Κυριακή 17 Μαρτίου 2013


ΕΛΛΑΣ ...ΗΛΙΘΙΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ;..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!



ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ…ΒΑΙΝΟΜΕΝ.. ΧΤΕΣ ..ΑΠΟΚΗΡΥΞΑΝ ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

Ξεφτίλα γραικύλων: Απαγορεύουν στους Έλληνες να φωτογραφίζονται με την Σημαία στα ιστορικά μνημεία

Δύο Έλληνες Εύζωνες βρήκαν τον μπελά τους, όταν προσπάθησαν να φωτογραφηθούν με την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη! Διαβάστε την συγκλονιστικήεπιστολή που δημοσιοποίησαν:
Κύριοι,
Μετά από επίσκεψη μας στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως και χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε το χώρο ή να προκαλέσουμε αντιδράσεις αποφασίσαμε να φωτογραφηθούμε ως Ελληνες πολίτες με την Ελληνική σημαία που είχαμε μαζί μας. Προς έκπληξή μας οι φύλακες άρχισαν να σφυρίζουν προειδοποιητικά από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. Αφού μας πλησίασαν ενημερωθήκαμε προφορικά με πολλή ευγένεια αλλά και μεγάλη λύπη και έκπληξη ότι βάσει κανονισμού απαγορεύεται η επίδειξη ή φωτογράφιση σύμβολων οποιουδήποτε τύπου και δυστυχώς, μεταξύ αυτών και της Ελληνικής σημαίας.
Επισκεφθήκαμε το φυλάκιο εισόδου στη πύλη όπως μας υπέδειξαν και ενημερωθήκαμε, πάλι προφορικά, ότι αποτελεί οδηγία άλλα δεν υπήρχε κάποιο σχετικό έγγραφο που να αναγράφεται, ώστε να μας το επιδείξουν. Η Ελληνική σημαία αποτελεί το ύψιστο σύμβολο του Κράτους και θα έπρεπε να εξαιρείται από ένα τέτοιο κανονισμό η τουλάχιστον να θεωρείται αυτονόητο από τους εργαζόμενους φύλαξης του χώρου. Είναι απόλυτα κατανοητό να απαγορεύονται όλα τα σύμβολα (εμπορικά, ομαδικά, πολιτικά ή άλλου τύπου) προς αποφυγή προσβολής του χώρου είτε και σημαίες άλλων χωρών αλλά θεωρούμε πως είναι πραγματικά απαράδεκτο να απαγορεύεται η ίδια η Ελληνική Σημαία.
Την ίδια στιγμή μάλιστα που στο πρόσφατο παρελθόν έχουν σημειωθεί περιστατικά κατά τα οποία, έχουν αναρτηθεί πανό συγκεκριμένου κόμματος στον Ιερό Βράχο προσβάλλοντας την εικόνα της χώρας και μειώνοντας την αξία της στο εξωτερικό. Περιστατικά για τα οποία κανένας δεν διώχθηκε ποινικά. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποιος έχει εκδώσει μια τέτοια ανθελληνική οδηγία και να διερευνήσετε μήπως ο κύριος Στουρναρας η Σαμαράς έχουν αξιοποιήσει εν αγνοία των Ελλήνων πολιτών με Fast Track και το βράχο της Ακροπόλεως.
ΥΓ: Η σημαία υπήρχε διότι προηγούμενως παρευρεθήκαμε σαν παλαιοί εύζωνες στη κατάθεση στεφάνου της μαύρης επετείου της βεβήλωσης του μνημείου του αγνώστου στρατιώτη όπως οφείλαμε σαν παλαιοί εύζωνες.
Με τιμή
Εύζων Ν. Γ., Εύζων Ι. Κ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΙΑ!

ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK …ΜΑΣ
ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;
Απο τα έξυπνα
που μας στέλνουν
στο FACEBOOK!
ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ
Αποκλεισμός του Κατίδη από τις Εθνικές ομάδες
Το παιδί χαιρέτισε φασιστικά..και οι θλιβεροί προστάτες
της δημοκρατίας πέσανε και τον φάγανε!
Ποιοί ειναι οι ναζιστές; Το επιπόλαιο παιδί; Τι σκιάχτηκαν; Μια χαιρετούρα;
Να γιατί είμαστε σε  ώρα κρίσης, έθνος άμετρο και γελοίο
κλικ ‘ΑΝΩ…

Ο Xristos Iliadis κοινοποίησε φωτογραφία από epanastasi-gr.
Φωτογραφία
Φωτογραφία
OI AΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΡΩΣΙΑΣ …ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΎΝΤΑΙ …κΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ …ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΩΣ! Θα θέλαμε επίσης να δούμε να σταυροκοπιούνται και τα αποσπόρια της αθεϊστικης Σοβιετίας, Παπαρήγα και Τσίπρας! Μα αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους!
Ἡ Ρωσία εἶναι ἡ μόνη διέξοδος: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2013/03/blog-post_2740.html
Ἡ Ρωσία εἶναι ἡ μόνη διέξοδος: http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2013/03/blog-post_2740.html

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ …ΘΎΜΩΣΕ…

“Βάλε καλύτερα τη Γερμανική σημαία στο προεδρικό σου μεγαρο.” είπε οργισμένος ο Πούτιν στο Κύρπριο Πρόεδρο 

putin
Ένα οργισμένο τηλεφώνημα από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε, νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Αναστασιάδης.
Ο Πούτιν-σύμφωνα με πληροφορίες-είπε αυτολεξί στον Κύπριο πρόεδρο
-Καλύτερα να βάλεις την γερμανική σημαία στο Προεδρικό Μέγαρο. Δεν έχεις καταλάβει πως με αυτή την απόφαση καταστρέφεις τη χώρα σου;
Πως θα υπάρξουν τράπεζες την Τρίτη; Ποιος θα τις εμπιστεύεται; Εάν προχωρήσετε σ΄αυτή την ενέργεια ξεχάστε μας…
Το τηλεφώνημα του Πούτιν αλλά και οι απειλές της Ρώσικης Μαφίας πάγωσαν τους Κυπρίους οι οποίοι ανέβαλαν τις αποφάσεις για αύριο Δευτέρα…Κόλαση, μείνετε συντονισμένοι. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται….

Δεν υπάρχουν σχόλια: