Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013


ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε.


Οι Ισλανδοί σνομπάρουν την ΕΕ

Οι Ισλανδοί σνομπάρουν την ΕΕ
Η πλειοψηφία των Ισλανδών εξακολουθεί να μην επιθυμεί την ένταξη της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, το 63,3% των πολιτών δεν θέλει να μπει η Ισλανδία στην ομάδα των 27 κρατών-μελών της ΕΕ, ποσοστό που έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο, σε σχέση με αντίστοιχη δημοσκόπηση που έγινε τον Μάρτιο (τότε, το 62,7% των Ισλανδών ήταν κατά της ένταξης στην ΕΕ). Μοιραία, η στήριξη για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ υποχώρησε στο 24,2%, από 25%.

Τα «έχωσε» στον Όλι Ρεν ο Βαρουφάκης

Τα «έχωσε» στον Όλι Ρεν ο Βαρουφάκης
«Αγράμματο και κίτρινο ευρωπαίο υπαλληλίσκο» χαρακτήρισε τον ευρωπαίο επίτροπο οικονομικών Όλι Ρεν, ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να διεκδικήσει την αναθεώρηση του προγράμματος.
«Η Τρόικα δεν θέλει να παραδεχθεί το «λάθος» στη συνταγή της Ελλάδας που ομολόγησε το ΔΝΤ. Αν παραδεχόταν ο Ολι Ρεν το λάθος, αυτός ο ιδιαίτερα αγράμματος και κίτρινος ευρωπαίος υπαλληλίσκος θα έπρεπε να δεχθεί ένα τεράστιο κούρεμα του δημοσίου χρέους» είπε ο κ. Βαρουφάκης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 .
«Έχει υποχρέωση ως υπαλληλίσκος τρίτης κατηγορίας που είναι να αρνηθεί το λάθος του ΔΝΤ. Και το αρνείται» ανέφερε ο Γιάννης Βαρουφάκης ερνημεύοντας τη στάση του Επιτρόπου που δήλωσε πως το Ελληνικό πρόγραμμα είναι «απόλυτα σωστό».
«Καταστρέψαμε ζωές για να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Αυτό πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως ατού απέναντι στον Ολι Ρεν και την Μέρκελ . Ο Ρεν και ο Ντράγκι είναι διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Αλλά αν δεν τους απειλήσουμε δεν θα πάρουμε τίποτα» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης.

ΤΟ ΒΒC...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

"ΣΥΜΜΟΡΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΔΗΛΩΝΕΙ Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ BBC.
Η ιστοσελίδα  του bbc-news υπάρχει σήμερα μεγάλο αφιέρωμα για όσα συμβαίνουν εδώ και ιδιαίτερα στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.. Σας δίνουμε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα που συλλέξαμε .. 

ΥΠΟ ΠΩΛ ΜΑΝΣΟΝ 

«Εκβιασμός,  τρομοκρατία και 


 ένταση» -Η ελληνική αριστερά 


γυρίζει την  ρητορική της


 Στην εισαγωγή του ρεπορταζ αναφέρονται:

**Η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου η οικονομική κρίση έχει δώσει τη θέση της στην κοινωνική κρίση.

**Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί  για να καθαρίσει  τους καταλειψιες κτιρίων από αναρχικούς 

ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ

Ε, ΨΙΤ ΝΕΟΚΟΣΜΙΤΕΣ...ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ; ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Π.Κ

Δύο θεατρικές πολύ καλές σκηνές διαθέτει ο Νέος Κόσμος, μια όαση πολιτισμού., που αξίζει να επωφελούνται οι ντόπιοι. Πρόκειται για το ΘΈΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ Π.Κ
(Παύλου Κουρτίδη, ευκλεούς Ποντίου , γεννηθέντος στη Γερμανία). Πολυπράγμων και ταλαντούχος ο Π.Κουρτίδης Κουρτίδης κάνει πολλές τομές όπως το αδιέξοδο που σας παρουσιάζουμε πιο κάτω.. Δεν είναι διαφήμιση, αλλά χορηγία της ιστοσελίδας μας, τιμής έννεκεν στις προσπάθειες που καταβάλει ο καλός καλλιτέχνης αυτός στην περιοχή της γειτονιάς της Μαγικής Πόλης (κατά Κούνδουρο),  τέως Δουργούτιον και νυν Νέος Κόσμος. Ο Κουρτίδης τιμά τον Νέο Κόσμο!Δείτε .. Αξίζει τον κόπο!.

Θέατρο

Μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση: ΑΔΙΕΞΟΔΟ του Π. Κουρτίδη

Μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση: ΑΔΙΕΞΟΔΟ του Π. Κουρτίδη
Η παράσταση Αδιέξοδο  στο Θέατρο ΠΚ  ανήκει σίγουρα στα MUST SEE της φετινής χρονιάς, αφού η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή, καθώς γίνεται το αδιαχώρητο κάθε Σάββατο & Κυριακή στο ΠΚ .Την Σκηνοθεσία και χορογραφία την υπογράφει ο Παύλος Κουρτίδης.
Μετά την μεγάλη αποδοχή από το κοινό της παράστασης «Φρανκενστάιν», ο Παύλος Κουρτίδης παρουσιάζει από τον Οκτώβριο το νέο του έργο Αδιέξοδο στο Θέατρο "Π.Κ", στον Νέο Κόσμο. Ένας ζωντανός τοίχος, ένα μεταλλαγμένο, όμοιο, πάντα 24ωρο, βιομηχανικό γκρι και σκουριά, εγκλωβισμός, κλειστοφοβία, η υποχρέωση να συνυπάρξουν άνθρωποι διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ τους , που η πραγματική τους φύση δεν θα αργήσει να φανερωθεί. Η βεβαιότητα πως η ζωή όλων είναι τώρα πια μέσα στο Αδιέξοδο. Όμως; Όμως μπορεί ένα παιδί και μια καταρρακτώδης, απρόσμενη βροχή από φύλλα να φέρουν την ανέλπιστη διέξοδο που δεν ψάχτηκε ποτέ;

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ...ΟΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.



ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

Ζωνταντή κάλυψη

ΣΤΟ... ΑΛΆΘΗΤΟ ΕΠΙΜΈΝΕΙ Ο «ΚΑΡΔΙΝΆΛΙΟΣ» ΡΕΝ

Έθνος - ‎πριν από 1 ώρα‎
Σε θεμελιώδες δόγμα της ευρωπαϊκής πολιτικής ανάγει την απαρέγκλιτη τήρηση του Μνημονίου ο επίτροπος Οικονομίας Ολι Ρεν. Υποσκελίζει την αναγνώριση των λαθών από την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Θεωρεί επιζήμια κάθε συζήτηση που ...

ΕΠΊΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΆΚΙΑ ΣΕ ΓΡΑΦΕΊΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΉΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΆ

Το Βήμα Online - ‎πριν από 9 ώρες‎
Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελούμενου από γκαζάκια, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην είσοδο γραφείων τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Από την έκρηξη, στην οδό Καραΐσκου 111, καταστράφηκε η είσοδος ...

ΠΑΡΆΘΥΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΈΣ ΣΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΑΘΗΝΆ ΑΠΌ ΑΡΒΑΝΙΤΌΠΟΥΛΟ

SKAI - ‎πριν από 30 λεπτά‎
Παράθυρο για αλλαγές στην πρόταση για συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων πανεπιστημίων, η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις, άνοιξε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Όπως είπε εξετάζεται το τμήμα Οχημάτων του ΤΕΙ ...

ΘΈΛΕΙ ΤΟ 13Ο ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΌ

Sport 24 - ‎πριν από 41 λεπτά‎
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ισπανία και ψάχνει την πρώτη του νίκη επί ισπανικού εδάφους απέναντι στην Λεβάντε. Tweet. Βενετίδης. Email; printIcon Print; Text imgPlus imgMinus. Θέλει το 13ο να είναι και το τυχερό. Προς (Συμπλήρωσε το e-mail του φίλου ...

Ο ΤΣΊΠΡΑΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΆ ΜΠΛΌΚΑ

Ελευθεροτυπία - ‎πριν από 22 λεπτά‎
Στα μπλόκα των αγροτών στη Λαμία στη Νίκαια θα βρεθεί σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Το κλιμάκιο του κόμματος θα επισκεφθεί στις 11.30 το μπλόκο στη Λαμία και στις 13.00 το μπλόκο στη Νίκαια της Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: