι διεξάγουν έρανο για άπορα παιδιά εκ μέρους των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, ανακοινώνεται ότι η πληροφόρηση αυτή είναι παντελώς αβάσιμη και ψευδής. Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ.

Πρωταγωνιστής στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή ο ΚΟΤ
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού για ακόμη μία χρονιά πρωταγωνιστεί στην έκθεση του Γενικού Ελεγκτή, αφού τα πεπραγμένα του οργανισμού καταλαμβάνουν 22 σελίδες της έκθεσης. Η έκθεση βρίσκει σωρεία παρατυπιών και δυσλειτουργιών στον οργανισμό, που καλύπτουν σχεδόν όλες τις δραστηριότητές του. Διαβάστε τι γράφει στην έκθεση εδώ.





Σημαντική απόφαση Επιτροπής Δεοντολογίας ΚΟΕΔ για αντιγραφή ρεπορτάζ στα ενημερωτικά site
Σημαντική απόφαση με στόχο την καταπολέμηση του φαινομένου αντιγραφής ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο έλαβε η Επιτροπή Δεοντολογίας του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) (Cyprus Online Publishers Association-COPA). Διαβάστε την απόφαση εδώ.

Απίστευτη έκρηξη Τσίπρα: «Αν θέλετε να κάνετε θέατρο, έξω, ακούσατε τι σας λέω» είπε σε αγρότες στην Κρήτη (βίντεο)
Μια άνευ προηγουμένου έκρηξη θυμού είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην Κρήτη και η αποκαλυπτική σκηνή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες. Δείτε το βίντεο εδώ.




Ελλάδα: Αντιεξουσιαστές έβαλαν χλωρίνη και οξύ σε τρόφιμα – Μαζική απόσυρση τροφίμων
Πολύ γνωστά προϊόντα μεγάλων εταιρειών αποσύρονται από τα ράφια των καταστημάτων της Αττικής, τις τελευταίες ώρες, μετά από κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και έκανε λόγο για επιμόλυνση επιλεκτικά δειγμάτων των συγκεκριμένων προϊόντων με χλωρίνη και υδροχλωρικό οξύ, τα οποία στη συνέχεια επανατοποθετήθηκαν στα ράφια ανάμεσα σε μη επιμολυσμένα τρόφιμα. Στο κείμενο, το οποίο φέρει την υπογραφή «Πράσινη Νέμεσις», περιέχει φωτογραφίες που διατείνεται ότι είναι από την επιμόλυνση των προϊόντων και ως επιχείρημα αναφέρει την πρόκληση οικονομικής ζημιάς στις εταιρείες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Έβαζε ερωτικές ταινίες στη 10χρονη κόρη του και μετά τα έκανε πράξη πάνω της
Στα χέρια της αντρών του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έπεσε ύστερα από καταγγελία της μητέρας ένας 30χρονος Ρομά στα Άνω Λιόσια, για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ίδιας της κόρης του, μόλις 10 ετών! Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία εδώ.


 

Ελεύθερος ο αρχισατανιστής Ασημάκης Κατσούλας
Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο εγκέφαλος και πρωταγωνιστής της ομάδας των σατανιστών της Παλλήνης που είχαν συγκλονίσει το 1993 το πανελλήνιο με την ανατριχιαστική δράση τους, αποφυλακίστηκε σε ηλικία 44 ετών μετά από 23 χρόνια παραμονής του στις φυλακές.Διαβάστε για την υπόθεση εδώ.

Οι… τετράποδοι συνεργάτες της Ελληνικής Αστυνομίας (βίντεο)
Τους τετράποδους συνεργάτες της Ελληνικής Αστυνομίας παρουσιάζει ρεπορτάζ του Achaianews, το οποίο μεταδόθηκε κι από τον επίσημο λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ. στο twitter.Δείτε το βίντεο εδώ.


Στείλτε τη δική σας «πικρία» στον Πίκρη και αν τον «θυμώσετε» αρκετά θα τη δημοσιεύσει.


29 νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε αγορά πυροτεχνημάτων στο Μεξικό (φωτογραφίες, βίντεο)
Τουλάχιστον 29 άτομα σκοτώθηκαν από έκρηξη σε αγορά πυροτεχνημάτων έξω από την πρωτεύουσα του Μεξικού, δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος της προστασίας των πολιτών που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο και φωτογραφίες εδώ.

Το Iσλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση με νταλίκα στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πρακτορείο προπαγάνδας Amaq που πρόσκειται στους τζιχαντιστές. Διαβάστε τι δήλωσαν εδώ.

Γερμανική Αστυνομία: «Έχουμε λάθος άνθρωπο», λένε για τον δράστη του μακελειού
Δεν είναι τελικά ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη από τη γερμανική Αστυνομία λίγη ώρα αφότου το απόγευμα της Δευτέρας ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, σκοτώνοντας 12 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 48. Διαβάστε για την γκέλα της Αστυνομίας εδώ.


 



Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας Καρλόφ
Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Ρώσου πρεσβευτή στη Τουρκία ΑντρέιΚαρλόφ κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.Δείτε το βίντεο εδώ.

«Αποκαλύπτονται οι διασυνδέσεις του παλιανθρώπου», είπε ο Ερντογάν για τον δράστη δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη
«Άρχισαν να αποκαλύπτονται οι διασυνδέσεις του παλιανθρώπου», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν για τον δράστη της δολοφονική επίθεσης του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, προσθέτοντας ότι το πισώπλατο χτύπημα είναι συνήθεια των άνανδρων.  Διαβάστε τις δηλώσεις εδώ.

Μήνυμα Πούτιν - Ερντογάν: Θέλουν να εκτροχιάσουν τις σχέσεις μας, αλλά συνεχίζουμε τη συνεργασία
Αεροπλάνα καταρρίπτονται, πρεσβευτές δολοφονούνται, αλλά όταν τα συμφέροντα καλούν, Μόσχα και Άγκυρα έχουν δείξει ότι ξέρουν να ιεραρχούν τα θέματα. Αν η κατάρριψη του Ρώσου πιλότου στα σύνορα Τουρκίας -  Συρίας έβαλε τις σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας στον «πάγο», η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα δεν φαίνεται να αλλάζει τους σχεδιασμούς των ηγετών των δύο χωρών. Διαβάστε τι δήλωσαν εδώ.


Ρώσος διπλωμάτης δολοφονήθηκε στη Μόσχα λίγο μετά τον Καρλόφ (βίντεο)
Λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ, στη Μόσχα βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι ένας άλλος Ρώσος διπλωμάτης. Διαβάστε για τη δολοφονία εδώ.

Χαλέπι: Ο στρατός καλεί τους αντάρτες να ολοκληρώσουν την επιχείρηση εκκένωσης (φωτογραφίες)
Οι δυνάμεις του Άσαντ καλούν τους τελευταίους εναπομείναντες αντάρτες να εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό το ανατολικό Χαλέπι, καθώς συνεχίζεται η εκκένωση του πολιορκούμενου θυλάκου τους. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Παραμένει γενική διευθύντρια του ΔΝΤ η Λαγκάρντ
Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΔΝΤ, αφού έλαβε υπόψη της όλους τους σχετικούς παράγοντες, επιβεβαιώνει την πλήρη εμπιστοσύνη του στην ικανότητα της γενικής διευθύντριας Κρ. Λαγκάρντ να συνεχίσει να εκτελεί αποτελεσματικά τα καθήκοντά της. Διαβάστε για την παραμονή Λαγκάρντ εδώ.


Αυτοκίνητο πετάει στον αέρα μοτοσυκλετιστές και απλώς… τραυματίζονται (βίντεο)
Ένας άνθρωπος βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητόδρομο της Σιγκαπούρης, όταν αυτοκίνητο που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα συγκρούστηκε με άλλα οχήματα και μετωπικά με μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες. Δείτε το βίντεο εδώ.

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Κυπέλλου Coca – Cola
Πραγματοποιήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης στο στάδιο ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ & Β’ Κατηγορίας. Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια εδώ.

Πράξη ανθρωπιάς – Έχασαν την κόρη τους, αλλά έδωσαν χρήματα για θεραπεία προπονητή της Ομόνοιας
Ο Άγγελος Αγαθαγγέλου, γέννημα-θρέμμα της Ομόνοιας, πρώην ποδοσφαιριστής των ακαδημιών και προπονητής τα τελευταία δέκα χρόνια, διαγνώστηκε με σπάνιας μορφής ασθένεια και τώρα χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για χειρουργική επέμβαση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.





Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου θύμα απάτης από επιτήδειους (βίντεο)
Ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook με το όνομα «Francesca Sebastianna» ήταν αρκετό για να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου και αυτό διότι ο εν λόγω λογαριασμός χρησιμοποιούσε τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας του MegaOne. Δείτε το βίντεο εδώ.

Μιχαέλλα Θεοδώρου: Η καυτή Κύπρια που ανεβαίνει στη σκηνή του Voice (φωτογραφίες)
Είναι σέξι και μάλλον το ξέρει! Η Μιχαέλα Θεοδώρου από τη Λευκωσία πάει στο Voice και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα battles. Δείτε τις φωτογραφίες της εδώ.

Με μαύρα εσώρουχα ποζάρει και κολάζει πρώην διαγωνιζόμενη του Σταρ Κύπρος (φωτογραφία)
Ο λόγος για τη Γλυκερία Γιάκουμου, η οποία με το που ανέβασε μια αποκαλυπτική φωτογραφία έγινε ο «κακός»  χαμός! Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

DeliveryMan – Η μεγαλύτερη πλατφόρμα online Food delivery στην Κύπρο, τώρα και στο κινητό σας!
Το DeliveryMan, η πρώτη πλατφόρμα online food delivery στην Κύπρο, τώρα είναι παντού μαζί σου, και στο κινητό! Η πλατφόρμα σού προσφέρει αμέτρητες προτάσεις για να φας αμέσως και οικονομικά. Και... ο καθένας ό,τι θέλει, αφού μπορείς να βάλεις πολλαπλή παραγγελία σε δύο ή περισσότερα καταστήματα. Κατέβασε δωρεάν το APP του deliveryman για Android κινητά εδώ και για iOS εδώ. Παράγγειλε εύκολα και γρήγορα από όποιο σημείο της Κύπρου και αν βρίσκεσαι, διαλέγοντας μέσα από δεκάδες επιλογές φαγητού, ποτού και γλυκού! Δες πώς λειτουργεί η πλατφόρμα , ποια καταστήματα κάνουν delivery στην περιοχή σου και άρχισε κι εσύ να χρησιμοποιείς τον νέο τρόπο για να παραγγέλνεις φαγητό ή ποτό, χωρίς τηλεφώνημα! Μάθετε περισσότερα εδώ.


Αυτό είναι το ερωτικό βίντεο που δεν πρέπει να δείτε ποτέ (Φωτογραφίες)
Μπορεί να υπάρχει ένα link που ισχυρίζεται ότι σε οδηγεί στο να δεις ένα ερασιτεχνικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την γνωστή ηθοποιό Jessica Alba, αλλά στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Διαβάστε γιατί δεν πρέπει να πατήσετε αυτό το link εδώ.
Η «έφοδος» ενός ελαφιού σε γυμναστήριο στη Νότια Καρολίνα (Βίντεο)
Μια… δίλεπτη περίπου βόλτα σε ένα γυμναστήριο στη Νότια Καρολίνα πραγματοποίησε ένα ελάφι, προκαλώντας την έκπληξη όσων βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στον χώρο. Δείτε το βίντεο με το τρελαμένο ελάφι εδώ.
Η φωτογραφία από την πρόταση γάμου που «έριξε» το διαδίκτυο (Βίντεο – Φωτογραφίες)
Αυτή είναι η φωτογραφία μιας νεαρής κοπέλας που κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό της. Και τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει τεράστιο κύμα ενθουσιασμού στα social media, με τους χρήστες να την κοινοποιούν ο ένας μετά τον άλλο με διθυραμβικά σχόλια. Δείτε βίντεο εδώ.
Όταν οι φωτογραφίες βγαίνουν την κατάλληλη στιγμή…
Είναι από αυτές τις φωτογραφίες που, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι βγήκε λάθος, ωστόσο, κάποιες από αυτές, όσο και να τις κοιτάξεις, ίσως και να μεν βγάλεις συμπέρασμα για το πως τραβήχτηκαν έτσι!Δείτε το βίντεο εδώ.


Άτυχος κλέβει το κινητό δασκάλου Κουνγκ - Φου (Βίντεο)
Μάλλον δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Σκηνές από το American Ninja έλαβαν χώρα στο Γκουαντζού της Κίνας όταν ένας δάσκαλος Kung fu σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο τον κλέφτη του τηλεφώνου του. Δείτε το βίντεο εδώ.
Όλοι έχουμε αντιγράψει αλλά αυτοί είναι διάνοιες (Φωτογραφίες)
Μαθητές και φοιτητές βρίσκουν κατά καιρούς πολλούς ευφάνταστους τρόπους για να αντιγράψουν στα διαγωνίσματα, επιστρατεύοντας οτιδήποτε μπορεί να τους βοηθήσει στην εξασφάλιση μιας καλύτερης βαθμολογίας. Δείτε τι σκαρφίστηκαν εδώ.
Αυτό το πιάτο με κάτι που θύμιζε πέος σέρβιραν σε επιβάτη πτήσης (Φωτογραφία)
Μία γυναίκα που ταξίδευε από το Σίδνεϊ στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας με πτήση της Qantas σοκαρίστηκε όταν ο αεροσυνοδός, τοποθέτησε το συγκεκριμένο δίσκο με το δείπνο μπροστά της. Δείτε την φωτογραφία που έγινε viral εδώ.
Η οπαδός που τα δίνει όλα για την ομάδα της (Φωτογραφίες)
Με κορμί που σκοτώνει και διάθεση που ξεσηκώνει, η Claudia Romani για ακόμη μία φορά, ποζάρει σε παραλία του Μαϊάμι όπως μόνο εκείνη ξέρει: με μικροσκοπικό μαγιό και τόπλες. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.




Μάθε με ποιους τρόπους θα καταπολεμήσει το Facebook τις ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις
Αφού κατηγορήθηκε έντονα ότι επηρέασε το αποτέλεσμα των Αμερικανικών Εκλογών λόγω της διάδοσης ψευδών ειδήσεων μέσα από το κοινωνικό δίκτυο της, το Facebook δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να καταπολεμήσει το φαινόμενο και σήμερα αποκαλύπτει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να κρατήσει στο περιθώριο τις παραπλανητικές δημοσιεύσεις.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις την κοιλιά των ονείρων σου!
Καιρός να σταματήσεις να ρουφιέσαι κάθε φορά που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Απόκτησε τώρα την κοιλιά των ονείρων σου!

Σου αρέσουν τα θέματα αυτοκινήτου; Για να λαμβάνεις δωρεάν κάθε Πέμπτη το newsletter της Offsite Auto, πάτησε εδώ.





Μεγάλος Διαγωνισμός Offsite και Dizzle.com.cy – Διεκδίκησε ένα Philips Μπλέντερ Jamie Oliver για μαγειρικές περιπέτειες!Πάρτε μέρος στον νέο μεγάλο διαγωνισμό της Offsite και κερδίστε ένα μπλέντερ Jamie Oliver της Philips αξίας €110, μια προσφορά τηςwww.dizzle.com.cy. Το Dizzle είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο προσφέρει στους Κύπριους καταναλωτές μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων. Στόχος είναι να εξελιχτεί σε ένα online shopping mall, προσφέροντας μοναδική εμπειρία στον Κύπριο καταναλωτή. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό εδώ.

   Μοναδική προσφορά της αναπλαστικής και ενυδατικής Bepanthol Face Cream από το 24evexia.com!
Η Κρέμα Προσώπου Bepanthol προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη ενυδάτωση και βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος του προσώπου χάρη στη σύνθεσή της με 5% Προβιταμίνη Β5, ενώ προσφέρει έξτρα προστασία μέσω του ισχυρού συμπλέγματος βιταμινών A, C & E και των λιποσωμάτων που τις διοχετεύουν στο δέρμα. Η Προβιταμίνη Β5 βελτιώνει την ενυδάτωση της κεράτινης στοιβάδας του δέρματος και υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας και τη σύνθεση του κολλαγόνου μέσω της ενεργοποίησης του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών. Δείτε την προσφορά εδώ!


   Προσφορά GUM PAROEX - Mέγιστη προστασία από την οδοντική πλάκα και για τη διατήρηση άριστης υγείας στα ούλα σας
Υποφέρετε από ουλίτιδα; Αντιμετωπίζετε προβλήματα περιοδοντίτιδας; Έχετε συνήθως πλάκα στην επιφάνεια των δοντιών σας λόγω της συσσώρευσης βακτηριδίων στους περιοδοντικούς ιστούς και συνεπώς δημιουργούνται κακώσεις στα ούλα σας; Το πρόβλημα στα ούλα είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα παγκοσμίως, από το οποίο πάσχει το 70% του πληθυσμού. Δείτε την προσφορά εδώ.


   Προσφορά Babyline FrezyDerm - Για την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του μωρού σας
Το δερματάκι του μωρού έχει μεγάλη διαπερατότητα και ευαισθησία, γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην καθημερινή φροντίδα και περιποίησή του. Τα προϊόντα που θα επιλεχθούν θα πρέπει να είναι συμβατά με τη βρεφική επιδερμίδα και να σέβονται τη φυσιολογία της, να είναι ιδιαίτερα απαλά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα και να μην περιέχουν αμφισβητούμενης ασφάλειας συντηρητικά. Δείτε αναλυτικά την προσφορά εδώ!







Audi & Wine σε μια εορταστική βραδιά από τη Unicars

H Unicars, το La Maison du Vin, τα Zambartas Wineries και το Bavarian Delicatessen ήταν οικοδεσπότες σε μια εορταστική βραδιά στο Audi Terminal στις 14 Δεκεμβρίου. Φίλοι, συνεργάτες και πελάτες δοκίμασαν τα εκλεκτά κρασιά από το La Maison du Vin και Zambartas Wineries που συνοδεύονταν από ξεχωριστές ποικιλίες τυριών και αλλαντικών από το Bavarian Delicatessen. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δύναμη Ελπίδας – Ο Όμιλος Πηλακούτα στηρίζει τη Europa Donna
Ο Όμιλος Πηλακούτα μέσα στo πλαίσιo της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, στηρίζει διαχρονικά την Europa Donna Κύπρου με τη δράση «Δύναμη Ελπίδας». Κάθε χρόνο, το μήνα Οκτώβριο που έχει καθιερωθεί ως ο μήνας πρόληψης καρκίνου του μαστού, ο Όμιλος Πηλακούτα στέκεται έμπρακτα δίπλα στη Europa Donna Κύπρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Ανέκδοτο Ημέρας - Ελέφαντας για το τοστ
Ήταν ένας Ινδός και περνούσε με την νταλίκα του το τελωνείο.
Τελωνειακός: "Έχετε τίποτα να δηλώσετε κύριε;".
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Απόφθεγμα Ημέρας - Τα όνειρα είναι ένα πράμα...
Τα όνειρα είναι ένα πράμα κ' η ζωή ένα άλλο πράμα. Η ζωή είναι μέτρια. Συμμορφωνόμαστε λοιπόν και ζούμε όπως - όπως.
Γιώργος Θεοτοκάς (27 Αυγούστου 1905 - 30 Οκτωβρίου 1966), Έλληνας λογοτέχνης και δικηγόρος. Mοιράσου το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: