Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ!

ΑΣΤΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑ- ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΕΙΣ... 

Η γνωστή αστρολόγος ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥΛΟΥ σε συνέντευξή της στο  tribune.gr, προβλέπει πολλά κι ενδιαφέροντα. Ιδού:

**Το 2003 η American Federation of Astrologers (P.Α.Μ.F.A.) την τίμησε με το παγκόσμιο βραβείο της για την προσφορά της στην αστρολογία και τον άνθρωπο. "Η αστρολογία είναι η ζωή μου και η American Federation of Astrologers (P.Α.Μ.F.A.) είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου." λέγει η διάσημη  Ελληνίδα Αστρολόγος ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ



Λίγα 24ωρα πριν από την αλλαγή της χρονιάς κάνατε κάποιες δυσοίωνες προβλέψεις σε αθηναϊκή εφημερίδα για το 2014 που το αποκαλέσατε «έτος του Αλόγου». Είχατε αναφέρει ότι θα έχουμε εξεγέρσεις, επαναστάσεις, πραξικοπήματα, τρομοκρατικά χτυπήματα και το τέλος πολλών πολιτικών ηγετών. Υποστηρίζετε ακόμη αυτές τις προβλέψεις σας;
Φυσικά και τις υποστηρίζω. Τι μπορεί να έχει αλλάξει όταν οι πολιτικές -αστρολογικές μου προβλέψεις έχουν επαληθευθεί σε ποσοστό 70%;
Ήμουν η πρώτη αστρολόγος στην Ελλάδα που έχω προβλέψει τις εξεγέρσεις στην Ουκρανία-ΤΑΥΡΙΔΑ (Κριμαία), τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο, τις παραιτήσεις των κυβερνήσεων στην Ιταλία, τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή και την Τουρκία και ένα σωρό άλλες προβλέψεις που κατά καιρούς έχουν επιβεβαιωθεί. Πραγματικά νιώθω πολύ χαρούμενη για αυτές τις επιτυχίες και απόλυτα δικαιωμένη.
Ποιες πιστεύετε ότι θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας μέχρι το φθινόπωρο;
Σημασία δεν έχει τι πιστεύω ότι θα γίνει αλλά τι προβλέπω αστρολογικά σε ποσοστό 70%, ότι θα γίνει.
Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα κληθεί να λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες στο όριο της νομιμότητας και αποφάσεις για να ελέγξει τις πολιτικές αντιδράσεις και την όλο και εντεινόμενη δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος.
Ο Απρίλιος ήταν  ένας καυτός μήνας με παραιτήσεις πολιτικών, φυλακίσεις, έντονο πολιτικό παρασκήνιο που τέσταρε και θα τεστάρει πολλές φορές τις αντοχές της ήδη λαβωμένης κυβέρνησης και τέλος, αλλαγή πρωθυπουργού και προκήρυξη εκλογών.
Επίσης θα ανακύψουν προβλήματα με το μεταναστευτικό και την εξωτερική πολιτική της χώρας. Κατά τον μήνα αυτό θα συμβούν και σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα που όταν συνέβησαν στο παρελθόν επηρέασαν καθοριστικά το πολιτικό γίγνεσθαι της εποχής τους.
Στις 20 Απριλίου είχαμε μια πολύ δυνατή σεληνιακή έκλειψη η οποία, αποκαλείται “BLOOD RED MOON”. Μια αντίστοιχη σελήνη είχαμε το 1943 και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος διωγμός 200.000 Εβραίων που τους έκαιγαν ζωντανούς λόγω της πανούκλας.
Αν γίνουν εθνικές εκλογές το φθινόπωρο, πιστεύετε ότι ο κ. Τσίπρας θα γίνει Πρωθυπουργός;
Ο κ. Τσίπρας είναι Λέων. Ο αστρολογικός του χάρτης, δείχνει να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του Μαξίμου εάν οι εκλογές γίνουν το φθινόπωρο. Εάν οι εκλογές προκηρυχθούν νωρίτερα, θα οδεύσει προς την εξουσία αλλά όχι αυτοδύναμος και με αξιωματική αντιπολίτευση την Χρυσή Αυγή.
Στις αρχές του χρόνου κάνατε μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη, Ήσαστε η πρώτη αστρολόγος που μίλησε για επιστροφή Καραμανλή. Μάλιστα αναφέρατε ότι θα κληθεί να κυβερνήσει πάνω σε στάχτες. Δειλά – δειλά παρατηρούμε ότι το όνομά του ακούγεται συχνά πλέον. Συνεχίζετε να υποστηρίζετε την πρόβλεψή σας αυτή;
Βεβαίως και συνεχίζω να την υποστηρίζω. Την πρόβλεψή μου αυτή αρχικά την ανακοίνωσα στις αρχές του 2011 και στις αρχές Ιανουαρίου 2014 απλά, την επανέλαβα. Πιστεύω ακράδαντα, ότι σε ποσοστό 70% υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαληθευτεί. Η Ελλάδα θα βρεθεί σε δεινή θέση και θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα να εξέλθει από την ΟΝΕ. Όπως όλα δείχνουν σε αστρολογικό επίπεδο ο Κώστας Καραμανλής, θα κληθεί να κυβερνήσει σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα.
Πιστεύετε ότι υπάρχει ελπίδα για την πατρίδα μας; Θα ανακάμψει ποτέ η χώρα μας από την οικονομική κρίση;
Καταρχήν, θέλω να σας επισημάνω ότι μιλάμε για μια πλασματική οικονομική κρίση. Η κρίση αυτή που βιώνουμε είναι μια κατασκευασμένη κρίση. Σε σχέση με την ερώτησή σας, προβλέπω με απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει τον κάβο και θα ανακάμψει. Μετά την νέα εποχή Καραμανλή θα αναδυθεί ένας νέος ηγέτης που θα πάρει στους ώμους του την τύχη της χώρας μας και θα την οδηγήσει στην κορυφή.
Η κρίση της Ουκρανίας δημιούργησε γεωπολιτικές αναταράξεις διεθνούς επιπέδου. Πως βλέπετε να εξελίσσεται αυτή η κρίση;
Ο κ. Πούτιν είναι Ζυγός και αναμφισβήτητα είναι ένας μεγάλου διαμετρήματος ηγέτης. Ο αστρολογικός του χάρτης, δείχνει ότι το προσεχές τρίμηνο θα είναι δύσκολο για αυτόν. Προβλέπω ότι θα ξεπεράσει με σχετική άνεση τις δυσκολίες και θα συνεχίσει την επεκτατική του γεωστρατηγική του πολιτική.
Υπάρχει η πιθανότητα του ντόμινο; Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει γενικευμένη κρίση και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων;
Προβλέπω πως θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής και το ενδεχόμενο αλλαγής συνόρων είναι πολύ πιθανό. Συγκεκριμένα θα επηρεαστούν η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Γεωργία και στο τέλος η Ελλάδα.
Ποιες πιστεύετε ότι θα είναι οι επιπτώσεις για την Ελλάδα;
Επειδή οι εποχές είναι περίεργες και οι ισορροπίες πολύ λεπτές, θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ σε αυτή την φάση αναλυτικά, για το τι θα επακολουθήσει στην Ελλάδα.
Πρόσφατα, κάνατε μια πρόβλεψη που δημιούργησε απορία και προβληματισμό σε πολλούς. Προβλέψατε ότι θα διαλυθεί η Τουρκία και θα υπάρξει αλλαγή συνόρων και μετατόπιση πληθυσμών. Που στηρίζετε αυτή σας την πρόβλεψη;
Γνωρίζω πολύ καλά, ότι με τις προβλέψεις μου πολλές φορές κατά το παρελθόν έχω δημιουργήσει προβληματισμό. Υπήρξε έντονος προβληματισμός όταν είχα μιλήσει για την παραίτηση του Πάπα, το τέλος του Σαρκοζί, τα εκλογικά αποτελέσματα του 2007, 2009 και 2012 και για τους σεισμούς της Κεφαλονιάς. Στόχος μου δεν είναι να διασπείρω ανησυχία και προβληματισμό αλλά να προβλέπω τα μελλούμενα. Οφείλω να σας ενημερώσω, ότι προβλέπω πως η εποχή Ερντογάν τελειώνει. Θα υπάρξει μετακίνηση πληθυσμών στην Βαλκανική που θα επηρεάσουν την συνοχή της Τουρκίας και θα αλλάξουν τα σύνορα της ευρύτερης περιοχής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Πόσο κοντά είμαστε κατά την γνώμη σας στο ξέσπασμα ενός 3ου παγκόσμιου πολέμου;
Ήδη βιώνουμε έναν παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο. Έναν πόλεμο που σύντομα θα οδηγήσει σε παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Θέλω να πιστεύω ότι οι ηγέτες που καθορίζουν την τύχη αυτού του πλανήτη θα δράσουν ορθολογικά και με σύνεση, ώστε να μην προχωρήσουν σε ένα πιο ακραίο βήμα και να ζήσουμε έναν πυρηνικό πόλεμο. Θέλω να γνωρίζετε πάντως, ότι σε αστρολογικές μου προβλέψεις το 1991 για τις ανάγκες μιας συνέντευξης που είχα δώσει στις Σέρρες είχα μιλήσει για την αραβική άνοιξη στην Μέση ανατολή και το ξέσπασμα ενός άγριου πολέμου στην ίδια περιοχή το 2014.
Για ποια ζώδια πιστεύετε ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ευημερία, το προσεχές διάστημα μέχρι το φθινόπωρο;
Τα ζώδια που προβλέπω ότι θα ευνοηθούν στην χρονιά του αλόγου είναι η Παρθένος, ο Τοξότης, ο Αιγόκερος και ο Υδροχόος. Τα ζώδια αυτά, θα φτάσουν στο ζενίθ της προσωπικής, επαγγελματικής και οικονομικής τους ευημερίας. Επίσης, ευνοούνται για νέες γνωριμίες και συναισθηματικές αλλαγές στην ζωή τους.
Ποιες είναι οι πιο επιτυχημένες προβλέψεις που έχετε κάνει στην καριέρα σας;
Έχω κάνει πάρα πολλές επιτυχημένες προβλέψεις στην καριέρα μου. Αυτές όμως που έχουν αποτελέσει προβλέψεις σταθμό στην καριέρα μου, είναι η αναφορά μου το 2004, ότι ο Καραμανλής θα έφερνε ευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίρου από την Πορτογαλία στην Ελλάδα προβλέποντας ακόμη και το σκορ του τελικού αγώνα και η παραίτηση του Πάπα στην Ιταλία.
Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σας στόχοι για το μέλλον;
Εύχομαι να παραμείνω υγιής, με διαύγεια πνεύματος και την ίδια ικανότητα να προβλέπω το μέλλον. Επιθυμώ να παραμείνω μια ελεύθερη αστρολογική φωνή που θα προσφέρει τις συμβουλές και τις υπηρεσίες της σε όσους τις έχουν ανάγκη. Τέλος, θα συνεισέφερα ευχαρίστως τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε μια κοινή και ανιδιοτελή προσπάθεια για την ανασύνταξη της πατρίδας μας, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε.
Τέλος κυρία Παπανικολοπούλου, σας αποκαλούν ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ. Θα θέλατε να μας εξηγήσετε από πού προέρχεται αυτό το όνομα και αν σημαίνει κάτι αστρολογικά;
Το όνομα «ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ» είναι εξελληνισμένη μορφή του ακκαδικού [σημιτική γλώσσα ( κλάδος της ευρύτερης ομάδας Αφροασιατικών γλωσσών) που ομιλείτο στην αρχαία Μεσοποταμία, από τους Ασσύριους και τους Βαβυλωνίους], ονόματος «Sammur -amat», που σημαίνει «δώρο της θάλασσας».
Το όνομα αυτό έχει άμεση σχέση με την αστρολογία, διότι προσδιορίζει την μοίρα ενός ανθρώπου από την οπτική της σελήνης και της θάλασσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: