Σάββατο 30 Μαρτίου 2013



ntavoutoglou ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!

"ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ". ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris
Θέλουν χέρι στο φυσικό αέριο, αλλιώς μιλούν για διχοτόμηση
Ενοχλήθηκαν από τη σύσταση του ταμείου αλληλεγγύης, που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τους υδρογονάνθρακες
Με τίτλο «Ελάτε να συζητήσουμε για τη λύση δύο κρατών» και υπότιτλο «Οι Ε/κ έβγαλαν νόμο για να οικειοποιηθούν τα αποθέματα φυσικού αερίου του νησιού», η τουρκική «Χαμπερτούρκ» αναφέρεται σε δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, όσον αφορά την εκμετάλλευση του φυσικού αερίου της Κύπρου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Νταβούτογλου, που έλαβε μέρος στη σύνοδο της Αραβικής Ένωσης στο Κατάρ, μετέβη στη συνέχεια στην Τιφλίδα για την τριμερή συνάντηση Αζερμπαϊτζάν-Γεωργία-Τουρκία.
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:

Στα επίπεδα του τέλους της δεκαετίας του 1970 πέφτει η αγοραστική δύναμη των μισθωτών

Προαιρετική γίνεται από τη Δευτέρα η καταβολή επιδόματος γάμου από τους εργοδότες, κάτι που αυτόματα θα επιφέρει μείωση στους κατώτατους μισθούς των έγγαμων κατά 10%. Πλήττονται άμεσα όσοι αμείβονται με την Εθνική Συλλογική Σύμβαση και όσοι αμείβοντα
Ενώ εμείς εδώ και τρία χρόνια γράφουμε πως είμαστε, βιώνουμε καταστάσεις του 1950!..Επειδή βιώσαμε την περίοδο εκείνη! Για να μην πούμε ότι είμαστε σήμερα σε χειρότερη κατάσταση.. Τότε (1950) ο κόσμος είχε ελπίδα ..Σήμερα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα …
__________________________________

Η ΤΡΟΪΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις 30 Μαρτίου 2013 - 07:47.
troika
"Δεν υπάρχει μαύρη τρύπα στα έσοδα λέει ο υπηρέτης της τρόικας και δήμιος του λαού Στουρνάρας,
ο οποίος αναμένεται με την άφιξη της τρόικας να προχωρήσουν στην υλοποίηση του υπερ-μνημονίου. Ό,τι άλλο ακούτε είναι ψέματα. Η σφαγή της Κύπρου έγινε για να προετοιμαστεί ο ελληνικός λαός γι' αυτό που έρχεται στην Ελλάδα. Και αυτό που έρχεται, θα είναι Αρμαγεδδών.
Ο στόχος των δολοφόνων της ΕΕ είναι η εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού και ο διαμελισμός της Ελλάδος.
____________________________________
REUTERS : Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ!

Οι μεγάλοι καταθέτες στην μεγαλύτερη κυπριακή τράπεζα αναμένεται να χάσουν πολύ περισσότερα από όσα αρχικά φοβόντουσαν στο πλαίσιο του πακέτου διάσωσης της Ε.Ε., ανέφερε πηγή στο Reuters με γνώση επί του θέματος. Τα...
Περισσότερα...
_____________________________________
O IBAN.. O TΡΟΜΕΡΟΣ…ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ!
ΤΟ 50,36% ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

H εταιρεία Donskoy Tabak JSCσυμφερόντων του ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη είναι ο νέος ιδιοκτήτης τηςΣΕΚΑΠ. Όπως ανακοίνωσε η υπό εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα που πωλούσε το 50,36% τηςΣΕΚΑΠ, η...
ρωσική εταιρεία ανακηρύχθηκε προτιμητέος υποψήφιος στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Ηταν μία αναμενόμενη κατάληξη, καθώς ο κ. Σαββίδης είχε αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα στο διαγωνισμό αφού είχε έρθει σε συμφωνία με το δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας, τη Συνεταιριστική Ενωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) για να του μεταβιβαστεί το 34,18% των μετοχών της ΣΕΚΑΠ.
Η ΣΕΚΕ είχε πει «ναι» στη μεταβίβαση καθώς ο κ. Σαββίδης είχε εγγυηθεί στο σύνολό τους τις θέσεις εργασίας της ΣΕΚΑΠ (περίπου 250 άτομα) και είχε συμφωνήσει να αγοράζει για τα επόμενα τρία χρόνια ελληνικά καπνά τα οποία θα εξάγονται στη Ρωσία στην Donskoy Tabak JSC.
H απόκτηση της ΣΕΚΑΠ είναι η τρίτη επιχειρηματική προσπάθεια του ομογενούς επιχειρηματία στην Ελλάδα. Είχαν προηγηθεί η εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ανάληψη διαχείρισης του ξενοδοχείου «Μακεδονία Palace».
_____________________________________

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ, ΟΙ “΄ΦΙΛΟΙ, ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΜΑΣ”, ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ!..ΕΠΙ ΜΙΣΟΝ ΑΙΩΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!

...ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ...
Εγκρίθηκε η άδεια λειτουργίας ελληνορθόδοξου δημοτικού σχολείου στην Ίμβρο ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας της Τουρκίας Ναμπί Αβτζί.
Σε δήλωσή του προς το τουρκικό πρακτορείο ...
ειδήσεων «Αναντολού» ο Αβτζί είπε πως το σχολείο είχε αρχίσει να λειτουργεί το 1951 και έκλεισε το 1964 μετά από σχετικό αίτημα του ιδρυτή της σχολής.
Σημειώνεται πάντως ότι τα σχολεία στην Ίμβρο έκλεισαν το 1964, αφού προηγουμένως η τουρκική κυβέρνηση απαγόρευσε τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία αυτά.

ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ


ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ Η ΣΎΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΈΓΑΡΟ ΜΑΞΊΜΟΥ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 10 ώρες‎
Εξερχόμενος από το Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ανέφερε ότι στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε ο προϋπολογισμός, η αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων και η προετοιμασία για την έλευση της τρόικας (φωτογραφία αρχείου).

ΣΕ «ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΛΈΜΟΥ» Η Β. ΚΟΡΈΑ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΣΕΟΎΛ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 47 λεπτά‎
Νοτιοκορεάτης στρατιώτης σε περιπολία κοντά στην αποστρατικοποιημένη ζώνη ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα, 55 χιλιόμετρα βόρεια της Σεούλ. Δείτε ακόμα. ΗΠΑ: Υπεύθυνη η Πιονγιάνγκ για την κλιμάκωση στην κορεατική χερσόνησο 29/03 21:04 ...

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΈΣ ΔΙΏΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΠΡΌΣΩΠΑ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 9 ώρες‎
Στην άσκηση ποινικών διώξεων σε ό,τι αφορά στα μη πολιτικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες οι οικονομικοί εισαγγελείς μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενήργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: