Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


Η ΜΑΡΙΟΡΗ ΤΟΥ ..ΔΗΜΑΡ!-ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ- ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ- ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΙΑ-Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ-ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΦΥΓΕ-Η ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΡΩΫΤΕΡ- Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!


ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:

ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;





Ο παρακάτω πίνακας είναι ιδιαίτερα πληροφοριακός, όσον αφορά όχι μόνο τον αριθμό, αλλά και το ποσοστό των Ορθοδόξων στον κόσμο, σε σύγκριση με τον παγκόσμιο πληθυσμό. Ο Ορθόδοξος πληθυσμός στην εποχή μας, υπολογίζεται σε
250 ε
κατομμύρια
πιστούς. (Σε αντιστοιχία οι Παπικοί
 υπολογίζονται 

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
Ε, και; Τι σάμπως λειτουργεί στο κωλο-έθνος της τριτο-κοσμικής κυβέρνησης Σαμαρά;


Απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης ανατρέπει την κυβερνητική πολιτική με τις αθρόες επ’ αυτοφώρω συλλήψεις για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο, κρίνοντας ότι οι υποθέσεις πρέπει να εισαχθούν στην τακτική διαδικασία.  Στην εισαγγελική πρόταση, που υιοθετεί το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, γίνονται νύξεις για ρύθμιση-μέτρο πίεσης με εισπρακτικό και μόνο χαρακτήρα και η αυτόφωρη διαδικασία χαρακτηρίζεται αντισυνταγματική, . Από την εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων με τον σχετικό νόμο 3943/2011 παρατηρήθηκε μπαράζ αυτόφωρων συλλήψεων οφειλετών του δημοσίου, καθώς ουσιαστικά το αδίκημα χαρακτηρίστηκε διαρκές. Παρότι όμως συνελήφθησαν περίπου 1.800 φορολογούμενοι...
για διάφορα αδικήματα (μη καταβολή χρεών, μη έκδοση φορολογικών στοιχείων κτλ.) για οφειλές που φτάνουν το ποσό των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, το δημόσιο εισέπραξε περίπου… 20 εκατομμύρια. Εκατοντάδες οφειλέτες οδηγούνται στα αυτόφωρα μονομελή και τριμελή πλημμελειοδικεία, χωρίς να προβαίνουν σε ρυθμίσεις -με αντίστοιχες καταβολές- και καταλήγουν να δικάζονται με ποινές που έχουν αναστολή και να μένουν ελεύθεροι. Συνέπεια αυτού είναι να μην έχει εισπράξει το δημόσιο χρήματα, όπως επιδιωκόταν με τη θέσπιση του σχετικού νόμου, αλλά να συνωστίζονται υποθέσεις στα ακροατήρια των δικαστηρίων και να κινητοποιούνται αστυνομικοί, εισαγγελείς, δικαστές και γραμματείς.
Η αναποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου νομικού πλαισίου που καθιέρωσε τα αδικήματα ως αυτόφωρα ήδη διαπιστώθηκε από τον αρμόδιο για τις οικονομικές υποθέσεις αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικόλαο Παντελή, ο οποίος έχει προτείνει ρυθμίσεις, προκειμένου οι ποινές που επιβάλλονται στους οφειλέτες να μην έχουν αναστολή ή μετατροπή, για να ασκηθεί επιπλέον πίεση και να εισπραχθούν δημόσια έσοδα.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_7179.html#ixzz2KZp64iBY

Η ΜΑΡΙΟΡΗ ΤΟΥ ..ΔΗΜΑΡ!

Η ΚΑΡΙΟΛΕΪΣΙΟΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΤΑΙ 
ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ!
ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ...ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...
Αυτή ,η από το πουθενά και τίποτε γιατί ανακατεύεται; Τί πρόβλημα έχει; Δεν την πηδάει κάποιος ώστε να ηρεμήσει; 

1Του Μάνου Χατζηγιάννη 

Σοβαρό θέμα δημιουργείται πλέον με την βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. κα Ρεπούση η οποία δε χάνει την ευκαιρία να εκφράζει το αντιεκκλησιαστικό της μένος. Και βέβαια ερώτημα παραμένει κατά πόσο η στάση της είναι σε ευθεία γραμμή ή παρεκλινει από την επίσημη στάση του κόμματος. Κι αυτό επειδή η Δημοκρατική Αριστερά έχει επιχειρήσει να ρίξει γέφυρες με την Εκκλησία το τελευταίο διάστημα με τις δύο συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου με το Φώτη Κουβέλη.  Χθες λοιπόν η γνωστή για τις....αιρετικές θέσεις της βουλευτής ξαναχτύπησε λέγοντας στο ραδιόφωνο του Alpha πως «Οι Μητροπολίτες θα πρέπει να κοιτάνε το έργο τους και να αφήσουν την πολιτική». Αυτό σχολίασε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ  με αφορμή την επιστολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων.
«Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης είναι μια μεμονωμένη ακραία περίπτωση που δεν αντιπροσωπεύει την Εκκλησία», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «είναι στοιχείο Δημοκρατίας και προόδου να μην ανακατεύεται η Εκκλησία με την πολιτική». 


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/02/blog-post_8341.html#ixzz2KZn930wO

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ..ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!


Κομμουνιστικό Κόμμα* εγκαταλείπει το σφυροδρέπανο!


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ... ΤΟΥ ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ!
Μια πραγματική επανάσταση αποφάσισε να κάνει το Κομμουνιστικό Κόμμα* εγκαταλείποντας ως...
σύμβολό του το σφυροδρέπανο το έμβλημα της εργατικής και αγροτικής τάξης και επιλέγοντας ένα πεντάκτινο αστέρι που αντιπροσωπεύει την ευρωπαϊκή αριστερά.

Ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Γαλλίας υπεραμύνθηκε της απόφασής του λέγοντας πως το νέο σύμβουλο συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής

«Θέλουμε να στραφούμε στο μέλλον. Το σφυροδρέπανο είναι ένα σεβαστό σύμβολο αλλά δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή πραγματικότητα» ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΓ.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Γαλλίας ιδρύθηκε το 1920 και είδε τη δημοτικότητά να του να αγγίζει ρεκόρ κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής. Τα τελευταία χρόνια έχει χάσει σχεδόν κάθε δυναμική του και έχει συμμαχήσει με τα κόμματα της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Στις εκλογές του 2012 έλαβε  ποσοστό 6,9%.

*της Γαλλίας

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=256347

ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ...ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΟΥΝ!


O Δήμος Γιαννιτσών έχει στο site του giannitsa.gr...

...χάρτη, που παρουσιάζει τη FYROM ως "Macedonia"
λέει το blog "Mikromeseos",  που γράφει:
Όσοι θελήσουν να κάνουν μία επίσκεψη ή έστω να ενημερωθούν για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα αξιοθέατα της περιοχής, θα 
βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας αριστερά στην αρχική σελίδα πατώντας στο σημείο που γράφει Τουριστικός Οδηγός και κατόπιν Χάρτες (http://www.giannitsa.gr/82.html), ανοίγει ο χάρτης και προς μεγάλη έκπληξη βλέπουμε τα Σκόπια να αναφέρονται ως Македонија (Μακεδονία)!
Στην περίπτωση που οι κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου Πέλλας, ψελλίσουν την ανόητη δικαιολογία ότι οι χάρτες που χρησιμοποιούν στην ιστοσελίδα τους είναι google και συνεπώς δεν έχουν αυτοί ευθύνη, τους απαντάμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν άλλο χάρτη ή να μην έχουν καθόλου χάρτη.
Το θέμα δεν είναι τόσο απλό, ούτε τόσο "ελαφρύ" πρόκειται για τον Δήμο Πέλλας που έχει στην περιοχή του τον Ιερό αρχαιολογικό χώρο των Μακεδόνων, την Αρχαία Πέλλα καθώς και πλήθος άλλων αρχαιολογικών ευρημάτων και ταφικών μνημείων.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !
http://mikromeseos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_11.html,

ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

 



Η ΑΡΙΣΤΕΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ

«…αν τελειώσει εδώ το ταξίδι μου και πάλι ευχαριστημένη θα ‘μαι. Πορεύθηκα με τη δική μου πυξίδα δίχως υποχωρήσεις και εκπτώσεις…» -Αριστέα Μπουγάτσου
Εφυγε χθες , στα 49 της, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο η δημοσιογράφος Αριστέα Μπουγάτσου.
Η Αριστέα «ψυχή» της επανέκδοσης της Ελευθεροτυπίας, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου του 1964 μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ.
Εργάστηκε στον Επενδυτή, στην Καθημερινή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τα τελευταία χρόνια στην Ελευθεροτυπία. Θα μείνει γνωστή για τις μεγάλες και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές επιτυχίες της και τον ακέραιο, ασυμβίβαστο και χαλύβδινο χαρακτήρα της.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ, αναγνωρίζοντας το μεγάλο βεληνεκές της Ρεπόρτερ, εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για τη απώλειά της και δη σε τέτοια νεαρά ηλικία. 


Η ...ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ... ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΟΙ Έλληνες έχουν παραιτηθεί από τη θέρμανση το χειμώνα μετά από άλμα στο φόρο καυσίμων..μεταδίδει το ΡΩΫΤΕΡ  


Με Καρολίνα Τάγαρης
Απόστολος Mastouropoulos, ο οποίος εργάζεται σε μια περιβαλλοντική ένωση, μιλάει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Reuters η σύζυγός του Diana βλέπει στο σπίτι τους στο προάστιο Πετρούπολη, δυτικά της Αθήνας 3 Φεβ. 2013.  REUTERS-Γιώργος Karahalis

(Reuters) - Η Ελληνική οικογένεια της  Ελένης Δανιήλ, που έχει επιχείρηση καθαριστηρίων ρούχων,  περνά τα βράδια στην Αθήνα σπίτι τους,χωρίς θέρμανση μετά από την απότομη αύξηση των τιμών των καυσίμων θέρμανσης που μεταβάλει σε  πανάκριβη πολυτέλεια αυτό το χειμώνα. 

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ



ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

ΜΑΎΡΗ ΠΈΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΈΣ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ

Έθνος - ‎πριν από 45 λεπτά‎
Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο άμεσης μισθολογικής μείωσης βρίσκονται 500.000 εργαζόμενοι. Την ερχόμενη Πέμπτη παύουν να ισχύουν 42 κλαδικές συμβάσεις. Η μετενέργειά τους έχει χρόνο ζωής τριών μηνών. Αν σε αυτό το διάστημα δεν υπογραφεί νέα ...

ΘΑ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΔΡΌΜΟΥΣ ΟΙ ΑΓΡΌΤΕΣ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 1 ώρα‎
Τον πανελλαδικό συντονισμό για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες από 35 «μπλόκα» στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησαν στη Νίκαια την Κυριακή. Οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα, προκειμένου η ...

ΒΡΟΧΕΡΌΣ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗ ΧΏΡΑ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 1 ώρα‎
Βροχές και καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο με ισχυρά φαινόμενα στα βορειότερα τμήματα και στην υπόλοιπη χώρα βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια με χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και γρήγορη βελτίωση του καιρού, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 ...

ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΊΩΝ Ο ΚΑΣΙΔΙΆΡΗΣ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 12 λεπτά‎
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Κασιδιάρης και ένα όνομα-έκπληξη, που δεν είναι μέλος του ακροδεξιού κόμματος, είναι οι επιλογές του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Δήμο Αθηναίων. Ο γενικός γραμματέας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: